تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: قاتل بزرگ آی‌پد!؟/ تمام چیزهایی که باید در مورد تبلت «نکسوس۱۰» بدانیم!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من واقعا از اپل و محصولاتش حالم بهم میخوره. چیه....................................
    یه چیز الکی میده بیرون پولشم به قیمتش نمی ارزه.
    خدایی منم نظرم همینه..... انحصار گرایی چرت و بیهوده ی اپل مانع رشد تکنولوژی میشه...جاییه که برند جای تکنولوژی رو بگیره دیگه خلاقیت ارزشش رو از دست میده....
    من نمی گم هیچ وقت محصولات اپل رو نخواهم خرید شاید اقتضای جامعه باعث بشه من هم یه روز آیفون بخرم اما این خرید من دلیلی بر درست بودن رویه ی این شرکت نیست.
    یادمه تو ایران یه زمان همین انحصارگرایی رو نوکیا داشت...به هرکسی میگفتی گوشی میگفت نوکیا....بعدا دیدیم چه بلایی سره نوکیا اومد
    Last edited by M A M M U T; 02-11-2012 at 20:29.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب بنچمارک ها کم کم دارن میان بیرون...

تست Geekbench (نشون دهنده قدرت پردازشگر و مموری) روی Nexus 10:

روی iPad 4 هنوز Geekbench رو ندیدم جایی تست کرده باشه، ولی چون اختلاف بین iPad 3 و N10 خیلی زیاده بعیده ازش بالاتر باشه...

اما AnandTech الان بنچمارک های GPU ـه iPad 4 رو گذاشته که واقعا عالیه! هسته گرافیکی A6X الان PowerVR SGX 554 هستش که طبق این بنچمارک Mali-T604 چهارهسته ای N10 رو نابود میکنه!

Normalize to the same resolution and we see that the new PowerVR graphics setup is 57% faster than even ARM's Mali-T604 in the Nexus 10. Once again we're seeing just about 2x the performance of the previous generation iPad.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------------

در کل میشه گفت N10 نسبت به iPad 4 از نظر قدرت پردازشی بالاتر ولی تو زمینه گرافیکی ازش ضعیف تره...

3. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

َAndroid از ورژن 4 به بعد با پردازنده های چند هسته ای بخوبی کار میکنه، Jelly Bean هم خودش از نظر کارایی یه پیشرفت قابل ملاحظه ای داره نسبت به ICS و به روونی iOS کار میکنه. من اینو قبول ندارم که android بازدهی کمتری داره نسبت به iOS. شاید یه مورد app که شما دیدی اینجوری بوده یا اون skin که خود شرکت سازنده قرار داده رو دستگاهش. وگرنه خود android هیچ مشکلی نداره و بنظرم بخصوص Jelly Bean الان یه سر و گردن از iOS 6 بالاتره!

در مورد اون تعداد و کیفیت app ها هم گفتم تا حدی درسته، ولی به مرور زمان بهتر بشه همونطور که نسبت به یک سال پیش خیلی وضع بهتر شده.

اون Galaxy Tab 2 هم که شما میگی مطمئنم روش Honeycomb بوده! الان با Jelly Bean وضع خیلی فرق کرده...
    سرعت و روونی سیستم عامل فقط یک بخش کار هست. توی اکوسیستم اندروید سخت افزارهای خیلی متنوعی موجود هست که هر کدوم از اونها رو یه شرکت دستکاری میکنه. رزولوشن ها خیلی خیلی متنوعه، پردازنده های گرافیکی متفاوته و هیچ کدوم از اینها نمیتونه جای یکپارچگی سخت افزار و نرم افزار رو بگیره تا هم بهترین کارایی رو ببینیم و هم برنامه نویس ها ترغیب بشن تا برنامه های خودشونو روش توسعه بدن.
    سیستم عامل هرچی هم ساده و روون باشه، وقتی قراره یه تعداد خیلی خیلی محدود از دستگاه ها بهش مجهز بشن (در حد 10%) کاملاً مشخصه که هیچ برنامه نویسی نمیاد واسه این تعداد کم وقت بذاره. حالا هرچی رزولوشن و هسته بیشتر بشه فایده ای نداره. وقتی اپلیکیشنی نباشه که از این قابلیت ها استفاده کنه به چه دردی میخوره؟ مثل بوگاتی میمونه که تو هیچ جاده ای نمیتونه حداکثر سرعتشو بره.

