تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: سوال:آموزش تندخوانی و تقویت حافظه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

[QUOTE=Mr_100_dolari;7441754]سلام آقای alone اگر در مورد کلاس های تند خوانی و تقویت حافظه نصرت یا هر موسسه دیگه ای چیزی پیدا کردید + هزینه کلاسهای آموزشی......
    هزینه کلاسهای 270 تومنه.
    دوره های حضوری در محل موسسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصرت توی انقلاب برگزار میشه
    میتونی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شرکت کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام
    شاید جواب سواتونو خیلی دیر دارم میدم ولی میتونید به سایت مطالعه شریف motalesharif.comبرید و اونجا اطلاعات کافی درباره تندخوانی و تقویت حافظه بدست بیارید تو کلاساش شرکت کنید
    یه سری دوره های رایگان تندخوانی هم داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام دوست خوبم هزینه که مهم نیس کیفیت مطالب و اینکه حتما تندخوانی همراه با تقویت حافظه باشه مهمه
    سایت مطالعه شریف motalesharif.comمیتونید اطلاعات زیادی درباره تندخوانی بدست بیارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام
    با وجود اینکه این سوال خیلی وقته که پرسیده شده ولی دوستان دیگه هم اگر این سوال رو دارند باید بگم که من گروه مطالعه شریف رو میشناسم که در زمینه تندخوانی تقویت حافظه و تمرکز کار میکنه و خیلی تا به الان موفق بوده کلاساشون در دانشکده دانشگاه شریف برگزار میشه
    اینم سایتشونه که دوره های رایگان در اون قرار داره motalesharif.com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض دوره های تندخوانی و تقویت حافظه

با سلام و احترام فراوان

در مورد کارگاه ها و دوره های آموزشی تندخوانی و تقویت حافظه مطالب بسیار مفید و کاربردی را می توانید از طریق سایت :

کسب کنید .
    برای آشنایی با مقالات آموزشی این سایت می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید :
    vojkaniway.com/2017/03/29/tondkhani/
    برای اطلاع از دوره ها و و کارگاه های تند خوانی و تقویت حافظه می توانید از طریق این لینک اقدام کنید :
    vojkaniway.com/2017/03/22/%d8%aa%...%86%d9%88/
    و یا از طریق لینک کوتاه :
    vojkaniway.com/notrino
    و همچنین برای تهیه کتاب آموزشی در زمینه تند خوانی تقویت حافظه و آموزش مهارت هایی برای افزایش تمرکز می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید .
    vojkaniway.com/%d9%81%d8%b1%d9%88...%a7%d9%87/
    همیچنین در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید با دفتر مجموعه تماس بگیرید :
    ۰۲۱۶۶۰۸۶۵۱۲ . ۰۲۱۶۶۰۸۶۵۱۳
    09100399644

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

شاید پیامم رو کسی نخونه ولی من کلاس تند و تقویت حافظه هزینش هم ۳۴۰ شرکت خوبه ولی به شرطی که تمرین هاش رو هر روز انجام ولی ویدیو های رایگانش هست نیازی نیست پول بدید تو اینترنت بزنید دکتر سیدا تقویت حافظه و تند خوانی پیدا می کنید جوینده یابنده هست زیاد ویدیو هاش و خیلییییییی کاربردییییی شک نکید من اگه ایو ویدیو ها رو قبل کلاس رفتن پیدا می کردن دیگه کلاس شزکت نمی کردم عالییییی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •