تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: این سیستم چطوره؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سیستم بالا خیلی خوبه ولی به نظر من کیس رو حداقل green x3 بردار پاور رو هم 785 بردار 10 تومان گرون تره به نظر من بهتره
    کیس ایکس3 اصلا کیفیت لازم رو نداره و بشدت طراحی بدی داره. به طوریکه در آینده برای بستن کولرهای برجی برای پردازنده، فن کناری اون ممکنه مشکلاتی رو برای نصب کولر ایجاد کنه. این مدل مگنوم2، هم خنکی لازم رو داره و هم طراحی خوبی برای بستن کولرهای بلند. پاورهای 785هم سری قدیمی پاورهای گرین هستن و زیاد توی بازار موجود نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آهان. ممنون. فقط مادربرد Asus P8Z77-V DELUXE بهتر نیست ازینی که مغرفی کردید؟ اگر نه ممنون میشم دلیلشم بگید. کیس چی؟ مدلای NZXT بهتر نیسن؟
    خواهش میکنم.
    مادر بردAsus P8Z77-V DELUXE، در داشتن یکسری امکانات مالتی مدیا از این مین پیش تره و از لحاظ کارایی به شخصه سابراتث رو بیشتر برای شما میپسندم. چون در کار شما سیستم باید دراز مدت روشن باشه که سیستم کف بندی و لایه گذاری روی مین سابراتوث باعث میشه ضریب دفع گرمایی مین شدیدا بالا بره و عمر مفید مین رو ارتقاع بده.
    دلوکس فاز بندی بالاتری هم داره که قدرت مین رو در آور کلاک بالا میبره. اگر قصد آورکلاک پردازنده رو هم دارین، بهتره دلوکس رو انتخاب کنید. باز هم تاکید میکنم که پایداری سیستم در دراز مدت رو برای کار خودتون باید در نظر بگیرین. این دو مین اختلافی50.000تومنی دارن.
    کیس هم، اگر تمایل زیادی برای خرید کیسی لوکس تر دارین، بهتره هارد رو 500گیگ بردارین هزینه رو روی کیس بزارین. که زیاد توصیه نمیکنم.کیس مگنوم2 طراحی خوبی داره و کولینگ مناسبی روش سواره.

3. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد گرافیک از نظر من خرید یه 560 با این قیمت غیر واقعیش عاقلانه نیست درسته این کارت کودا و فیزیک داره ولی من اگه جای شما باشم با 900 تومن یه 7870میگیرم کارت فوق العاده قدرتمندیه تو رنجش خودش-اکر هم میتونی یه 200تومنی اضافه کنی که 7950 بی نظیره-
    این کارت ها با توجه به سیسی که دوستان براتون معرفی کردن بیشترین مچ داره-هم این که سیس بر پایه ایوی ومعماری 22نانوست وهم اینکه این گرافیک ها از رابط شکاف سوم استفاده میکنه ومیتونه سرعت بیشتری رو در پردازش های گرافیکی ایجاد کنه-وهم مصرف و تولید گرمای پایین تری دارن
    Last edited by animsprite; 18-11-2012 at 09:11.

5. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کیس ایکس3 اصلا کیفیت لازم رو نداره و بشدت طراحی بدی داره. به طوریکه در آینده برای بستن کولرهای برجی برای پردازنده، فن کناری اون ممکنه مشکلاتی رو برای نصب کولر ایجاد کنه. این مدل مگنوم2، هم خنکی لازم رو داره و هم طراحی خوبی برای بستن کولرهای بلند. پاورهای 785هم سری قدیمی پاورهای گرین هستن و زیاد توی بازار موجود نیست.
    مگنوم -خودم به شخصه دیدم در بستن کولر ارکن به مشکل خورده ویه 2سانتی از لبه کیس بیرون مونده
    به نظر من برای خرید کیس باید با احتیاط عمل کنی وهمچنین کولر -نظر من رو کیس x7اکه برات مقدور باشه خریدش چون پردازنده ای که شما انتخاب کردید خیلی تولید گرما میکنه نسبت به سندی ها مخصوصا تو کارای رندرینگ ودر کل ورکینگ حتما به یه کولر مناسب هم نیاز پیدامیکنی و حتما از این لحاظ به حدودیت فضا در کیس بر میخوری
    راستی فکر کنم مانیتور این وسط جا م.نده باری یه همچین سیسی وباتوجه به این که مانیتور تو یه ماهه گذشته بیشترین افزایش قیمت رو داشته یه 600تا800 تمون هم باید برای مانیتور کنار بزاری
    asus ml229h-630
    asusml239h-740
    Last edited by animsprite; 18-11-2012 at 09:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