خدایی منم نظرم همینه..... انحصار گرایی چرت و بیهوده ی اپل مانع رشد تکنولوژی میشه...جاییه که برند جای تکنولوژی رو بگیره دیگه خلاقیت ارزشش رو از دست میده....
    من نمی گم هیچ وقت محصولات اپل رو نخواهم خرید شاید اقتضای جامعه باعث بشه من هم یه روز آیفون بخرم اما این خرید من دلیلی بر درست بودن رویه ی این شرکت نیست.
    یادمه تو ایران یه زمان همین انحصارگرایی رو نوکیا داشت...به هرکسی میگفتی گوشی میگفت نوکیا....بعدا دیدیم چه بلایی سره نوکیا اومد
    چیزی که شما بهش میگید انحصارگرایی چرت و بیهوده سالهاست که به خط مشی شرکتها واسه تولید محصولاتشون تبدیل شده. آیا بزرگ تر کردن صفحه نمایش موبایل و حذف کردن کیبردش کار خیلی سختی بود؟ پس چرا تا قبل از آیفون کسی این کارو نکرد؟ آیا ایده تبلت قبلاً وجود نداشت؟ چرا دنیا تبلت رو با آیپد شناخت؟
    اینها انحصارگرایی نیست. اینها اسمش جرئت تغییر دادنه. کافیه تاریخچه خیلی از محصولات رو بررسی کنید تا بفهمید کلنگش رو واسه اولین بار چه کسی زده.

5. 5 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چیزی که شما بهش میگید انحصارگرایی چرت و بیهوده سالهاست که به خط مشی شرکتها واسه تولید محصولاتشون تبدیل شده. آیا بزرگ تر کردن صفحه نمایش موبایل و حذف کردن کیبردش کار خیلی سختی بود؟ پس چرا تا قبل از آیفون کسی این کارو نکرد؟ آیا ایده تبلت قبلاً وجود نداشت؟ چرا دنیا تبلت رو با آیپد شناخت؟
    اینها انحصارگرایی نیست. اینها اسمش جرئت تغییر دادنه. کافیه تاریخچه خیلی از محصولات رو بررسی کنید تا بفهمید کلنگش رو واسه اولین بار چه کسی زده.
    انحصار گرایی یعنی یه شرکت سالی چهار تا محصول(آیپد آیپاد آی فون و لپتاپ های اپل) تولید کنه و در بهترین شرایط هر سه سال فقط یکی از اجزا رو ارتقا بده.
    انحصار گرایی یعنی یه شرکت لپتاپ تولید و دیسک نوریش رو برداره به بهانه ی باریک تر شدن لپتاپ...در حالی نصف دنیا هنوز از دیسک های نوری استفاده میکنه...این به معنای نو آوری نیست....این یعنی ای ملت لپتاپ اپل دیسک نوری نمیخوره لذا شما هم باید دیسک نوری رو کنار بزارید و هرچی میخواید رو از اپل استور بخرید در حالی که میدونه که اپل استور جایگزین دیسک نوری نمیشه به دلیل محدودیت هایی که در سایر کشور ها هست(از جمله پهنای باند)
    انحصار گرایی یعنی یه شرکت در طی سه سال سه تا گوشی تولید کنه که عملا هیچ تفاوتی با هم ندارن....
    انحصار گرایی یعنی یه شرکت حاضر نیست در آن واحد دو نوع گوشی تولید کنه....
    انحصار گرایی یعنی یه شرکت سعی کنه که تمام بازار رو به تنهایی به دست بگیره.با تولید محصولات محدود...قطع توانایی ارتباط محصول تولید شده با محصول سایر شرکت ها ....ایجاد شبکه ی اختصاصی پخش محصولات و....
    دقیقا یعنی: شرکت اپل اجازه ی همگام سازی (sync ) محصولاتش رو با شرکت های دیگه نمیده...... و این یعنی انحصار گرایی....
    انحصار گرایی یعنی من یه سیستم عامل تعریف میکنم که به هیچ صراطی مستقیم نیست word نداره اگر هم چیزی شبیه ش رو داره با سایر سیستم عامل ها هماهنگ نیست.....یعنی اگه من از سیستم عامل اپل استفاده میکنم و دوستم از ویندوز اون وقت من به هیج وجه نمیتونم با دوستم ارتباط برقرا کنم مگه اینکه دوستم شبیه من بشه!!!
    به نظر من انحصار گرایی این معانی رو میده....
    با تشکر

