تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: مشاوره خرید همزمان دوربین عکاسی و فیلم برداری تا قیمت 1.5 میلیون تومان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ممنون از همه دوستان عزیز

قیمت این دوربین پس بالاست !!! ( RX100 )

فکر کنم پاناسونیک رو بگیرم بهتره ( چون تمام اون چیزی که من میخوام رو داره ) FZ200 ( قیمتش حدودا چقدر هست ؟ )

و اگر هم نشد و قیمت بالایی داشت گزینه بعدی (Canon PowerShot SX40 HS) و گزینه بعدی هم ( Sony Cyber-Shot DSC-HX200V )

Panasonic Lumix DMC-FZ200

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن بدون باتری و کارت حافظه 537 گرم و با باتری و کارت حافظه 588 گرم
    مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 12.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ
    فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 60 فریم بر ثانیه
    لنز: 25-600 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 24 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 60 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و در حالت حساسیت بالا 6400 - فلاش داخلی Pop-up (بالا جهنده) با برد 13.5 متر با قابلیت نصب فلاش از طریق کفشک فلاش (Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند - عکاسی سه بعدی
    صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 460,000 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD Memory Card, SDHC Memory Card, SDXC Memory Card, Compatible with UHS-I Standard - باتری یون لیتیوم استاندارد

نقاط قوت
    مجهز بودن به لنز با کمینه‌ی نسبت کانونی f/2.8 و توانایی حفظ آن در سرتاسر گستره زوم
    مجهز بودن به سنسور تصویر 12.1 مگاپیکسلی بسیار پیشرفته MOS
    بهره گیری از ارگونومی بسیار خوب و دستگیره‌ی بزرگ
    بهره گیری از همه‌ی ویژگی‌های دوربین‌های بریج پیشرفته
    نقاط ضعف
    چشمی الکترونیکی Field Sequential گاهی اوقات ایجاد خطای رنگی می‌کند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از همه دوستان عزیز

قیمت این دوربین پس بالاست !!! ( RX100 )

فکر کنم پاناسونیک رو بگیرم بهتره ( چون تمام اون چیزی که من میخوام رو داره ) FZ200 ( قیمتش حدودا چقدر هست ؟ )

و اگر هم نشد و قیمت بالایی داشت گزینه بعدی (Canon PowerShot SX40 HS) و گزینه بعدی هم ( Sony Cyber-Shot DSC-HX200V )
    آره انتخاب خوبيه. معمولا سري FZ پاناسونيك زود وارد بازار ايران ميشه ميتونيد صبر كنيد برسه. قيمتش 50 دلار از RX100 كمتره. اگه از خريدش منصرف شديد يا گرون بود همون دو گزينه اي كه تام برديد مناسبن. البته G1X , G15 هم فراموش نشه. بهتره بريد بازار و از نرديك همه رو ببينيد (SX40, FZ200, HX200, G15 , G1X) و انتخاب نهايي رو اونجا بكنيد. HX200, FZ200 فيلم برداري بهتري دارن و كيفيت عكس G1X, G15 بهتره...

3. 2 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان اهل فن

ممنون می شم اگر منو راهنمایی کنید.
    من به دوربینی می خوام در حدود یک و نیم الی دو میلیون. کیفیت عکسش بالا باشه، زوم بالایی داشته باشه. سرعت شاتر هم مهمه. لنزش قابل تغییر باشه که اگه زمانی پول داشتم بتونم از لنزهای مختلف استفاده کنم. بیشتر عاشق عکاسی از چهره و طبیعت هستم. می خوام عکاسی رو خوب یاد بگیرم و کلاس برم اما برای دل خودم و نه به عنوان یک حرفه.
    ممنون می شم اگر بفرمایید شما چه نمونه هایی را پیشنهاد می کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام یه دوربین SLR میخوام
    برای عکاسی نیمه حرفه ای و کیفیت فیلم خوب (جهت استفاده برای فیلم کوتاه)
    دوتا پیشنهاد بهم شده یکی canon 1100d ,canon 650 d
    1100 رو 1.700.000 و 650 رو 2.650.000 قیمت داده از خوبی یا بدیه این دو مدل بگین و اگرمدلهای دیگری هم پیشهناد دارین بهم بگین ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دنبال یک دوربین نیمه حرفه ای با قیمتی بین 5/1 تا 2 میلیون بیشتر برای کارهای فیلمبرداری و ساخت کلیپ میگردم که سرعت 120 فریم در ثانیه HD رو داشته باشه ولی متاسفانه هنوز پیدا نکردم
    ظاهرا مناسبترین دوربین همین FZ200 پاناسونیکه ولی علیرغم گذشت 7-8 ماه از تولیدش هنوز وارد بازار ایران نشده
    کل نمایندگیهای پاناسونیک و دوربین فروشیهای جمهوری و حتی جزیره کیش گشتم ولی وجود نداره!
    کسی از دوستان دوربین دیگری با این مشخصات سراغ نداره؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •