تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مشکل نخواندن هارد اکسترنال Hitachi در کامپیوتر

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما از دو یو اس بیش استفاده نمیکنید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه رفیق.تو این 3 ساله که هاردو دارم همیشه و همه جا از یکی از یو اس بیش استفاده کردم.روی این pc هم که بالا نمیاد هرودتاشو باهم امتحان کردم هیچ فرقی نمی کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم که یو اس بی دیگه بهش وصل میکنم کاار نمیکنه و فقط با یو اس بی خودش کار میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض حل مشکل لود شدن هارد هیتاچی من

سلام.من یه هارد اکسترنال 500 گیگا هیتاچی دارم که روی لپ تاپ خودم و لپ تاپ دوستام و کامپیوترشون لود میشه اما فقط روی کامپیوتر خودم بالا نمیاد.وقتی که به usb پشت pc وصلش میکنم چراغای زیرش روشن میشه و ازش صدایی شبیه تق تق میاد اما عمل Detect کردن هارد انجام نمیشه.ویندوز pc رو هم چند بار تو این 2سال عوض کردم.فقط یادمه 1بار همون اوایل که خریده بودمش رو pc لود شد و من باهمین سیستم برای بار اول فرمتش کردم تا بشه باهاش کار کرد(با نرم افزاری که داخل خودش بود و اتوماتیک وقتی وصلش کردم لود شد) روش یه مقدار اطلاعات ریختم اما بعد از چند دقیقه ای هنگ کرد و دیگه رو این سیستم بالا نیومد.یکی بهم کمک کنه که داستان این هارد چیه؟؟
    من هم مشکل شما رو داشتم اما نکته ظریف و مهم رو در مورد این هارد رعایت نمیکردم شاید خنده دار باشه اما بعد دو روز الافی به این نتیجه رسیدم و جواب داد

وقت من کابل یو اس بی رو به سرعت وارد درگاه کامپیوتر می کردم هارد شروع به تق تق کردن میکرد و لود نمیشد

اما وقتی کابل رو به ارومی وارد میکردم یه خورده هم دقت میکرد که صدای تق تق نده و وارد می کردم البته دو بار تق تق میکرد ولی دیگه نمیکرد ولی در هربار وارد کردن باید دو بار تا سه بار تق تق کنه و بیشترش نه البته شاید برای شما کمتر یا زیاد تر شه باید تست کنید الان هم که دارم استفاده می کنم دو بار تق تق اولی رو داره و لی لود میشه و زمانی که برای بار اول هارد لو شد تا سه ساعت وقتی این اتفاق افتاد خوشحال بودم چون اطلاعات فوقالعاده مهمی توش داشتم

البته یک نکته دیگه من یه هار یو ای بی 3 هم داشتم که وقتی همزمان وار می کدم البته نه هم زمان با یک کم تاخیر یکیش لود میشد
    و در کل اول یو اس بی 3 رو وارد می کردم و بعد هارد هیتاچی

اگه مشکلت حل شد به من خبر بده امید وارم که حل بشه
    Last edited by rasool_jelve; 19-12-2013 at 18:26.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •