تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: چجوری کامپیوتر رو از کار بندازم!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه matin_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواد ویندوزش بالا نیاد نه اینکه کامپیوترش رو بترکونه.روش شما خوب هست ولی نه برای این مشکل.
    شما هر بلایی سر سیستم بیاری بالاخره میشه درستش کرد.مشکلات نرم افزاری که راحت درست میشه.مشکلات سخت افزاری هم که قطعه میخواد
    ای بابا... یعنی هیچ راهی نداره؟ تنظیمات بایوس رو میدونم چیزی ازش نمیدونه زیاد. کسی میتونه تو این زمینه راهنمایی کنه بگه من چیکار کنم؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ای بابا... یعنی هیچ راهی نداره؟ تنظیمات بایوس رو میدونم چیزی ازش نمیدونه زیاد. کسی میتونه تو این زمینه راهنمایی کنه بگه من چیکار کنم؟
    خب بایوس رو هم دستکاری کنین شاید برادرتون نتونه درست کنه ولی معلمش که میتونه.خودتون گفتید احتمال اینکه ببره پیش معلمش زیاده.خب اگه ببره شاید معلمش بتونه درست کنه

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

خوب به راحتی چوب لا چرخ فن پاور یا فن سی پی یو بزار کامپیوترو روشن کن تا 30 دقیقه به فیض بزرگی نایل میشی!
    خرجشم که میدونی با این اوضاع بازار برا یه سی پی یوهه خوب بالایه 300 آب میخوره!
    من خودم دو سه رور بدون فن CPU کار میکردم دمای CPU هم روی 100 درجه میره. ولی اتفاق خاصی نیوفتاد. Intel Celeron 1.80 Ghz
    به نظر من کار بیهوده ای هست که یه چیزی رو خراب کنیم.
    نظر من اینه که بیان و یه عکس طراحی کنن بزارن دسکتاپ که روش نوشته باشه مثلا شما ه-ک شدید و همینطور بنویسن که اگر سیستم را ریستارت یا خاموش کنید تمام درایوها فرمت خواهند شد. و آیکون های دسکتاپ رو هم پنهان میکنن(با برنامه) و Taskbar ویندوز هم پنهان میکنن و کار تمامه. حداقل آدمی که اطلاعات کامپیوتری نداشته باشه حالش بدجوری گرفته میشه.
    تسک منیجر رو هم می بندین.Run رو هم می بندین. یه صدای خفن Beep همراه با انفجار هم میزارین Start Windows که طرف هنگ کنه! به همین راحتی. به همین خوشمزشگی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcsoft; 15-12-2012 at 07:44.

4. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بهترین کار اینه که سیستمت رو ویروسی کنی
    یکی از این ویروس ها که MBR رو به فنا میدن پیدا کن، بعد از اجرا سیستمت بلو اسکرین میده و دیگه هر چی بخوای ویندوز رو بیاری بالا Blue Screen میده فقط با عوض کردن ویندوز و فرمت کامل درایو C (البته اگر مجبور به F Disk نشید) میشه درستش کرد.
    البته اگر اطلاعات خاصی ندارید رو کامپوتر

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم دو سه رور بدون فن CPU کار میکردم دمای CPU هم روی 100 درجه میره. ولی اتفاق خاصی نیوفتاد. Intel Celeron 1.80 Ghz
    به نظر من کار بیهوده ای هست که یه چیزی رو خراب کنیم.
    نظر من اینه که بیان و یه عکس طراحی کنن بزارن دسکتاپ که روش نوشته باشه مثلا شما ه-ک شدید و همینطور بنویسن که اگر سیستم را ریستارت یا خاموش کنید تمام درایوها فرمت خواهند شد. و آیکون های دسکتاپ رو هم پنهان میکنن(با برنامه) و Taskbar ویندوز هم پنهان میکنن و کار تمامه. حداقل آدمی که اطلاعات کامپیوتری نداشته باشه حالش بدجوری گرفته میشه.
    تسک منیجر رو هم می بندین.Run رو هم می بندین. یه صدای خفن Beep همراه با انفجار هم میزارین Start Windows که طرف هنگ کنه! به همین راحتی. به همین خوشمزشگی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این خیلی جالب بود :ی یادمه 5-6 سال پیش یه نرم افزار از این الکیا واسه -- کردن بود، ولی در نوع خودش خوب کار میکرد. انتخاب میکردی چیا رو از کار بندازه، بعد همونا رو خراب از کار مینداخت رو سیستم طرف.
    ولی این با عوض کردن ویندوز درست میشه.

حالا تنظیمات بایوس رو هرکی بلده بگه پلیز، شاید معلمه هم بلد نباشه خب! اصلا شاید نفهمه بایوس دستکاری شده و ریستش نکنه
    احتمال اینکه ویندوز عوض کنه خیلی بیشتره تا اینکه ببره پیش معلمش. لااقل وقتی ببره یه کم اذیت شده دیگه :ی همینم بسشه!

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

این خیلی جالب بود :ی یادمه 5-6 سال پیش یه نرم افزار از این الکیا واسه -- کردن بود، ولی در نوع خودش خوب کار میکرد. انتخاب میکردی چیا رو از کار بندازه، بعد همونا رو خراب از کار مینداخت رو سیستم طرف.
    ولی این با عوض کردن ویندوز درست میشه.

حالا تنظیمات بایوس رو هرکی بلده بگه پلیز، شاید معلمه هم بلد نباشه خب! اصلا شاید نفهمه بایوس دستکاری شده و ریستش نکنه
    احتمال اینکه ویندوز عوض کنه خیلی بیشتره تا اینکه ببره پیش معلمش. لااقل وقتی ببره یه کم اذیت شده دیگه :ی همینم بسشه!
    شما وقتی که تهدیدش کنی که کامپیوتر رو خاموش کن و روشن نکن وگرنه درایوها فرمت می شن من فکر میکنم که اثر منفی خودش را به خوبی میزاره. کافیه این کارایی که گفتم را توی یه برنامه سی شارپ نوشته بشه و exe بشه بزارید توی درایوها به همراه اتوران توی درایو. میبینین که با نصب ویندوز دوباره هم همون آش و همون کاسه میشه چون هنگام وارد شدن به درایوها. این برنامه اجرا می شود و نمایش خود را شروع خواهد کرد. ضمنا بخاطر صدای وقفه ای که داخل فایل Beep هست میشه ازش به عنوان شمارشگر زمان استفاده کرد تا مثل بمب موقع انفجار صفر بشه و صدای انفجار بیاد
    Last edited by pcsoft; 15-12-2012 at 10:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما وقتی که تهدیدش کنی که کامپیوتر رو خاموش کن و روشن نکن وگرنه درایوها فرمت می شن من فکر میکنم که اثر منفی خودش را به خوبی میزاره. کافیه این کارایی که گفتم را توی یه برنامه سی شارپ نوشته بشه و exe بشه بزارید توی درایوها به همراه اتوران توی درایو. میبینین که با نصب ویندوز دوباره هم همون آش و همون کاسه میشه چون هنگام وارد شدن به درایوها. این برنامه اجرا می شود و نمایش خود را شروع خواهد کرد. ضمنا بخاطر صدای وقفه ای که داخل فایل Beep هست میشه ازش به عنوان شمارشگر زمان استفاده کرد تا مثل بمب موقع انفجار صفر بشه و صدای انفجار بیاد
    ممنون خیلی عالی بود فکر کنم دیگه کاملاً اثر منفی رو بذاره.. ببینم چی کار میکنم دیگه :ی مرسی از راهنماییتون، خیلی عالی بود

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •