تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 3 از 28 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1023 میلیون یورو ارزش نامزد های دریافت توپ طلا

مسی و رونالدو در صدر گران ترین ستاره های این فهرست قرار دارند

سایت گل- بنگاه بلوری اسپورت متریک با تخمین قیمت 23 نامزد توپ طلای امسال اعلام کرد که این 23 بازیکن روی هم 1023 میلیون یورو می ارزند. بر اساس این گزارش مسی با 140 میلیون یورو با ارزش ترین بازیکن است و بعد از او کریستینو رونالدو با 106 میلیون - اینیستا با 72.3 میلیون - رادامل فالکائو با 64.1 - وین رونی با 62. - نیمار با 55 میلیون یورو در رده های بعدی قرار گرفته اند. در این گزارش همچنین دیدیر دروگبا با 6.4 میلیون یورو کم ارزش ترین بازیکن محسوب میشود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/10/31

نتیجه نظرسنجی در مورد برنده توپ طلای سال 2012: توپ طلای چهارم برای مسی

با اتمام زمان نظرسنجی در مورد بازیکن منتخب برنده توپ طلا به انتخاب کاربران، نتیجه آن را با شما در میان می گذاریم

سایت گل- چند روز پیش یک نظرسنجی در مورد بازیکن منتخب شما برای دریافت توپ طلای سال 2012، از میان 23 نامزد دریافت توپ طلا روی وب سایت اصلی نسخه فارسی سایت گل گذاشته شده بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    بنابر این نظر سنجی، لیونل مسی با مجموع 19300 رای نفر اول، کریستیانو رونالدو با 18370 رای نفر دوم و آندره آ پیرلو با 8320 رای در رده های اول تا سوم قرار گرفتند.

لازم به ذکر است که سه فینالیست نهایی توپ طلای سال 2012 روز 29 نوامبر معرفی می شوند و در نهایت نام برنده توپ طلای سال 2012 روز 7 ژانویه سال 2013 اعلام خواهد شد.

حالا زمان شرکت در این نظرسنجی نسخه فارسی سایت گل به پایان رسیده و می خواهیم شما را در جریان نتیجه آن قرار دهیم:

سرخیو آگوئرو: 970 رای
    ماریو بالوتلی: 1300 رای
    کریم بنزما: 720 رای
    جان لوئیجی بوفون: 5340 رای
    سرخیو بوسکتس: 440 رای
    ایکر کاسیاس: 4140 رای
    دیدیه دروگبا: 5050 رای
    رادامل فالکائو: 3370 رای
    زلاتان ایبراهیموویچ: 2850 رای
    آندرس اینیستا: 4180 رای
    مانوئل نویر: 3320 رای
    لیونل مسی: 19300 رای
    نیمار: 1280 رای
    مسوت اوزیل: 3470 رای
    جرارد پیکه: 480 رای
    آندره آ پیرلو: 8320 رای
    کریستیانو رونالدو: 18370 رای
    وین رونی: 5150 رای
    یحیی توره: 780 رای
    روبین فان پرسی: 3460 رای
    ژابی آلونسو: 640 رای
    چابی ارناندس: 3190 رای

2012/11/1

2. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

امروز گفتم یه سری به پیج مرد پرکار شبکه های اجتماعی : دی یعنی فردیناند بزنم، مطلبی رو فرستاده بود، گفتم پست کنم، بلکه یه خورده جو بیاد تو تاپیک:
    Messi and Ronaldo's stats are a joke...on another planet from everyone past and present... Stats are not the be all and end all though! When Messi and Ronaldo win the league with a team that isn't winning things and then the World cup then I'll reconsider! But for now Diego Maradona is the best player ever
    .
    حساب کنی از یه منظر ریو واقعا حرف درستی رو زده، ولی قاعدتا نباید توانایی ها و شخصیت فردی مسی و رونالدو رو نادیده گرفت.

4. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نباید از سایر گزینه‌ها چشم پوشید

پلاتینی: پیرلو می‌تواند برنده توپ طلا شود

خبرگزاری فارس: رییس یوفا تاکید کرده هافبک یوونتوس توانایی بدست آوردن توپ طلا را دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ساکرنت، آندرا پیرلو نقش بسیار مهمی در قهرمانی بدون شکست یوونتوس در فصل گذشته لیگ ایتالیا داشت و در ترکیب تیم ملی ایتالیا در یورو 2012 نیز درخشید تا آتزوری به فینال این تورنمنت برسد.

لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و آندرس اینیستا بازیکنانی هستند که شانس زیادی برای تصاحب توپ طلا دارند ولی رییس یوفا بر این باور است که پیرلو نیز می‌تواند برنده این جایزه باشد.

میشل پلاتینی در این مورد گفت: پیرلو خیلی خوب بازی می‌کند و به عقیده من می‌تواند برنده توپ طلا باشد. البته نمی‌توانیم از سایر گزینه‌ها چشم بپوشیم.

