تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: خرید لپتاپ تا سقف 2000

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

من به شدت روی probook 4540 تاکید می کنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می تونین از سایت بازار رضا تلفن فروشنده های لپ تاپ رو دربیارید و زنگ بزنید. از 10 تا یکیش که جواب میدن. من همین کارو کردم. بعدشم لپ تاپ این فروشگاه با اون فروشگاه فوقش 5 تومن تفاوت قیمت داره. البته موقع خرید بودن جاهایی که 100-150 بیشترم میدادن که اینم بری بازار دستت میاد .
    به نظر من i3 با i5 تو همون فرکانس بیشتر از 20-30 درصد تفاوت دارند. روی بازی ها هم تاثیرش زیاده. مخصوصا بازیهایی که پورت میشن. اصلا این اشتباه رو نکن و i5 بگیر.
    هم این راهی که دوستمون گفت خوبه و هم اینکه اگه میخوای از نمایندگی ها خرید کنی میتونی با شماره تلفن 82191919 تماس بگیری و شماره چند تا از نماینده های برند لپ تاپی که میخوای رو ازشون بگیری . اینجوری میتونی از چند جا قیمت بگیری و هرکدوم قیمت بهتری میداد از همون بخری.
    من معمولا" وقتی میخوام برای آشنایان خرید کنم همین کارو میکنم . اینجا شماره نمایندگی هایی که گارانتیشون مادیرانه میده . من برای ایسر و hp معمولا" اینکارو میکنم چون در حال حاضر گارانتی معتبر hp و acer همینه .
    Last edited by alilosting; 28-11-2012 at 13:38.

داره خودمونی میشه samsung021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیجی رو که میشناسم ولی بعضی قیمتاشو میبینی 100 تومن یهو از بازار گرون تره... به غیر از دیجی و آلدیجیتال با اون قیمتاس خنده دارش کسی جایی نمیشناسه؟
    رایان صبا مطمئنه؟
    الان یه کانفیگ دیگه از همین V3 هست با i3 که قیمتش 1700 هستش... یعنی 200 تومن ارزون تر
    ببین رایان صبا هم قیمتهاش خیلی بالا هست . من دوسال پیش یه مودم linksys میخواستم بخرم زنگ زدم رایان صبا میگفت 120 تومن ولی از بازار ایرانیان 70 تومن خریدمش ! یعنی رایان صبا واقعا" داشت گرون بهم مینداخت
    به نظر من مطمئن ترین راه خرید از نمایندگی ها و بازاره که چندجا سر بزنی و چک و چونه بزنی و قیمت مناسب گیر بیاری .
    آره v3 یه کانفیگ core i3 هم داره .
    لینک مشخصاتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اگه بتونی تا 2 تومن هزینه کنی میتونی v3 با کانفیگ بهتر و پردازنده core i5 بخری .

لینک کانفیگهای بهتر v3 با قیمت 2 تومن :
    و

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •