به هر حال برنامه ي جالبيه و از دوست عزيز آقا نيما به خاطر معرفي اين برنامه خيلي خيلي ممنون هستم.
به هر حال برنامه ي جالبيه و از دوست عزيز آقا نيما به خاطر معرفي اين برنامه خيلي خيلي ممنون هستم.
با سلام نرم افزار بسیار خوبیه. می خواستم بدونم اون رو با چی ساختید؟ علاقه مند شدم!
یا همینجا بگید یا به ایمیلم پست کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيمن كه لطف كردن و اين نرم افزار با توضيحات كامل گذاشتن خيليه.
دمت گرم
سلام
نیما جان بابت زحماتی که کشیدی ممنون ، چند تا سوال داشتم
جایی هست که فایل های با پسوند asub همه یا بیشتر آهنگها رو داشته باشه؟ البته منظورم یه سایت مرجع
یا حداقل مطمین ، که بدونیم متن ها رو درست نوشته.
این قابلیت در برنامه های دیگه هم هست ، منظورم اینکه برنامه دیگه ای هم هست که متن رو نمایش بده یا بسازه؟
برنامه شما ساپورت فارسی نویسی هم داره؟ اگه نه ، باید پلاگین خاصی رو نصب کرد ، یا در ورژنهای بعدی احتمال
اضافه کردنش هست؟
بازم ممنون بخاطر زحمتی که کشیدید![]()
زحمت كشيدين ممنون !!
ابتدا از همه دوستان تشکر میکنم.
در جواب شما:
با مالتی مدیا بیلدر یا mmbبا سلام نرم افزار بسیار خوبیه. می خواستم بدونم اون رو با چی ساختید؟ علاقه مند شدم!
یا همینجا بگید یا به ایمیلم پست کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا نه ولی در آینده سعی میکنم یه سایت مرجع برای فایل های asub درست کنم.جایی هست که فایل های با پسوند asub همه یا بیشتر آهنگها رو داشته باشه؟ البته منظورم یه سایت مرجع
یه برنامه با نام VividLyrics هست که میتونه متن نمایش رو بسازه (مثل AudioSubtitlesMaker )ولی این برنامه کار باهاش یکم سخت تره.این قابلیت در برنامه های دیگه هم هست ، منظورم اینکه برنامه دیگه ای هم هست که متن رو نمایش بده یا بسازه؟
فعلا فارسی رو ساپورت نمیکنه.برنامه شما ساپورت فارسی نویسی هم داره؟ اگه نه ، باید پلاگین خاصی رو نصب کرد ، یا در ورژنهای بعدی احتمال
اضافه کردنش هست؟
------------------------
تغییرات در نسخه ی بعدی:
1-پخش فایل های ویدیویی
2-پخش فایل های فلش
3-پخش تصویر های مربوط به آهنگ در بخش AudioSubtitles
4-نمایش متن فارسی
با تـشکـر ـ[Nima]
سلام
بابت توضیحات ، ممنون و مرسی
موفق باشید![]()
قا این رو با چی ساختی؟ منظورم اینه که اگه با mmb ساختی پس بقیه ی فایل ها مال چی اند؟ راستی در مورد فایل با پسوند configuration setting توضیح بده که چیه و چطوری ازش تو برنامه استفاده کردی
با تشکر
فایل asub از كجا بايد پيدا كنيم؟؟؟؟(براي آهنگهاي ديگه)
آقا نيما كارت درسته آفرين...شكل خيلي قشنگي داره...به كارت ادامه بده
موفق باشي.
Last edited by Omid_Sadeghvand; 21-08-2006 at 10:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)