پلاتینی همچنین در مورد استفاده از تکنولوژی در ورزش فوتبال نیز گفت: اگر بخواهیم از تکنولوژی در فوتبال استفاده کنیم، باید در هر ضربه کرنر، آفساید و خطایی استفاده کنیم زیرا داوران در هر تصمیمی ممکن است دچار اشتباه شوند.

دایی به کدام مربیان خارجی رای داد

علی دایی آرای خود برای انتخاب بهترین مربی سال فوتبال جهان را علنی کرد.

علی دایی که هر ساله به عنوان عضو کمیته فنی فیفا در رای‌گیری انتخاب بهترین بازیکنان و مربیان سال فوتبال جهان شرکت می‌کند، جوزپه گواردیولا را به عنوان بهترین مربی سال 2012 جهان انتخاب کرده است.

البته علی دایی چون عضو کمیته فنی فیفا است مثل کاپیتان ها و مربیان تیم‌های ملی فقط سه بازیکن را انتخاب نمی‌کند و کمی زودتر همانند سایر دست‌اندرکاران فیفا، تعداد 23 بازیکن و مربی را انتخاب می‌کند تا لیست نهایی از میان آنها مشخص شود.

او امسال در بخش بازیکنان به ترتیب لیونل مسی، ژاوی هرناندز و آندرس اینیستا هر سه از بارسا را جزو اولویت‌های اصلی خود گذاشته و به 18 بازیکن دیگر هم رای داده و در بخش مربیان نیز سه انتخاب اول او، جوزپه گواردیولا سرمربی سابق بارسا، روبرتو دی‌ماتئو سرمربی چلسی و آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس که هم‌اکنون با محرومیت مواجه است، بوده‌اند.

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در کلّ نمیشه بازیکنا رو تو ادوار مختلف باهم مقایسه کرد ولی‌ چیزی که الان محسوس هست اینه که هرچی‌ رو به جلوتر حرکت می‌کنیم بازی‌ها به نسبت گذشته سختر میشه، میزان دوندگی، استراتژی‌های جدید، آمادگی جسمانی و ..

و در مورد مسی و عملکردش تو این چند سال، نمودار پیشرفتش واقعاً وحشتناک بوده، اینو به جرات می‌شه گفت هیچ بازیکنی تو تاریخ همچین عملکرد ی نداشته، سخت بازیکنی پیدا میشه که تو دوره هشت سالی‌ که داره تو بالاترین سطح بازی میکنه روز به روز پیشرفت کنه و جایی‌ همه متعجب میشن که تو این مدت عملکرد ضعیفی از خودش تو اذهان نذاشته باشه، حتی تو ضعیفترین روزش هم باز یکی‌ دو لول از بقیه بازیکنا بالاتر باشه.
    در مورد اظهار نظر‌های هم که می‌شه اگه قهرمانی جام جهانی شد اونوقت بهترینه، بیشتر فرار از واقعیت هست، برایه قهرمان شدن تو یه تورنمنت قبل از هرچیزی یه تیم یکدست با بازیکنا درجه یک می‌خوای بطور مثال چیزی که الان هم اکثرا یادشونه قهرمانی تیم فرانسه هست، تو خوب بودن زیدان شکی‌ نیست ولی‌ خطوط سه گانه فرانسه رو یه نگاه که میکنی‌ همه تو تیما خودشون ستاره بودن، تو خط دفاع بلان، تورام، مارسل دسایی، لبوف، لیزارازو تو خط هافبک ( دشام، ویرا، زیدان، کارمبئو، پتی و رابرت پیرس) مهاجما هم هانری، ترزگه، ژورکأف که با اینکه جوون بودن ولی‌ حداقل اینقدر کیفیت داشتن که ژاکه از کانتونا و ژینولا راحت می‌گذره. روند بازیها با اینکه تو خود فرانسه هم بود ولی‌ اصلا راحت نبود براشون برد تو وقت اضافه جلو پاراگوئه، ضربات پنالتی جلو ایتالیا، یا بازی جلو کرواسی که تورام باعث صعود تیم به فینال میشه و دو گل زیدان تو فینال که منجر به این میشه که این روزا بشنویم زیدان تکی‌ فرانسه رو تو یه تورنمنت قهرمان کرد و از این مدل تحریف‌هایی‌ که با گذشت زمان تو تاریخ به وجود میاد. چه بخوایم چه نخوایم این مدل تحریفها با گذشت زمان به وجود میاد. (این خودش یه بحث کلی‌ می‌خواد مثل هر روز اضافه شدن به متن کتیبه کوروش و ...)
    الان یه نگاه به این تیم آرژانتین بندازین جدا از خط حمله تو بقیه خطوط یک کلمه همه بازیکنا متوسط یا رو به پایین، تاحالا تو هیچ ادواری تو خط هافبک همچین تیم ضعیف و بدون مهره من یکی‌ که یادم نمیاد
    حالا میرسیم به اظهار نظر فردیناند که اگه قرار باشه به این استناد کنیم اینقدر اظهار نظر‌های متفاوت با این مخصوصا تو این یکی‌ دو ساله دیدیم که اثری از این نمی‌مونه
    از منوتی بزرگ، بیلاردو، و حداقل نصف هم بازیهایه خود دیگو که مسی رو برتر دونستن
    یا اصلا چرا راه دور بریم چون اساسا این دوستا لیگ برتری بجز خودشون کسی‌ رو قبول ندارن اظهار نظر دو مربی‌ خودشون تو این زمینه میتونه جالب باشه، در کنار اظهار نظر وین رونی و گری لینیکر، هری و جیمی ردنپ، سونس و ... مسی رو برترین همه زمانها دونستن بعد یکی‌ مثل فردیناند که مشخصه بعد مشکلاتش با تری دچار ضعف حافظه شده میاد رونالدو رو هم قاطی‌ این بحث میکنه
    قبل چمپیون لیگ پارسال فرگوسن:

Sir Alex Ferguson, the Manchester United icon who is regarded as one of the best coaches of all time, said: “Is Messi the best player in history? Can’t compare generations. Pele, Maradona, Cruyff… have all been great. Messi is one of them

بعد چمپیون لیگ پرگوسن و ونگر:
    Alex Ferguson (coach Manchester United): "Maradona or Messi? Messi." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Arsene Wenger (coach Arsenal): "Who's the best player in the world? Lionel Messi. Who's the best player of all time? Lionel Messi." itv4

نمایش رونالدو و مسی رو هم به سطح پایین لالیگا نسبت می‌دادن که فکر کنم تو این دو سال تیمها لالیگا پتانسیل بلاشون رو تو مسابقات اروپایی نشون دادن حرفی‌ هم دیگه در این مورد نمی‌مونه.
    در جواب لیگ دو قطبی و ضعف بقیه تیمها: جنگ نشه گری لینیکر گفته
    Tw Lineker : The PL is more competitive than La Liga but Barca or RM would win our league by a distance

بعضی‌ از اظهار نظر‌های جالب برای انکار عملکرد مسی: بدون ژاوی و اینیستا هیچی‌ نیست، همون دوستان بعد چند تا نمایش جالب از مسی: بارسا بدون مسی هیچ نتیجه اخلاقی‌ : دوستان دچار دوگانگی ارزش‌ها شدن

در کلّ چیزی که خارق‌العاده هست این اظهار نظرها وقتی‌ داره میشه که مسی همچنان در حال بازی کردن هست و فقط 25 سال داره.
    به قول پپ جای این مقایسه‌ها فقط بیایم از دیدن بازی مسی و رونالدو لذت ببریم.
    این همه گفتیم آخرش هم اینو بگیم نه سیخ بسوزه نه کباب
    Last edited by fr0st; 04-11-2012 at 16:27.

8. 8 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Ronaldo backs Messi to win Ballon d'Or

رونالدو: مسي برتري محسوسي بر کريس دارد

مرد سال پيشين فوتبال جهان معتقد است ليونل مسي برتري محسوسي بر کريستيانو رونالدو در راه کسب عنوان بهترين بازيکن جهان دارد.

«رونالدو» مهاجم سابق برزيل در گفت‌وگويي با سايت فيفا اظهار داشت: مسي نه تنها در بازي سرنوشت‌ساز است، گل‌هاي زيادي مي‌زند و صاحب عنوان است، بلکه به فوتبال باتکنيک اعجاب‌انگيز و جادوگري‌هايش، غناي زيادي بخشيده است.

وي که در سال 2002 همراه با «سلسائو»‌ به مقام قهرماني جهان رسيد، خود در سال‌هاي 1996، 1997 و 2002 بهترين بازيکن دنيا شد.

به گزارش فارس، اين چهره بازنشسته و 36 ساله افزود: کريس رونالدو بازيکني بسيار زيرک و تکنيکي است، اما مسي علاوه بر اين خصوصيات خود يک تنه در بازي‌هاي بسياري سرنوشت‌ را عوض مي‌کند.

مسي در انتخابات مرد سال فوتبال جهان 3 سال پياپي برنده شده و اکنون کريس‌ رونالدو خود را شايسته‌تر از او براي احراز اين عنوان در انتخابات ابتداي سال مي‌داند.

Gotze: I would vote Messi for the Ballon d'Or

گوتسه: براي توپ طلا به مسي رأي مي‌دهم

بازيکن بورسيا دورتموند ستاره آرژانتيني بارسا را بهترين بازيکن دنيا دانست.

ماريو گوتسه يکي از نمادهاي تيم جوان يورگن کلوپ است. دورتموند با تيمي با ميانگين سني 24.3 به مادريد آمد و شماره 10 اين تيم با وجودي که از سوي يواخيم لو براي حضور در تيم ملي آلمان دعوت شده، تنها 20 سال سن دارد.

به گزارش فارس، وي در خصوص نوري شاهين که فصل 11-2010 را با او گذراند، گفت: شاهين بازيکن بزرگي است. هم‌تيمي بودن و قهرمان شدن به همراه او فوق‌العاده است. مادريد بازيکن بسيار خوبي را در اختيار دارد. اميدوارم که فصل خوبي را پشت سر بگذارد.

گوتسه امشب براي اولين بار در برنابئو به ميدان خواهد رفت و در اين‌باره اظهار داشت: اين تجربه‌اي خاص است. منتظر هستم تا از اين تجربه لذت ببرم.

گوتسه و اوزيل در چند روز گذشته با هم در ارتباط بوده‌اند و وي در اين‌باره خاطرنشان کرد: هنگامي که رئال در دورتموند بود کمي با هم حرف زديم. فقط اميدوارم بازي در برنابئو همان‌طور که در دورتموند به پايان رسيد، تمام شود. مادريد تيم خوبي است و همه بازيکنانش فوق‌العاده هستند.

وي در پاسخ به اينکه چه کسي توپ طلا را دريافت خواهد کرد، گفت: فکر مي‌کنم باز هم مسي انتخاب شود. من به او رأي مي‌دهم.

شايعاتي در آلمان در خصوص آينده گوتسه وجود دارد و هنگامي که رئال مادريد به جاي اين بازيکن 20 ساله با شاهين به توافق رسيد، رسانه‌‌ها در شوک فرو رفتند، اما آيا گوتسه دوست دارد روزي در پايتخت مادريد بازي کند؟

بازيکن دورتموند در اين باره گفت: فقط به شکست مادريد و راهيابي به دور بعد فکر مي‌کنم.

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب همه نظرات بر اینه که مسی و رونالدو شانس های اولن که احتمال فراوان هم یکی از این دوتا بشه ولی واقعا بنظر من جنگ بارسا و رئاله که به این انتخاب ضربه میزنه و باعث میشه که حق دیگران ضایع بشه چون الان همه ی دنیا شده بارسا و رئال اصلا حرفی از دیگر تیم ها نیست هرچقدر هم که خوب بودن همین یوونتوس که دوستان هم گفتن بدون باخت قهرمان میشه مگه کم کاری کرده؟؟ اون هم بعد از اون همه مدت
    بهرحال شاید اگه جنگ بین رئال و بارسا فقط توی زمین بود و به بیرون کشیده نمیشد شاهد انتخاب های سلیقه ای و نا حق نبودیم

12. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درسته جنگه . اون هم بین رئال و بارسا . ولی این دو تیم در حال حاضر بهترین بازیکنان رو دارن و جزو قدرتمندترین تیم ها هستن . چه از نظر قدرت فردی بازیکنان و چه از نظر قدرت تیمی .
    الان هم دو فوق ستاره به معنای واقعی کلمه توی این دو تیم حضور دارن که میتونن تک و تنها نتیجه یک بازی رو رقم بزنن . {مسی و رونالدو}
    به نظر من در حال حاضر هیچ تیمی بازیکنی نداره که در حد این دو تاثیرگذار و منحصر بالفرد باشه . برای همینه که اکثر نگاه ها به سمت مسی و رونالدوست که به نظرم کاملا طبیعیه.

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این نظر سنجی دیگه خیلی شخصی شده. اکثر رای ها از روی علاقه به تیم یا بازیکن داده میشه تا واقعاً عملکرد فرد.

نمونه وطنیش هم که علی دایی، رسماً تو مصاحبه میگه مورینیو جزء سه مربی برتر هست اما چون از اخلاقش خوشم نمیاد بهش رای نمیدم و چون از بازی بارسلونا خوشم میاد به سه بازیکن اصلیش رای میدم...

سايت گل- چند سالي هست که علي دايي به عنوان عضو كميته فني فيفا جزو رای‌دهنده‌های اولیه انتخابات مرد سال جهان است. علی دایی مثل بقیه اعضای فیفا در انتخاب اولیه از بین حدود 50 بازیکن به 23 بازیکن رای می‌دهد تا نامزدهای نهایی از بین آنها انتخاب شود. در بخش مربیان و سایر بخش‌ها هم به همین شکل رای می‌دهد تا نفرات نهایی برای کاپیتان‌ها و مربیان ملی و روزنامه‌نگاران جهان ارسال شود و آنها به سه نفر اول رای بدهند. امسال هنوز معلوم نیست که گزینه‌های نهایی و نفر اول چه کسانی باشند اما آقاي گل جهان پیش‌بینی می‌کند که مسی امسال هم مرد سال فوتبال جهان بشود.

شنيدن حرف‌هاي دايي در اين باره خالي از لطف نيست. گفتگوی او درباره این انتخابات، برگزاری مراسم اهدای جوایز و عضویت خودش در کمیته فنی فیفا را به نقل از سايت رسمي باشگاه راه‌آهن می‌‌خوانید.
      محتوای مخفی: ادامه 

