شما از دو یو اس بیش استفاده نمیکنید ؟
شما از دو یو اس بیش استفاده نمیکنید ؟
نه رفیق.تو این 3 ساله که هاردو دارم همیشه و همه جا از یکی از یو اس بیش استفاده کردم.روی این pc هم که بالا نمیاد هرودتاشو باهم امتحان کردم هیچ فرقی نمی کنه.
راستی یادم رفت بگم که یو اس بی دیگه بهش وصل میکنم کاار نمیکنه و فقط با یو اس بی خودش کار میکنه
من هم مشکل شما رو داشتم اما نکته ظریف و مهم رو در مورد این هارد رعایت نمیکردم شاید خنده دار باشه اما بعد دو روز الافی به این نتیجه رسیدم و جواب داد
وقت من کابل یو اس بی رو به سرعت وارد درگاه کامپیوتر می کردم هارد شروع به تق تق کردن میکرد و لود نمیشد
اما وقتی کابل رو به ارومی وارد میکردم یه خورده هم دقت میکرد که صدای تق تق نده و وارد می کردم البته دو بار تق تق میکرد ولی دیگه نمیکرد ولی در هربار وارد کردن باید دو بار تا سه بار تق تق کنه و بیشترش نه البته شاید برای شما کمتر یا زیاد تر شه باید تست کنید الان هم که دارم استفاده می کنم دو بار تق تق اولی رو داره و لی لود میشه و زمانی که برای بار اول هارد لو شد تا سه ساعت وقتی این اتفاق افتاد خوشحال بودم چون اطلاعات فوقالعاده مهمی توش داشتم
البته یک نکته دیگه من یه هار یو ای بی 3 هم داشتم که وقتی همزمان وار می کدم البته نه هم زمان با یک کم تاخیر یکیش لود میشد
و در کل اول یو اس بی 3 رو وارد می کردم و بعد هارد هیتاچی
اگه مشکلت حل شد به من خبر بده امید وارم که حل بشه
Last edited by rasool_jelve; 19-12-2013 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)