عمو که شفا گرفت رفت امام زاده و پای سجاده دیده شد و یواش یواش آدم خوبی شد. الان پسره داره یواش یواش آدم منفی ای می شه!
خود ارغوان رفت امام زاده و ... اینها خودش یه سری چیز هاست که شاید بتونه مدیرا رو راضی کنه که دختره و پسره با هم دائم بشن!
عمو که شفا گرفت رفت امام زاده و پای سجاده دیده شد و یواش یواش آدم خوبی شد. الان پسره داره یواش یواش آدم منفی ای می شه!
خود ارغوان رفت امام زاده و ... اینها خودش یه سری چیز هاست که شاید بتونه مدیرا رو راضی کنه که دختره و پسره با هم دائم بشن!
این فیلم کلا مشکل اخلاقی داره
هیچکس به این مسئله توجه نمیکنه
داداشه که معتاده همه میدونن اما کسی باهاش کار نداره
خواهر کوچیکه قایمکی ازدواج میکنه باعث مرگ مادرش میشه خواهر بزرگه با شوخی همه چی رو رد میکنه
باباشون معلوم نیست چیکارست اصلا
توی خونواده پسره: عموش باباشو کشته که هیچ دخترشم انداخته بهش بعد پسره زنی رو که دوست داشته ول میکنه مچسبه به اونا
بعد خوانواده های ما میشینن سیبیل به سیبیل این فیلم رو نگاه میکنن بعدشم میگن بذارین چشم بچه هاتون آخر این داستانا رو ببینه
درسته مشکل داره و این سریال میخواد بگه بارکج به منزل نمیرسه
کمی دندون روی جیگر بزارید تازه اول رسوایی ها و بدبختی هاشونه.
این فیلم مشکل بیشتر جوونایبلند پروازه
++++++
باید بگم که این یه ناحنجاریه که تو ایران باب شده
خدا به دادمون برسه
پست های متوالی ادغام شدند.
لطفا مطالب خود را در پست ارسال کنید. (smmn)
یه چیزی بهم می گه عموهه باید بمیره آخرای فیلم!!
-----------------------------------------------------------
بهزاد هم که از این رو به اون رو شد! آدم خوب بود و آدم بد داره می شه!
من حس می کنم داداشه پدر بهزاد رو در میاره
توی آنونسی که از سریال میزاره یه جایی رو نشون میده بابای ارغوان اومده تو کارخونه و داره داد و بیداد میکنه
اما این بهزاده هم خیلی آدم پستی هست، باز لااقل ارغوان واقعیتو به خانوادش گفت ولی ایشون پررو پرو رفته ابزار عشق میکنه.
همینه که داره مشکل ایجاد میکنه
به نظرتون چیکار باید کرد با این جور ادما؟؟؟؟
باید آبروشونو برد
تا عبرت دیگران بشه
راستی فکر کنم بین هما و دکتر یه ماجرای عشقی پیش بیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)