آقای دایی شما امسال برای چندمین بار بود که برای انتخابات بازیکن سال جهان رای دادید؟
    - به نظرم پنجمین بار بود.
    پنجمین بار به عنوان عضو کمیته فنی یا اینکه زمان سرمربیگری تیم ملی را هم حساب کردید؟
    - من اوایل عضو افتخاری کمیته فنی فیفا بودم اما 2 سال است که رسما عضو این کمیته شده‌ام و فکر کنم 5 یا 6 بار است که در این انتخابات شرکت کرده‌ام.
    روال اين انتخاب‌ها به چه شكل است؟ ظاهرا رایی که شما به عنوان عضو کمیته فنی می‌دهید با آراي مربیان و کاپیتان‌های ملی فرق دارد.
    -فیفا از خیلی وقت پیش، خودش یک سری کاندیداها را انتخاب می‌کند، هم بین مربی‌ها هم بازیکن‌ها هم بازیکن‌های زن دنیا هم مربی‌های زن دنیا و غیره. بعد آنها را برای ما ارسال می‌کند و ما یک تعدادی را انتخاب می‌کنیم که در این مرحله کاندیداهای نهایی مشخص می‌شوند و برای انتخاب در اختیار مربیان و کاپیتان‌های ملی و روزنامه‌نگاران و بقیه قرار می‌گیرند.
    در واقع شما یک انتخابات اولیه انجام می‌دهید و مثل کاپیتان‌ها و مربیان ملی فقط سه نفر را انتخاب نمی‌کنید.
    -بله، دقیقا.
    شما معمولا هر موقع لیست برایتان می‌آید معیار انتخابتان چیست؟
    عملکردی که در سال قبلی داشتند برای من خیلی مهم است. تقریبا اکثرشان را آدم می‌شناسد چون من اغلب بازی‌های باشگاهی و ملی دنیا را دنبال می‌کنم. مثلا در بین مربی‌ها مطمئنا بهترین نتیجه‌گیری و فوتبال خوبی که تیم‌شان بازی می‌کند مهم است.
    یعنی شما می‌روید بنشینید و مثلا آمار یک مربی یا بازیکن را دربیاورید و ببینید که عملکردش چه طوری بوده؟
    -من نتیجه کلی را نگاه می‌کنم. بعدش هم ماها شناخت کافی داریم از مربی‌هایی که دارند توی کل دنیا کار می‌کنند. رزومه آنها را نه تنها من که همه آدمها می‌دانند. خود من هم علاقمندم به فوتبال خارجی و اکثر بازی‌ها را از کانال ایران یا کانال‌های دیگر می‌بینم. چون ما با فوتبال زندگی می‌کنیم شناخت کافی از آنها داریم.
    معمولا با کسی هم برای انتخاب‌تان مشورت می‌کنید؟
    -نه ، توی این مسئله نه. تنها خودم تصمیم می‌گیرم.
    لیست اولیه در شهریور برای شما ارسال می‌شود؟
    -بله تقریبا اواسط شهریور برای‌مان ایمیل می‌کنند.
    اگرچه نحوه انتخاب شما با بقیه فرق دارد و شما به تعداد بیشتری رای می‌دهید اما انتخاب‌های اولتان تا حدودی ضد رئال مادرید بود. مثلا کریس رونالدو جزو سه انتخاب اولتان نبود.
    - روراست بگویم رونالدو بازیکن خیلی بزرگ و خیلی خوبی است اما من فوتبال بارسلونا را خیلی دوست دارم، فوتبالی که بارسایی‌ها انجام می‌دهند اصلا یک چیز خاص است. شاید مثل رونالدو باز هم در فوتبال دنیا باشد اما شما شبیه مسی یا ژاوی و اینیستا نمی‌توانید پیدا کنید. من چون فوتبال این‌ها را بیشتر دوست دارم و ظرافت کاری این‌ها خیلی بیشتر است به آنها رای دادم، وگرنه برای من فرقی نمی‌کند. البته اگر رئال با بارسلونا بازی کند بیشتر دوست دارم بارسلونا ببرد چون از زمانی که گواردیولا آمد بارسلونا من یکی از طرفداران بارسلونا شدم چون فوتبال این تیم را خیلی دوست دارم.
    در انتخاب مربیان هم شرایط همین‌طوری بود. یعنی شما گواردیولا را که مثلا نصف سال 2012 را مربیگری نکرده بود جزو سه نفر اول‌تان قرار داده بودید ولی مورینیو جزو انتخاب‌های اولتان نبود.
    - من از کاراکتر مورینیو زیاد خوشم نمی‌آید. هر کسی یک دیدگاهی دارد و دیدگاه من این است دیگر.
    از نظر فنی چطور؟ قبولش دارید؟
    -از نظر فنی مطمئنا جزو سه تای اول دنیاست. شما نگاه کنید هر جا رفته یک جام برای تیمش آورده. رزومه‌اش نشان می‌دهد هرجای دنیا که مربیگری کرده موفق بوده.
    آقای دایی الان دعوتنامه خود مراسم برای شما آمده؟
    -بله برایم اییمیل فرستادند و تاریخش هم مشخص شده. فکر کنم هفتم یا هشتم ژانویه است. همیشه اول ایمیل می‌کنند و بعد به آدرسی که داده‌ام اصل دعوت‌نامه را هم می‌فرستند.
    معمولا چندتا مهمان همیشه به مراسم دعوت می‌شوند؟
    -من دقیقا نمی‌دانم اما مراسم جای خالی ندارد که کسی بخواهد اضافه بر سازمان بیاید. از قبل همه چیز مشخص شده. صندلی‌ها مشخص هستند، برنامه‌ها مشخص است. ما که عضو کمیته فنی فیفا هستیم هم بلیط هواپیمای‌مان را می‌فرستند و هم هتل‌مان را رزرو می‌کنند. در کل همه کارها را طبق برنامه انجام می‌دهند.
    شما هر وقت براي مراسم سال فیفا به سوییس می‌روید به غیر از یکی دو ساعت مراسم چه اتفاق‌های دیگری قبل و بعد از مراسم می‌افتد؟
    -هیچی. همه چیز دست خودتان است و فقط براي مراسم خودتان را آماده می‌کنید. وقتی می‌رسید برنامه مراسم را در هتل به شما می‌دهند، گاهی اوقات مواردی را هم مثلا درباره نحوه لباس پوشیدن و چیزهای دیگر ذکر می‌کنند. مثل شما در این مراسم نمی‌بینید کسی با کت و شلوار کرم یا سفید نشسته باشد و دوست دارند که همه تیره بپوشند.
    از مراسم پارسال نکته جالبی یادتان هست؟
    -فکر کنم پارسال اولین بار بود که یک خواننده معروف دنیا با بلاتر روی سن آمد که به نظرم به خاطر پیکه دعوتش کرده بودند. البته یک کارهایی هم با فیفا می‌کند. یه نکته جالب دیگر هم مجری‌گری رودگولیت بود که من خیلی دوستش دارم. بعد هم شما نگاه بکنید بهترین‌های دنیا در آنجا جمع‌اند. یک نکته جالب دیگر هم این بود که در سال قبل ژاپنی‌ها خیلی توانستند جایزه بگیرند و به خاطر آنها مراسم به یک زبان دیگر هم ترجمه می‌شد. خیلی مهم است که یک کشوری بیاید از آسیا مثل ژاپن که این‌قدر پیشرفت کرده باشد. خیلی از کسانی که رفتند روی سن و جایزه گرفتند ژاپنی بودند به همین خاطر فیفا را مجبور کردند که زبان ژاپنی را هم به 3-4 زبانی که از قبل ترجمه می‌شد اضافه کند.
    یادتان هست چه کسی کنارتان نشسته بود؟
    -اکثرا اعضای کمیته فنی فیفا در یک ردیف می‌نشینیم. معمولا رئیس فدراسیون فوتبال کرواسی کنار من می‌افتد.
    اینها در مورد فوتبال ایران با شما صحبت می‌کنند؟ مثلا پارسال که ژاپنی‌ها خیلی جایزه گرفتند کسی در مورد این‌که فوتبال ایران چرا نماینده ندارد با شما صحبت نکرد؟
    -زیاد نه. البته گاهی اوقات با آنهایی که نزدیکترم صحبت‌هایی می‌کنیم درباره فوتبال ایران. مثلا اوایل که عضو کمیته فنی شده بودم تا حدودی درباره حجاب خانم‌های فوتبالیست بحث می‌شد. متاسفانه چون آنها آشنایی لازم را نداشتند فکر می‌کردند ایران هم مثل افغانستان یا بعضی کشورهای دیگر هست و به خانم‌ها مثل آنجا فشار می‌آورند که من در این مورد به آنها توضیح می‌دادم.
    در این دو سه روزی که در مقر فیفا هستید، جلسه‌ای هم در کمیته فنی فیفا دارید؟
    -بعضی سال‌ها جلسه هم بوده اما بعضی سال‌ها هم نبوده. اینها تمام چیزها را از قبل با ما هماهنگ می‌کنند. مثلا اگر جلسه باشد مطمئنا یک روز بیشتر می‌مانیم اما اکثرا در این مراسم جلسه برگزار نمی‌کنند چون خیلی سرشان شلوغ است و می‌خواهند به بهترین شکل ممکن مراسم را برگزار کنند.
    الان شما به عنوان عضو کمیته فنی فیفا در سال چند بار جلسه دارید؟
    - سالی تقریبا 2 یا 3 بار جلسه داریم اما متاسفانه من سال قبل یک بار یک جلسه را به خاطر مشغله کاری‌ام در فوتبال نتوانستم بروم. امیدوارم در آینده شرایط طوری باشد که جلسه‌ای را از دست ندهم.
    الان در کمیته فنی فیفا به غیر از شما از چهره‌های معروف دنیا دیگر چه کسانی هستند؟
    -اکثرا فوتبالیست‌های قدیمی دنیا هستند و چندتا رئیس فدراسیون فوتبال در دنیا. مثلا رئیس فدراسیون فوتبال کرواسی هست. سابی‌سویچ از مونته‌نگرو، کارمبئو، ژورژ وه‌آ، عبدی پله و چندتای دیگر هم هستند.
    از همبازیهای خودتان در اروپا هم کسی هست؟
    -نه اصلا ، کسی به سن و سال من نمی‌خورد و همه بزرگ‌تر از من هستند.
    پس جوانترین‌شان شما هستید؟
    -بله تقریبا.
    معمولا دستور جلسات‌شان چیست؟
    -هر جلسه فرق می‌کند، به عنوان مثال یک بار درباره تکنولوژی خط دروازه صحبت می‌کنند و افراد موافق و مخالف نظرات‌شان را می‌گفتند. یا مثلا راجع به استفاده از 5 داور توی بازی خیلی بحث شد. گاهی اوقات تورنمنت‌های معتبری که انجام می‌شود را از نظر فنی آنالیز می‌کنند. در کل خیلی مباحث وجود دارد که هر بار از قبل موضوع جلسه را برای ما می‌فرستند تا درباره آن مطالعه کنیم و اگر نظری داشتیم در جلسه بگوییم.
    الان نزدیک‌ترین جلسه‌تان در چه تاریخی است؟ مشخص شده؟
    -سال قبل به خاطر فشردگی برنامه‌ها جلسات زیادی برگزار نشد اما امسال فکر کنم تقریبا تا 4 یا 5 ماه دیگر اولین جلسه برگزار شود.
    ظاهرا موضوع تکنولوژی خط دروازه هم کم‌کم دارد جدی می‌شود؟
    -مطمئنا، چون خیلی اتفاقات افتاده و همه اینها را در جلسات نشان می‌دهند. مهم‌ترین مشکلی که دارند این است که به خاطر هزینه زیاد، از این تکنولوژی در همه جای دنیا نمی‌شود استفاده کرد. خیلی از کشورهای آسیایی و آفریقایی با یک توپ ساده فوتبال بازی می‌کنند و امکان استفاده از چنین تکنولوژی‌ای را ندارند. حتی بحث 5 تا داور هم چون هزینه‌ها را خیلی بالا می‌برد بعضی‌ها مخالفت می‌کردند. درباره تکنولوژی خط دروازه چون حتما یک نفر باید در اتاق کنترل باشد که مسائل را چک کند، خیلی بحث بود که ممکن است او هم اشتباه کند یا یک مورد را جابجا کند. با این حال با توجه به گلهایی که در تورنمنت‌های مختلف نادیده گرفته شده و حق تیم‌ها را ضایع کرده به این نتیجه رسیده‌اند که از این تکنولوژی استفاده کنند.
    الان نزدیک‌ترین دوستان شما در بین فوتبالیست‌های بین‌المللی چه کسانی هستند؟ منظورم آنهایی است که با هم ارتباط دارید.
    -با چند نفر ارتباط دارم اما متاسفانه فاصله ما آنقدر زیاد است و هر کس هم گرفتاری‌های خودش را دارد. با چند نفر بعضا با ایمیل و تلفن ارتباط دارم مثل لوتار ماتئوس و ژورژ وه‌آ.
    حالا پیش‌بینی شما درباره بهترین‌های دنیا چیست؟ فکر می‌کنید سه نفر نهایی چه کسانی باشند؟
    -به نظرم سه تای اول دنیا از بین مسی، ژاوی، اینیستا و رونالدو باشند.
    به احتمال زیاد مسی اول می‌شود. قبول دارید؟
    -بله چون مسی یک نابغه است و نمی‌شود او را با بقیه مقایسه کرد. امسال برعکس سال‌های قبل در تیم ملی هم بازی‌های خوبی انجام داده و فکر کنم او انتخاب شود.
    اما انتخاب مربیان مبهم است.
    -بله خیلی سخت است که پیش‌بینی کنیم اما من خودم دوست دارم گواردیولا انتخاب بشود. البته شانسش کم است چون 6 ماه مربیگری نکرده و از نظر گرفتن جام هم موفقیت نداشته.

16. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Matthaus: Xavi or Iniesta deserve Ballon d'Or

لوتار ماتئوس: ژاوي و اينيستا شايسته کسب توپ طلا هستند

لوتار ماتئوس اسطوره باشگاه بايرن و تيم ملي آلمان ها که با 150 بازي ملي رکورددار تعداد بازي ملي در آلمان است و آخرين کاپيتان تيم ملي بود که در سال 1990 موفق شد جام جهاني را بلاي سر ببرد.

برنده ي توپ طلاي سال 1991 در مورد انتخاب بهترين بازين جهان به سايت رسمي فيفا مي گويد:" به نظر من در حال حاضر چندين فوتباليست استثنايي در جهان مشغول به بازي هستند که عناوين بسياري را کسب کرده اند در فصل گذشته ليونل مسي و کريس رونالدو با درخشش در باشگاه هاي خود همه را شگفت زده کردند اما اين دو نتوانستند در عرصه ملي موفقيت هايي داشته باشند به همين دليل من فکر مي کنم يک اسپانيايي شايسته کسب توپ طلا باشد."

لوتار ماتئوس ادامه مي دهد:" بازيکنان مورد علاقه من ژاوي و اينيستا هستند که شايستگي کسب اين عنوان را دارند شايد آن ها محبوبيت بيشتري از رونالدو و مسي به جهت گل هاي فراواني که اين دو به ثمر مي رسانند نداشته باشند اما اين دو بازيکن در قلب تيم هاي باشگاهي و ملي قرار مي گيرند و بسياري از گل هاي به ثمر رسيده با تلاش آن ها به دست مي ايد و موفقيت هاي چشم گيري در عرصه باشگاهي و ملي نيز کسب کرده اند."