7. 5 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

شما اگه اینجوری رویکردو تغییر بدی که لپتاپ + تبلت خوب + گوشی معمولی مثل من متوجه میشی تبلت عجب چیزی هست
    مخصوصا فیلم وسریال دیدن و خوندن کتاب و حتی بازی رو تبلت نسبت به اسمارت فون و لپتاپ یک چیز دیگه هست!

البته دوستی دارم برای اینکه به همه سیستم عامل ها دسترسی داشته باشه ویندوز 8 رو روی لپتاپش نصب کرده
    یک آیپد با ios داره و یک اسمارت فون اندرویدی !

چون من اکثر کار هام بیرون خونست ، حتی حمل تبلت 7 اینچی هم برام سخته
    ترجیح میدم با گوشی خوب کار کنم

فعالیت های درون خونه هم لپتاپ (صفحه نمایش بزرگ و پرفورمنس 100 برابر)+ میتونم کارهای تخصصیم هم انجام بدم

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اگه اندروید و شرکت های دیگه انحصار گرایی نمی کنن پس چرا iOS و اپل یکی از بهترین سیستم عامل ها و شرکت ها هستند؟ اگه اینجوری هست که شما میگید پس هیچ کس نباید سمت اپل بره! اپل با هم همین محدودیت ها و انحصار گرایی ها تونسته به اینجا برسه!
    Last edited by Mool Tee; 03-11-2012 at 13:40.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میشد تو یه جمله خلاصه بگید: "انحصارگرایی یعنی اپل هر کاری که من دوست دارم رو نمیکنه."
    همیشه این ایده های جدید اپل بوده که باعث شده استانداردهای جدیدی به وجود بیاد.
    من که توی ایران دارم زندگی میکنم به جرئت میتونم بگم شاید در طول شش ماه یک بار از دیسک نوری استفاده کنم. خیلی های دیگه هم مثل من هستند. حالا همین شرایط رو اگه تو خارج از کشور که اونجا اوضاعش جوره و پهنای باند مناسبه بخوایم ببینیم شاید حتی اون یک بار هم اصلا نیازی نباشه. ولی در مقابل منکر این نمیشم که 0% از کاربرا اصلا نیازی بهش ندارند. ممکنه یه نفر کارهای تخصصی انجام بده یا به هر نحوی نیاز پیدا کنه. خوب میره مدل External تهیه میکنه و مشکلش حل میشه. چرا به خاطر یه نفر باید دستگاه ها ضخیم بشن و یه قطعه جاگیر بلااستفاده توشون قرار بگیره؟ چرا اکثریت باید فدای اون عده قلیل بشن؟
    تمام چیزایی که شما به عنوان انحصارگرایی تعریف میکنید یا چیزایی هستن که به سلیقه شما خوش نمیان یا استانداردشون از رده خارج شده و جایگزین های بهتری واسشون اومده. ولی اپل معیارش بهتر بودن هر چیزه، نه صرفاً همه گیر بودن یا مورد علاقه بودن.

11. 4 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرعت و روونی سیستم عامل فقط یک بخش کار هست. توی اکوسیستم اندروید سخت افزارهای خیلی متنوعی موجود هست که هر کدوم از اونها رو یه شرکت دستکاری میکنه. رزولوشن ها خیلی خیلی متنوعه، پردازنده های گرافیکی متفاوته و هیچ کدوم از اینها نمیتونه جای یکپارچگی سخت افزار و نرم افزار رو بگیره تا هم بهترین کارایی رو ببینیم و هم برنامه نویس ها ترغیب بشن تا برنامه های خودشونو روش توسعه بدن.
    اتفاقا بنظرم این از زیبایی های Android ـه که روی این همه سخت افزار مختلف هستش و تنوع خیلی زیاده. همچین زیاد هنر نیست که مثلا apple در سال یه گوشی و یه تبلت میده بیرون و بعد ادعا کنیم که به به چه اکوسیستم منسجمی داره!

سیستم عامل هرچی هم ساده و روون باشه، وقتی قراره یه تعداد خیلی خیلی محدود از دستگاه ها بهش مجهز بشن (در حد 10%) کاملاً مشخصه که هیچ برنامه نویسی نمیاد واسه این تعداد کم وقت بذاره.
    این fragmentation هم که خب یه مسئله ی جداییه اصلا، اینجا بحث مون روی android روی تبلت هاست!

اما الان هم این مشکل با یکی شدن ورژن Android روی گوشی ها و تبلت ها تقریبا حل شده. اون زمان Gingerbread و Honeycomb بله خیلی وضع خراب بود. الان هم اکثر گوشی ها و تبلت های 2011 به بعد به ICS یا Jellybean اپدیت شدن رسما از طرف سازنده هاشون.

الان هم این userbase که android داره هر برنامه نویسی رو جذب خودش میکنه. برنامه های اندروید هم برای رزولوشن های مختلف اتوماتیک scale میشن و تقریبا همه ی برنامه هایی که روی 2.2 به بعد سازگارن روی آخرین نسخه اندروید هم بدون مشکل کار میکنن! الان مشکل بیشتر اونه که برنامه های اندروید از فضای کامل صفحه های بزرگ تبلت ها بخوبی استفاده نمیکنن. وگرنه واسه خود گوشی ها که مشکلی نیست!

حالا هرچی رزولوشن و هسته بیشتر بشه فایده ای نداره. وقتی اپلیکیشنی نباشه که از این قابلیت ها استفاده کنه به چه دردی میخوره؟ مثل بوگاتی میمونه که تو هیچ جاده ای نمیتونه حداکثر سرعتشو بره.
    درسته ولی داره بهتر میشه. خود گوگل همین چند هفته پیش یه سری نکات رو برای سازنده ها گفت که توی برنامه هاشون برای تبلت ها رعایت کنن:

نشون میده تمرکز گوگل الان خیلی جدی تر روی تبلت هاست بخصوص بعد اومدن N7 و N10.

-------------------------------------

Geekbench برای iPad 4 هم اومد: 1757

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اتفاقا بنظرم این از زیبایی های Android ـه که روی این همه سخت افزار مختلف هستش و تنوع خیلی زیاده. همچین زیاد هنر نیست که مثلا apple در سال یه گوشی و یه تبلت میده بیرون و بعد ادعا کنیم که به به چه اکوسیستم منسجمی داره!

این fragmentation هم که خب یه مسئله ی جداییه اصلا، اینجا بحث مون روی android روی تبلت هاست!

اما الان هم این مشکل با یکی شدن ورژن Android روی گوشی ها و تبلت ها تقریبا حل شده. اون زمان Gingerbread و Honeycomb بله خیلی وضع خراب بود. الان هم اکثر گوشی ها و تبلت های 2011 به بعد به ICS یا Jellybean اپدیت شدن رسما از طرف سازنده هاشون.

الان هم این userbase که android داره هر برنامه نویسی رو جذب خودش میکنه. برنامه های اندروید هم برای رزولوشن های مختلف اتوماتیک scale میشن و تقریبا همه ی برنامه هایی که روی 2.2 به بعد سازگارن روی آخرین نسخه اندروید هم بدون مشکل کار میکنن! الان مشکل بیشتر اونه که برنامه های اندروید از فضای کامل صفحه های بزرگ تبلت ها بخوبی استفاده نمیکنن. وگرنه واسه خود گوشی ها که مشکلی نیست!

درسته ولی داره بهتر میشه. خود گوگل همین چند هفته پیش یه سری نکات رو برای سازنده ها گفت که توی برنامه هاشون برای تبلت ها رعایت کنن:

نشون میده تمرکز گوگل الان خیلی جدی تر روی تبلت هاست بخصوص بعد اومدن N7 و N10.

-------------------------------------

Geekbench برای iPad 4 هم اومد: 1757

گوگل جدی تر شده درباره تبلت ها چون خطر رو احساس کرده، اگه سهمی در آینده Post-PC نداشته باشه و بازار در اختیار رقیب هاش (اپل و مایکروسافت) باشه، مسلما سهم "سرچ" گوگل کم میشه و بالطبع سود گوگل هم همینطور. معنیش این نیست که الان اکوسیستم تبلت های اندرویدی وضع خوبی داره.

الان بعد از بیشتر از یک سال از عرضه ICS، کمتر از یک چهارم گوشی های فعال اندروید به ICS/Jelly Bean آپدیت شدن و بعد از بیشتر از 4 ماه از عرضه Jelly bean، کمتر از 3 درصد.

مشکلات اساسی تبلت های اندرویدی در برنامه ها غیر قابل انکاره، ارائه یه چک لیست کیفیتی از طرف گوگل هم دلیل قابل اتکایی نیست که نتیجه بگیریم قراره معجزه ای رخ بده و مثلا طی چند ماه آینده بمبارانی از برنامه های فوق العاده برای تبلت های اندروید رو شاهد باشیم. یادمون نره تبلت های اندرویدی اصلا یوزر بیس خاصی ندارن. با حضور مایکروسافت در این بازار هم کار برای اندروید سخت تر و سخت تر میشه، خودش تقریبا داره از صفر شروع می کنه و یک رقیب قوی هم وارد کار میشه. رقابت سختی خواهد بود برای تصاحب "رتبه 2" در بازار تبلت.

14. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

گوگل جدی تر شده درباره تبلت ها چون خطر رو احساس کرده، اگه سهمی در آینده Post-PC نداشته باشه و بازار در اختیار رقیب هاش (اپل و مایکروسافت) باشه، مسلما سهم "سرچ" گوگل کم میشه و بالطبع سود گوگل هم همینطور. معنیش این نیست که الان اکوسیستم تبلت های اندرویدی وضع خوبی داره.

الان بعد از بیشتر از یک سال از عرضه ICS، کمتر از یک چهارم گوشی های فعال اندروید به ICS/Jelly Bean آپدیت شدن و بعد از بیشتر از 4 ماه از عرضه Jelly bean، کمتر از 3 درصد.

مشکلات اساسی تبلت های اندرویدی در برنامه ها غیر قابل انکاره، ارائه یه چک لیست کیفیتی از طرف گوگل هم دلیل قابل اتکایی نیست که نتیجه بگیریم قراره معجزه ای رخ بده و مثلا طی چند ماه آینده بمبارانی از برنامه های فوق العاده برای تبلت های اندروید رو شاهد باشیم. یادمون نره تبلت های اندرویدی اصلا یوزر بیس خاصی ندارن. با حضور مایکروسافت در این بازار هم کار برای اندروید سخت تر و سخت تر میشه، خودش تقریبا داره از صفر شروع می کنه و یک رقیب قوی هم وارد کار میشه. رقابت سختی خواهد بود برای تصاحب "رتبه 2" در بازار تبلت.
    این موضوعی که بلد کردم برای سری نکسوس ها وجود نداره.
    الان تبلت 7 و 10 اینچی نکسوس تو بازار وجود داره. از طرفی قراره هر برندی هم یه گوشی موبایل نکسوس تولید کنه. بنابر این این پیشرفت کند به زودی جایگزین یه پیشرفت سریع میشه و وقتی نسخه جدیدی از اندروید معرفی بشه دیگه پیشرفت آپدیتش رو گوشیها لاک پشتی نخواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •