من به توصیه این دوستمون عمل کردم امیدوارم نتیجه بده چون به هر صورت روزنامه خراسان با توجه به توزیع کشوری و قدیمی بودن قدرت بیشتری از ما داره البته من واسه هر حضوری اعلام آمادگی میکنم
من به توصیه این دوستمون عمل کردم امیدوارم نتیجه بده چون به هر صورت روزنامه خراسان با توجه به توزیع کشوری و قدیمی بودن قدرت بیشتری از ما داره البته من واسه هر حضوری اعلام آمادگی میکنم
سرعت طرح بعثت من امروز رسیده به 15 !!!!!
دیشب که در حد 10 بود.شاتل با همین دوازده سیزده تومن سرعت روزانش تا 400 میره.این مخابرات دیگه شورشو دراورده.
عجب دزدیه این مخابرات.هرکار بخواد میکنه ما هم که.....اول که سرعتو از 300 آورد به 100 حالا هم به 15.حالا کاری نداریم پینگش روز به روز بدتر و قیمتش هرسال بیشتر میشه.....ما هم فیبر نوری هستیم نمیذاره از جای دیگه بگیریم.
من چند وقت پیش دیدم سرعتش خوبه یکساله گرفتم.حالا اومدم میبینم سرعت شده 15 به این میگن دزدی تو روز روشن.
دوستان اگه کاری نکنیم مخابرات تا چند وقت دیگه همین طرح های باقی مونده هم بر میداره میگه همون دایال آپ هم از سرتون زیاده.....
متاسفانه روز به روز خدماتشون خرابتر میشه الان نامحدود ما رو که برداشتن این هم از طرح بعثت سرعت حداکثر تا۳۰
اسم تاپیک رو می گذاشتید
حمله مشهدی های معترض به اینترنت مخابرات
هیجانش بیشتر میشد
البته شوخی کردم![]()
Last edited by italodance; 24-12-2012 at 15:43.
من هم هستم از حضور فیزیکی گرفته تا امضای دیجیتال و اسم ام اس و کلا هر کاری که میشه کرد:(
خوب حالا برنامتون چی هست الان حدودا 15 نفری شدیم که برنامهتون چی هست؟؟
فردا همه بریم مرکز مخابرات عدل خمینی؟
اونجا همه دیگه رو ببینیم و بعد بریم جای مدیرشون ؟
واسه اینکه من دیگه وقت ندارم به جز فردا.
Last edited by OMiD.1080p; 24-12-2012 at 19:40.
اینا همه زمینه سازی برا اینترنت ملی ه. تف به این دولت و حاکمیت که روز به روز دسترسی به اطلاعاتو محدود میکنه.
دوستان من گرگان زندگی میکنم . میخواستم بگم که اینترنت مخابرات اینجا هم دو روزه خیلی افتضاح و داغونه ! :(
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
آقا درست حسابی یه قراری بزارین یه کاری بکنیم دیگه , با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه.
فقط هر کاری می کنین همه با هم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)