تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: شبکه کردن لپ تاپ با کامپیوتر خونه

داره خودمونی میشه mohsenz65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه با مودم ای دی اس ال وایرلس میشه کاره کارت شبکه بیسیم رو کرد ؟
    یا نه؟!
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه دوست من هر دستگاهی کاره خودش رو داره ولی مثلا شما میتونید از مودم ADSL بیسیم به عنوان نوعی AP استفاده کنید .یعنی مودم ADSL رو به سویچ وصل کنید و مثلا Notebook خودتون رو با استفاده از کارت شبکه Wireless به مودم وصل کنیدو از اون طریق با شبگه در ارتباط باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از شبکه اینترنت یا شبکه محلی؟!
    هر دوش؟
    مرسی از جوابتون

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آره هردوش.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی از کمکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kasesang's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

آقا منم همین وضعیت رو دارم یعنی یه لبتاپ که فقط مودم داره رو می خوام با یه کامپیوتر که مودم داره ولی هیچ چیز دیگه ای نداره شبکه کنم . توی کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم (از طریق کابل مستقیم تلفنی ) اما تو لبتاپ مشکلم اینه که اصلا گزینه ارتباط مستقیم از طریق کابلش غیر فعاله . وقتی خودم با هاش ور رفتم به این رسیدم که com1 رو نمیشناسه در حالی که جاش روی لبتاپ هست .
    توجه : من نه می خوام از طریق usb و نه بولوتوث و نه اینفراد و نه کابلهای دیگه عمل کنم ............فقط کابل معمولی تلفن .............

میشه یکی کمکم کنه ؟؟!!!

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    من هم کامپیوترم را با نوت بوکم مستقیم با کابل شبکه کرده و مشکلی ندارم حتی نوت وکم ویستا است و به راحتی با کامپیوترم که xp است شبکه نشد دو سیستم اکسپی براحتی شبکه می شوند
    اما شبکه بیسیم خیلی راحتر و تمیزتر است و فاصله بیشتری بین انها می توان داشت سوالی که دارم اینکه با اینکه نوت بوکم وایرلس و بلوتوث دارد ایا برای کامپیوترم تنها کارت شبکه بیسیم فقط نیاز است و یا نه access point هم الزامی است هزینه چقدر است ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض شبکه

سلام من بلوتوث رو بهت توصیه نمیکنم چون خیلی سرعتش پاینه . اگر سیستمتون شبکه داره که چه خوب اگر نداره میتونی کارت شبکه تهیه کنی قیمتش حدود 8 هزلر تومان ولی میارزه . حالا اگر کارت شبکه داری یا تهیه میکنی میتونی یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کنی و دو سیستم رو بهم متصل کنی بعد فقط باید آیپی اونا رو با هم ست کنی واسه آیپی هم اگر سوال داشتی بپرس تا بگم .

9. این کاربر از K_Ashegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلاو دوست عزیز متاسفانه از طریق مودم و کابل تلفن نمیشود اطلاعات را به اشتراک گذاشت

11. این کاربر از K_Ashegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 مشکل در شبکه شدن دو کامپيوتر

با سلام...

من يک Laptop DELL Inspiron 6400 دارم که ويندوزش ويستاست و اونو به کامپيوتر خونه که ويندوز XP داره با کابل Cross شبکه کردم ، کامپيوتر PC رو از Setup a home or small office network وارد WorkGroup کردم و لپ تاپ چون ويندوزش ويستا بود رو با CD ويندوز XP براش منوی Setup a home or small office network رو اجرا کردم. کامپيوتر PC رو gateway گذاشتم و به اينترنت وصلش کردم و لپ تاپ رو از طريق اون به اينترنت وصل کردم. الان هر دو کامپيوتر اينترنت دارن و از لپ تاپ به شبکه و فايل های Share شده دوتا کامپيوتر (WorkGroup) دسترسی دارم ولی از کامپيوتر PC که وارد WorkGroup ميشم بعد از يه دقيقه قفل کردن پيغام

[IMG]F:\Bulk\AMIN\UnSorted\LAN connection Error.jpg[/IMG]

مياد برام. اومدم و همه تنظيمات شبکه بين لپ تاپ و کامپيوتر رو بر عکس کردم و IP و Gateway رو جا به جا کردم و لپ تاپ رو گذاشتم Gateway و اونو به اينترنت وصل کردم ، باز هم فقط لپ تاپ به WorkGroup دسترسی داشت و کامپيوتر PC فقط فايل های خودش رو می ديد با کليک رو WorkGroup باز همون پيغام ميومد. در عوض فقط لپ تاپ که مستقيم به اينترنت وصل بود دسترسی به اينترنت داشت و PC اينترنت نداشت. در ضمن من هر اکانتی که می خواستم به اينترنت وصل بشه و آيکون LAN رو اول Share می کردم.

دوستان خواهشآ راهنمايی کنن که مشکل حل بشه ، چون من زياد با منوهای ويندوز ويستا آشنايی ندارم، لطفآ بگيد که تو لپ تاپ دقيقآ چه کار کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •