نه میخوام با پی سی وصل بشم فک کنم این فلش های سیم کارت خور بهتر باشن
نه میخوام با پی سی وصل بشم فک کنم این فلش های سیم کارت خور بهتر باشن
سلام دوست من ....
من این مودم EDge رو خریدم اصلا بدرد نمیخوره ..... حداقل تو منطقه ی ما بسیار ضعیفه .... 75تومن پولشو دادم ... جنس خوبشم بود ( مودم 3g - ونوس ) اما اصلا سرعت نداشت .... در حد دایل آپم نبود ....
من از طریق گوشیم ( نوکیا ان 73 ) وصل میشدم که سرعتش با سیم کارت ایرانسل خوب بود و خیلی بهتر از مودم های Edge بود ....
Last edited by Eblis 2011; 24-12-2012 at 21:34.
با بلوتوث هم میشه!! یه فلش هست که وصل میشه به کامپیوتر بعد کامپیوتر دارای بلوتوث میشه و بعد از طریق موبایل ارتباط برقرار می کنیم
يادش بخير منم قديما از همين روش بلوتوث استفاده ميكردم
ولي شنيده بودم اگه با USB وصل كنيم سرعتش بالاتره
پ.ن: ارزان ترين راه براي وبگردي داشتن يك شماره نظام پزشكي مي باشد تا بتوانيم اشتراك وايرلس با تخفيف ٥٠٪ بگيريم![]()
شما برای وب گردی استفاده میکردی یا دانلودم داشتی ؟
با گوشی از طریق پی سی وصل میشدی ؟ یا مستقیم با خود گوشی میرفتی توی نت ؟
سرعتت توی دانلود چند کیلو بایت بود ؟ (128کیلو بایته ؟)
قیمت فلش چند هستش ؟با بلوتوث هم میشه!! یه فلش هست که وصل میشه به کامپیوتر بعد کامپیوتر دارای بلوتوث میشه و بعد از طریق موبایل ارتباط برقرار می کنیم
فلشه یه جورایی ارتباط گوشی با پی سی رو به جای کابل از طریق بلوتوث انجام میده ؟
Last edited by Mr_100_dolari; 24-12-2012 at 21:52.
ویگردی میکردم .... گاهی هم دانلود .... سرعت دانلود تا بالای 20 میرفت ..... خوب بود ... راضی بودم ...... سیم کارت ایرانسل رو میزاشتم تو گوشی ان 73 خودم بعد کابلو وصل میکردم به پی سی بعد با نرم افزار NOkia Pc Suite وصل میشم به نت و کانکت میشدم ......![]()
ببخشید یه سوال فنی
من وقتی با گوشی از طریق پی سی وارد نت میشدم که یکی از گوشی ها هم همین N73 بود درجا باطریشون رفت رو هوا و خراب شد و دیگه تند تند شارژ خالی میکرد (البته من از طریق NOKIA Pc Suite نمیرفتم )
برای شما هم همین طوری بود یا نه باطری گوشیتون مشکلی پیدا نکرد ؟
نه مشکلی پیدا نکرد و مثل معمول کار میکرد ... شما احتمالا باتری گوشیتون مورد داشت .... از نرم افزار نوکیا استفاده کنید .
منم هروقت با بلوتوث ميرفتم بدجوري شارژ گوشي مي پريد
به خاطر همين هميشه تو شارژ برد
ولي هيچوقت باتريش خراب نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)