مدلهای 2012 که آف بخوره . به نظرتون قیمتاشون تو مملکت ما پایین میاد ؟
به نظر خودم که نه ! چون اینجا آخره سره گردنه هستش
مدلهای 2012 که آف بخوره . به نظرتون قیمتاشون تو مملکت ما پایین میاد ؟
به نظر خودم که نه ! چون اینجا آخره سره گردنه هستش
فیلمی از zt60 در سایت cent مشاهده کردم واقعا کیفیت zt60 عالی هست فیلتر کنتراست و درخشش و حرکات نرم به همراه رنگهای سرزنده همگی در حد عالی.
برای مشاهده فیلم میتوانید از اینجا استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان در این مملکت آرزوی ارزانی آرزوییست که همگی باید با خود به گور ببریم.
فعلا که نباید امید داشته باشید که حداقل تا یکسال دیگه این مدلا تو ایران دیده بشه.با توجه به عدم عرضه مدل های 2012 تو بازار ایران تا به این لحظه ،هیچ مشخص نیست که شرکت بانیان چه سیاستی در پیش گرفته.فقط مثل روز روشنه که یک سیاست غلط و کاملا جهان سومی رو در پیش گرفته که جز ضرر و زیان برای مصرف کنندگان چیز دیگه ای نداره.
واسه خودشون که خیلی خوبه.سال پیش مدل 2011 رو با دلار 1200 تومنی وارد کردن و از 6 ماه قبل تا به الان همه رو با دلار 3000 تومنی محاسبه کردن.
باید به شرکت های کره ای و سیاست های قوی و بازاریابی فوق العادشون آفرین گفت.اگر اینجوری پیش بره یواش یواش خرید محصولات کره ای به صرفه تر میشه چون هر چقدر هم پاناسونیک خوب عمل کنه باز مدلی که شما می خوای تو ایران تهیه کنی دو نسل از مدل های کره ای عقب تره.
Last edited by mr_rayan; 10-01-2013 at 09:56.
دلیل وارد نکردن مدل های مثل VT50 , ST50 اینکه که کلا بانیان تا جایی که من در جریان هستم دیگه روی واردات تی وی فعالیت نمیکنه و فعالیت خودش رو محدود به پخش وسایل جانبی و ریزتر مثل دوربین و پخش کننده های صوتی پاناسونیک می کنه تقریبا تمامی غرفه های شرکت تو فروشگاه های زنجیره ای و غیره ... که مستقیم زیر نظر شرکت بود در حال بسته شدن دفتر شرکت از جردن به جمهوری منتقل شده ( البته شنیدم فقط ) و بعضی از نمایندگی های اون هم تو جمهوری تغییر برند داده اند در کل امیدوارم جای پاناسونیک تو بازار ایران خالی نشه و شرکت قوی تری پخش انها رو توی ایران به دست بگیره .
دلیل عدم فعالیت بانیان مشکل تحریم است به زودی همه شرکتها به این مشکل دچار میشوند ولی فعلا فشار بر روی برندهای ژاپنی بیشتر است البته به استثنا سونی! در آینده هم فشار تحریم بر روی برندهای کره ای بیشتر خواهد شد.
حرف شما کاملا صحیح است ولی بنده از منظر پیشرفت تکنولوژی عرض کردم در سایت cnet نوشته بود تصویر zt60 بسیار به oled نزدیک است.
سایت cnet از بین تمامی محصولات نمایشگاه29 محصول را به عنوان بهترینها انتخاب کرده و پلاسمای zt60 پاناسونیک را هم نامزد دریافت بهترین های ces 2013 کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم بانيان ورشكست شه و يه شركت ديگه مسيوليت واردات پاناسونيك روبدست بگيره. فوق العاده شركت گرونفروشي بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)