بله............
بله............
همه این کارارو کردم
4 تا عکس از ستاپ لپ تاپم میزارم شما بگو جاییش مشکل داره ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by HOMAYOON1992; 07-11-2012 at 19:59.
بله درست انجام دادید فقط توی یکی از عکسا sata operation روی AHCI تنظیم شده عوضش کن احتمالش زیاده مشکلت حل بشه
عزیز این دفعه درایوت رو delete کن نه format
خود ویندوز 7 یه درایو 100 مگی درست میکنه قبل از درایو ویندوز هم اون 100 مگی هم درایو ویندوزت رو delete کن بعد create کن (که احتمالا دکمش new هست اینطور که دوستان گفتن) شاید مشکلت حل بشه
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی درست شد این کاری که گفتیو کردم نصب کامل شد وارد ویندوز هم شد ولی تا روی ایکون وایرلس کلیک کردم گیر کرد و دیگه بالا نیومد ویندوز!!!
بعد دوباره گذاشتم روی همون ahci نصب کردم دوباره رو درصده گیر کرد دوباره گذاشتم روی ata(حالت دیگه ساتا) دوباره نصب کردم دوباره درست نصب شد و گیر نکرد ولی ایندفعه فهمیدم وقتی شارژرو میزنی تو لپتاپ گیر میکنه !!!!!
اینو دیگه چیکار کنم!!!؟؟؟؟؟
من همیشه همین کارو واسه نصب ویندوز میکنم!
ویندوز 7 100 مگ میخواد ولی 8 350 مگ!
خواهش میکنم
بعد از نصب کامل ویندوز برید توی بایوس و گزینه تنظیمات دیفالت رو بزنید که کل تنظیمات بره به حالت اولیه بعد سیو و ریست بدید(اگه بالا نیومد چک کنید اگه اومده بود روی گزینه AHCI دوباره عوضش کنید برید توی ویندوز بعد قسمت ویندوز اپدیت چک برای اپدیت بزنید وایسید اپدیت ها رو لیست بکنه حالا یه سری اپدیت میاره که معمولا قسمت important یه سری اپدیت هم میاره که معمولا optinal هستش خلاصه تو لیست اپدیت ها نگاه بکن مواردی رو که مربوط به درایور قطعات دستگاه هست لیست کرده تیکش رو بزار باشه بقیرو بردار بزار دانلود و اپدیت بکنه یه ریست بده احتمال حل مشکل هست
اگر بازم جواب نگرفتی برو به سایت شرکت سازنده لب تابت دنبال درایور برای وین 8 بگرد
اگه چیزی پیدا نکردی یه برنامه خوب برای جست و جو و اپگدیت درایو امتحان بکن(میتونی فقط باهاشون جست و جو کنی و مدل و ورژن درایورت رو پیدا کنی تو گوگل سرچ کنی با سرعت بالا دانلود بکنی یا اینکه مستقیم با خود برنامه دانلود بکنی که سرعت کمتره) برنامه DriverNavigator خیلی خوب پیدا میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا Driver Reviver
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه چیزی پیدا نکردی میتونی دونه دونه بگردی یعنی مثلا مدل وایرلس دستگاهت reatek 8890 هستش مستقیم به سایتش برو و بگرد ببین درایور هستش یا نه
Last edited by saeid72; 08-11-2012 at 14:48.
سلام به دوستانم، منم همین مدل لب تاب دل رو دارم، روش از اینترپرایز تا پرو x64 رو نصب کردم، یا باطری خوب کار میکنه، همین که شارژر رو وصل میکنم، لب تاب کلا هنگ میکنه، میخواستم یکی از دوستان کمکم کنه بی زحمت
سلام من هم مثل شما مشکل دارم. اگه توی اینترنت بگردید می بینید که فقط این لپ تاپ مشکل داره . بعضی ها می گن باید درایور بوتش رو نصب کنیم. اما من وقتی که می خواهم وارد سایت دل بشوم نمی توانم. اگر از این روش موفق به نصب ویندوز 8 شدید به من هم اطلاع دهید.
Last edited by Alto7777; 27-12-2013 at 21:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)