بچه ها کسی می دونه با مودم ای دی اس ال وایرلس میشه کاره کارت شبکه بیسیم رو کرد ؟
یا نه؟!
مرسی
بچه ها کسی می دونه با مودم ای دی اس ال وایرلس میشه کاره کارت شبکه بیسیم رو کرد ؟
یا نه؟!
مرسی
نه دوست من هر دستگاهی کاره خودش رو داره ولی مثلا شما میتونید از مودم ADSL بیسیم به عنوان نوعی AP استفاده کنید .یعنی مودم ADSL رو به سویچ وصل کنید و مثلا Notebook خودتون رو با استفاده از کارت شبکه Wireless به مودم وصل کنیدو از اون طریق با شبگه در ارتباط باشید.
از شبکه اینترنت یا شبکه محلی؟!
هر دوش؟
مرسی از جوابتون
آقا منم همین وضعیت رو دارم یعنی یه لبتاپ که فقط مودم داره رو می خوام با یه کامپیوتر که مودم داره ولی هیچ چیز دیگه ای نداره شبکه کنم . توی کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم (از طریق کابل مستقیم تلفنی ) اما تو لبتاپ مشکلم اینه که اصلا گزینه ارتباط مستقیم از طریق کابلش غیر فعاله . وقتی خودم با هاش ور رفتم به این رسیدم که com1 رو نمیشناسه در حالی که جاش روی لبتاپ هست .
توجه : من نه می خوام از طریق usb و نه بولوتوث و نه اینفراد و نه کابلهای دیگه عمل کنم ............فقط کابل معمولی تلفن .............
میشه یکی کمکم کنه ؟؟!!!
ممنون
من هم کامپیوترم را با نوت بوکم مستقیم با کابل شبکه کرده و مشکلی ندارم حتی نوت وکم ویستا است و به راحتی با کامپیوترم که xp است شبکه نشد دو سیستم اکسپی براحتی شبکه می شوند
اما شبکه بیسیم خیلی راحتر و تمیزتر است و فاصله بیشتری بین انها می توان داشت سوالی که دارم اینکه با اینکه نوت بوکم وایرلس و بلوتوث دارد ایا برای کامپیوترم تنها کارت شبکه بیسیم فقط نیاز است و یا نه access point هم الزامی است هزینه چقدر است ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید
موفق باشید
سلام من بلوتوث رو بهت توصیه نمیکنم چون خیلی سرعتش پاینه . اگر سیستمتون شبکه داره که چه خوب اگر نداره میتونی کارت شبکه تهیه کنی قیمتش حدود 8 هزلر تومان ولی میارزه . حالا اگر کارت شبکه داری یا تهیه میکنی میتونی یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کنی و دو سیستم رو بهم متصل کنی بعد فقط باید آیپی اونا رو با هم ست کنی واسه آیپی هم اگر سوال داشتی بپرس تا بگم .
سلاو دوست عزیز متاسفانه از طریق مودم و کابل تلفن نمیشود اطلاعات را به اشتراک گذاشت
با سلام...
من يک Laptop DELL Inspiron 6400 دارم که ويندوزش ويستاست و اونو به کامپيوتر خونه که ويندوز XP داره با کابل Cross شبکه کردم ، کامپيوتر PC رو از Setup a home or small office network وارد WorkGroup کردم و لپ تاپ چون ويندوزش ويستا بود رو با CD ويندوز XP براش منوی Setup a home or small office network رو اجرا کردم. کامپيوتر PC رو gateway گذاشتم و به اينترنت وصلش کردم و لپ تاپ رو از طريق اون به اينترنت وصل کردم. الان هر دو کامپيوتر اينترنت دارن و از لپ تاپ به شبکه و فايل های Share شده دوتا کامپيوتر (WorkGroup) دسترسی دارم ولی از کامپيوتر PC که وارد WorkGroup ميشم بعد از يه دقيقه قفل کردن پيغام
[IMG]F:\Bulk\AMIN\UnSorted\LAN connection Error.jpg[/IMG]
مياد برام. اومدم و همه تنظيمات شبکه بين لپ تاپ و کامپيوتر رو بر عکس کردم و IP و Gateway رو جا به جا کردم و لپ تاپ رو گذاشتم Gateway و اونو به اينترنت وصل کردم ، باز هم فقط لپ تاپ به WorkGroup دسترسی داشت و کامپيوتر PC فقط فايل های خودش رو می ديد با کليک رو WorkGroup باز همون پيغام ميومد. در عوض فقط لپ تاپ که مستقيم به اينترنت وصل بود دسترسی به اينترنت داشت و PC اينترنت نداشت. در ضمن من هر اکانتی که می خواستم به اينترنت وصل بشه و آيکون LAN رو اول Share می کردم.
دوستان خواهشآ راهنمايی کنن که مشکل حل بشه ، چون من زياد با منوهای ويندوز ويستا آشنايی ندارم، لطفآ بگيد که تو لپ تاپ دقيقآ چه کار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)