کسی میدونه چطوری با تنظیمات دسته رو انجام بدم!!!؟ دسته رو دسته ایکس باکس تنظیم شده و نمیشه تغییر داد!!
کسی میدونه چطوری با تنظیمات دسته رو انجام بدم!!!؟ دسته رو دسته ایکس باکس تنظیم شده و نمیشه تغییر داد!!
امولاتور دسته 360 رو بگیر(xinput) بریز ok میشه
اره دیگه شاهکاریه واسه خودش به نظر من . فعلا که دور سوم رو تموم کردم . هر بار از یه path رفتم . path of silence خیلی باحاله . از اون بازی ها هم هست که به شدت فقط با دسته میچسبه .
دوستان یه کم قبل از آخر بازی چی شد!!!؟ (آخه آخر آخرشو فهمیدم!)
یعنی دقیقا همونجایی که اون توهم که دنبالمونه میگه باید بریم رییس را بکشیم. و اینکه چرا حدود 1 ساله همه ی گیاه های خال کوبی خشک شدن؟ کلا فلسفه از اونجایی که وارد تبریز؟ میشیم تا آخر کار چی بود؟
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی اصلا با موس و کیبرد حال نمی ده.
من از اینجا دی ال کردم ولی موقع اکسترکت ارور میده ...کسی میدونه چرا ؟؟
دسته دارم، ولی عین مرد با کیبورد دارم میزنم D:
دسته چیه آخه! سوسول بازی ـه، واسه غنسولیاس D:
PC Gamer تو هر شرایطی باید با کیبورد بازی کنه : )) !
دسته حکم فرمونِ ژیان رو داره، کیبورد حکم اتاق خلبان F16
------------------
جدا از شوخی واقعاً بازی فوق العاده ای هست و به شدت پتانسیل دوباره بازی کردن داره، مخصوصاً حالا که یه New Game Plus هم براش گذاشتن!
من الان فقط دارم بازی میرم جلو که بعدش New Game Plus رو شروع کنم تا قشنگ همه چیه بازیرو بکشم بیرون.
Last edited by marmolak kocholo; 27-11-2012 at 00:09.
این دیگه از اون حرفا بود . مثل اینکه بیای فیفا رو هم با کیبرد بازی کنی . دیگه من از پارسال خداییش قید بازی کردن بعضی بازی ها رو با کیبرد زدم و با دسته بازی میکنم . بازی ها رو دارن دیگه با دسته وفق میدن و دیگه ارزشی واسه پی سی قائل نیستن
اومده ی سرچ بکنی راحت پیداش میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)