در مورد گرافیک از نظر من خرید یه 560 با این قیمت غیر واقعیش عاقلانه نیست درسته این کارت کودا و فیزیک داره ولی من اگه جای شما باشم با 900 تومن یه 7870میگیرم کارت فوق العاده قدرتمندیه تو رنجش خودش-اکر هم میتونی یه 200تومنی اضافه کنی که 7950 بی نظیره-
    این کارت ها با توجه به سیسی که دوستان براتون معرفی کردن بیشترین مچ داره-هم این که سیس بر پایه ایوی ومعماری 22نانوست وهم اینکه این گرافیک ها از رابط شکاف سوم استفاده میکنه ومیتونه سرعت بیشتری رو در پردازش های گرافیکی ایجاد کنه-وهم مصرف و تولید گرمای پایین تری دارن
    در مورد کارت گرافیک و قیمت فضایی و کاملا غیر واقی ایش باهات موافقم. اما 7870 زیر1میلیون نیست!!! 560ti رو میشه با800تومن هم جور کرد. ولی قیمت کف 7870 نهایتا990.000کمتر نیست. درسته که این کارت با سیستم بیشتر و بهتر مچ هست. ولی با بستن این کارت، میزان هزینه بالا میره.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مگنوم -خودم به شخصه دیدم در بستن کولر ارکن به مشکل خورده ویه 2سانتی از لبه کیس بیرون مونده
    به نظر من برای خرید کیس باید با احتیاط عمل کنی وهمچنین کولر -نظر من رو کیس x7اکه برات مقدور باشه خریدش چون پردازنده ای که شما انتخاب کردید خیلی تولید گرما میکنه نسبت به سندی ها مخصوصا تو کارای رندرینگ ودر کل ورکینگ حتما به یه کولر مناسب هم نیاز پیدامیکنی و حتما از این لحاظ به حدودیت فضا در کیس بر میخوری
    راستی فکر کنم مانیتور این وسط جا م.نده باری یه همچین سیسی وباتوجه به این که مانیتور تو یه ماهه گذشته بیشترین افزایش قیمت رو داشته یه 600تا800 تمون هم باید برای مانیتور کنار بزاری
    asus ml229h-630
    asusml239h-740
    در مورد کیس من هم با شما موافقم. در مورد جا نشدن آرکون هم کاملا با شما موافقم. اما صرف بسته نشدن این کولر نیازی به هزینه سرسماور اون هم در این دوره روی که قیمت نجومی شده، نیست. کیس ایکس7در شرایط فعلی به هیچ وجه ارزش خرید نداره. اون با قیمتی بالای380.000تومن!!! در مورد تعیین کیس با وسواس حق با شماست. اما برای بستن کولر بهر احتی میشه با انتخاب یه کولر L شکل و خمیده، به راحتی این مشکل رو مرتفع کرد. این در حالیه که به شخصه خرید ماکتاتو اصلا توصیه نمیکنم(بحثش جداست!!!).
    حتی اگر این دوستمون به بستن یک ایر حرفه ای علاقه زیادی داشته باشه، فکر نمیکنم بالاتر از D14 رو بتونن تهیه کنن که به راحتی توی کیس جا میشه. بشرطی که شیپور و کاور غبار درب بغل رو در بیارن(تست شده).
    سیستم پیشنهادی من بدون در نظر گرفتن مانیتور بوده. چون هیچ اشاره ای بهش نشده بود. اگر خرید مانیتور بیاد وسط کلا باید معماری سیستم رو تغییر داد تا افزایش هزینه زیاد بالا نره. باز هم اگر خریدار بگه که مانیتور میخواد، سیستمی جدید معرفی میشه.
    پ.ن:کلا با کولرهای ترمالایگت تجربه خوبی نداشتم!!!

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خارج از مشاوره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:
    توی امضات کارتت رو زدی. بایوسش رو به 6970ارتقاع بده. کاراییش 15درصدی میره بالا.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خارج از مشاوره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:
    توی امضات کارتت رو زدی. بایوسش رو به 6970ارتقاع بده. کاراییش 15درصدی میره بالا.
    پارسال حسابی دنبال همین تغییر بایوس بودم ولی به ما که رسید وارسید-من مدل 1گیگش رو برای یکی از دوستان اور کردم با این تفاوت که به کارت جدیدی تبدیل نمیشه اما میزان شیدر افزایش یافت
    هردو مدل سریه درت ادیشنه و اون کلید 1-2 مخصوص تعویض بایوس رو هم دارند هر کاری کرد م نشد -اخرش هم به این نتیجه با دوستان رسیدیم که amd بعد یه سری که بیرون داد از سریه درت ادیشن وبه بعد این قابلیت رو قفل کرده
    فعلا هم که به همون اور معمولی بسنده کردم- ولی اگه بشه که...
    یه بدی دیگه اینکه شکاف دوم برای گرافیک رو مادر بورد من در حالت فشار x4وهمون طور که میدونی به شدت برای گرافیک دوم تو کراس محدودیت ایجاد میشه
    ممنون بابت تذکرت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای کولر های بیشتر از 15 سانت مشکل داره که باید فن کاور بغل برداشته شه من الان میخواهم یه چند رفت دیگه که قیمت ها پایین تر اومد برم تیونیک تاور 120 اکستیم رو بخرم پاور هم یعنی GP785Bتوی بازار الان نیست من تایستون خریدم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

برای کولر های بیشتر از 15 سانت مشکل داره که باید فن کاور بغل برداشته شه من الان میخواهم یه چند رفت دیگه که قیمت ها پایین تر اومد برم تیونیک تاور 120 اکستیم رو بخرم پاور هم یعنی GP785Bتوی بازار الان نیست من تایستون خریدم
    تونیک تاور که اصلا توصیه نمیشه خریدش!!!!
    دوست داشتی توی یه تاپیک دیگه در موردش بحث میکنیم.
    785توی بازار هست ولی دیگه گرین تولید نمیکنه!!! الان سریهای جدیدOC رو میده بیرون.
    ایکس3هم شدیدا کیس بی کیفیتی هست. اگر کمی بودجه رو ببری بالا میشه مدل بهتری خرید.
    مگنوم2 هم کولرهای تا ارتفاع170میلیمتر رو براحتی میتونه توی خودش جا بده.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •