من فكر مي كنم همينجا راجه بهش بحث كنيم عاليه .نوشته شده توسط Shahryar_NEO
احتياجي به مقاله نيست !!
يعني خبر كه مقاله نمي خواد شهريار جان ....!
------------
حالا نظرتون در مورد nVidia چيه ؟
تاثيرات اين جريان بر nVidia چيه به نظر شما ؟
من فكر مي كنم همينجا راجه بهش بحث كنيم عاليه .نوشته شده توسط Shahryar_NEO
احتياجي به مقاله نيست !!
يعني خبر كه مقاله نمي خواد شهريار جان ....!
------------
حالا نظرتون در مورد nVidia چيه ؟
تاثيرات اين جريان بر nVidia چيه به نظر شما ؟
نويديا هيچي خيلي موضوع را گنده كردين آخه بابا اي تي اي همين طوريش هم به پاي نويديا نمي رسيد و هميشه يه گام عقب تر بود البته بدون دليل نمي گمنوشته شده توسط Gabana
![]()
به نظر من بحث نداره ولي اگه مي خوايند هستم اساسي ...
باتشكر شهريار
کی گفت ATI عقب تر از nVIDIA بود؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر به تکنولوژی باشه که همیشه ATI حرف اول رو میزد (میگم میزد چون نمیدونم با فروش به AMD چه بلایی قراره سرش بیاد) Intel حتی برای چشم و هم چشمی هم که شده میاد تا nVIDIA رو بخره که احتمالش کمه که nVIDIA حاضر به این کار بشه ولی بعید نیست
ميزه گردي با با دعوا !!!!!نوشته شده توسط vampire_viper
شايان جان عزيزم مگه اينتل يا نويديا بچه بازيه كه بره بخره ... آخه اين جه حرفيه ....
باتشكر شهريار بعدا كاملا يه بحث سير مي كنيم...
![]()
اگر قبلا به شما هم میگفتن AMD میخواد ATI رو بخره احتمالا همین حرف رو میزدیمگه اينتل يا نويديا بچه بازيه كه بره بخره![]()
![]()
شهريار عزيز من قصد ندارم بحث را عوض كنم ولي شما كه چنين بحثي بيان مي كنيد آيا ميدانيدنوشته شده توسط Shahryar_NEO
پردازش گرافیکی X1900 با اینکه Nvidia سه مدل جلوتر از آن داده و -Radeon® X1900 XTX compared with GeForce™ 7800GTX تنها Gpu هستش که دارای معماری بسیار پیشررفته 384 میلیون ترانزیستور در ساختار 90 نانوی هستش Nvidia تا شش ماه هیچ رقیبی باری ابن کارت نساخت و همه اینو می دانند که این کارت شش ماه قوی ترین کارت دنیا بود تا زمانی که بعداز 3 پردازش گر nvidia 7900,7950,7900gx2 به بازار آمد که 7900GX2 بازهم با تکنولوژی 130NM ساخته شده ولی به خاطر به روز شدن دستور عمل ها خیلی خوب حاضر شد ولی کارتX1900 با 7800GTX هم رده هستش با این حساب x1900 با کارت سه مدل از خودش بالاتر باز هم اختاف FPS ها به 5FPS نمیرسه
شما به درایور های Ati و Nvidia توجه کنید Nvidia خیلی زود کارت های خودش رو از پشتی بانی در میاره ولی Radeon 7000 هنوز Update میشه ati میانگین حداکثر 2 ماه یکبار درایور Update میکنه ولی Nvidia تا مشکلی به وجود نیاید درایور نمیده شما یک دراور دانلود میکنید که در تمام کارت های Radeon از 7000 تا X1900 کار میکنه ای درایور G-fORCE ها هم همین طور هستش؟
من نمیخوام تو سر Nvidia بزنم Nvidia هم نقطه های اوجی داشته که در بعضی وقتها از Ati بهتر بوده ولی Ati هم همیشه اقدار خودش را نشان داده کارتهای Rage ,Radeon8500 ,Radeon9800 , و اکنون Radeonx1900
در اخراگر nvidia رقیب بدی بود S3Graphic یا SIS به جایش بود همین طوراگر ATI بد بود nvidia دنبال جهت گیری بعد از این تلفیق ATI با AMD نبود .
Last edited by Apachi; 28-07-2006 at 12:22.
درسته اين موضوع ولي اگه راستش را بخوايند من هنوز نرفتم بخونم خبر را از سايت هاي خارجي پس عصر يا شب بحث مي كنم كه بي دليل نباشه ...نوشته شده توسط Apachi
باتشكر شهريار![]()
اين را ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر شهريار
خبر هاي داغ به دستم رسيد كه يكيش خيلي جالبه اينتل اعلام كرد كه به اي تي اي كه : get off the bus و خبر از اين حكايت مي كنه كه اينتل قرار داد هاي خود و چيپ ها و گرافيك هاي آنبرد و ... كلا هر كاري داشت با اي تي اي را لغو كرد و همين طور كه گفتم به او گفت از اتوبوس پياده شو كه اين به اين معني هست كه گفتم و اينتل اي تي اي را لايغ خود نديد.
راستي يادم نبود 7950 با تكنولوژي 130 نانومتري بود !!!!!! عزيزم 7900 هم 90 نانومتر بود و 7950 هم همين طور..نوشته شده توسط Apachi
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)