سلام.... راستش این کتاب رو نخوندم.... اسمش رو هم زیاد نشنیدم.... راستش رو بخواید بهتون پیشنهاد میکنم که کتاب های با زبان اصلی ایپرس یا راکس پرس یا اورایلی رو بخونین که تخصصی کار میکنن و خوب هست کتابهاشون.... فارسی ها زیاد جالب ترجمه نکردن معمولا...
سلام.... راستش این کتاب رو نخوندم.... اسمش رو هم زیاد نشنیدم.... راستش رو بخواید بهتون پیشنهاد میکنم که کتاب های با زبان اصلی ایپرس یا راکس پرس یا اورایلی رو بخونین که تخصصی کار میکنن و خوب هست کتابهاشون.... فارسی ها زیاد جالب ترجمه نکردن معمولا...
میگن که یک مرجع کامله،کسی اطلاعاتی نداره
سلام
پیشنهاد میکنم اگر در انگلیسی مشکلی ندارید کتابهای مرجع اصلی بخوانید، اگر در انگلیسی ضعف دارید تقویت کنید، چرا که بدون تسلط بر زبان انگلیسی حرفه ای شدن در برنامه نویسی غیرممکن است، چراکه کیوردهای سی شارپ همه انگلیسی هستند و همین طور اسامی کلاسها و توابع و ... و مهمتر از اینها intellisense که ویژوال استودیو بدون آن کارایی ندارد به زبان انگلیسی سینتکس متدها و کار کلاسها و ... را نمایش میدهد و به برنامه نویس بسیار کمک میکند.
کتاب How to program نوشته دایتل برای شروع بسیار عالی است
در ادامه برای حرفه ای تر شدن کتاب C# in a nutshell نوشته جوزف البهاری بسیار خوب و عالی است و برای Learning in depth بسیار عالی است.
کتاب Apress.A.Programmers.Guide.to.Csharp.5.0 نوشته Eric Gunnerson از اعضای تیم کامپایلر سی شارپ و سی پلاس پلاس نیز هم لول کتاب جوزف البهاری و بسیار بسیار عالی است
تا جایی که امکان دارد کتاب زبان اصلی بخوانید.
Last edited by mhmm_1360; 08-02-2013 at 13:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)