ماتئوس در ادامه در مورد بازيکنان آلماني که در ليست نامزدي برترين بازيکنان قرار گرفته اند مي گويد:" مسوت اوزيل و مانوئل نوير بازيکنان عالي هستند اما براي کسب اين عنوان کمي جوان هستند. قرار گرفتن آن ها در ليست 10 بازيکن برتر مي تواند موفقيت بزرگي برايشان باشد. نوير نتوانست در فصل گذشته عنواني کسب کند و با چهارگلي که در ديدار مقابل سوئد دريافت کرد جايگاه وي به عنوان شماره يک تيم ملي متزلزل شد. اما قهرماني اوزيل بهمراه رئال در لا ليگا شانس او را براي حضور در ميان 10 بازيکن برتر بيشتر مي کند."

Hulk: Messi deserves to retain Ballon d'Or

هالک: برای توپ طلا به مسی رای می دهم

این ملی پوش برزیلی که خود در بین نامزدهای تیم منتخب سال فیفا قرار دارد، معتقد است توپ طلا بهترین بازیکن جهان برای چهارمین سال پیاپی باید به مسی داده شود

سایت گل- هالک، ستاره برزیلی زنیت، اعلام کرد اگر می توانست، در رای گیری توپ طلا امسال به لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا رای می داد.

این ملی پوش برزیلی که خود در بین نامزدهای تیم منتخب سال فیفا قرار دارد، معتقد است توپ طلا بهترین بازیکن جهان برای چهارمین سال پیاپی باید به مسی داده شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به نظر من بهترین بازیکن جهان در حال حاضر مسی است.

کریس رونالدو نیز بازیکن سرنوشت سازی است و گل های زیادی به ثمر می رساند. وقتی در مورد بهترین بازیکن دنیا صحبت می کنید، باید یکی از این دو را انتخاب کنید اما رای من مسی است."

او در پاسخ به این سوال که چرا فکر می کند مسی شایسته کسب این عنوان است، گفت:" او تیم و بازیکنان فوق العاده ای در کنارش دارد اما واقعا کیفیتی متفاوتی دارد.

به این دلیل است که فکر می کنم او شایسته دریافت این جایزه است، نه فقط به خاطر گل های زیادی که در این فصل به ثمر رسانده."

18. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قضاوت دايي درباره مورینیو یک معنا بیشتر ندارد؛ اين‌كه مبنای قضاوت ما ایرانی جماعت، احساسات است و عقل و منطق را به آن راهی نیست حتی اگر دايي باشی و خودت یک عمر از ناحیه چنین قضاوت‌های نابجايی آسیب دیده باشی

سايت گل- مصاحبه علي دايي در خصوص چگونگی انتخاب بازیکن و مربی سال، حاوی نکات جالب و گا‌ه متناقضي بود.

كاراكتر يا عملكرد؛ مسئله اين است

دايي در ابتداي مصاحبه معیار انتخاب را عملکرد سال قبل افراد ذكر مي‌كند اما در ادامه دلیل عدم انتخاب مورینیو را کاراکتر ناخوشایند او مي‌داند و با این بیان ارزش فنی نظرات خود را به باد می‌دهد. جالب است بدانیم این روز‌ها در محافل فوتبال اروپا بحثی در مورد کریس رونالدو در گرفته که شخصیت نه‌چندان دلچسب و غرور آشکار در کردار او تاثیر عمده‌اي در عدم انتخابش داشته و دارد. اما مخالفین اين نظريه به درستی می‌گویند «می‌توانید به او کاپ اخلاق ندهید اما نمی‌توانید او را به این دلیل از حق خود محروم کنید.» براي انتخاب مسی باید بتوانید برتری او یا هر کس دیگر را با دلایل فنی موجه ثابت کنید و تنها معیار سنجش، عملکرد سال گذشته و میزان تاثیر آن‌ها در موفقیت تیم‌هایشان است. باید نتایج حاصله از این بررسی فنی را در دو طرف ترازوی فوتبال قرار دهید.

اما در مورد دايي وقتی موضوع جالب‌تر می‌شود که بدانیم، ترادف نام دايي با فوتبال ایران و عنوان شناخته‌شده‌ترین بازیکن ایرانی در سراسر جهان همه و همه -حتی منزلت او در فیفا- ناشی از عملکرد شخصی او در عرصه فوتبال است. دايي در ایران چنین موقعیتی ندارد چرا که او از منظر توانايی‌هایش قضاوت نمی‌شود، بلکه بر اساس کاراکتر و اخلاق نسبتا تندش مورد داوری قرار می‌گیرد. قضاوت دايي درباره مورینیو یک معنا بیشتر ندارد؛ اين‌كه مبنای قضاوت ما ایرانی جماعت، احساسات است و عقل و منطق را به آن راهی نیست حتی اگر دايي باشی و خودت یک عمر از ناحیه چنین قضاوت‌های نابجايی آسیب دیده باشی.

دايي و سبكي كه جايي در آن ندارد
    اما عجیب‌ترین نکته مصاحبه، ترجیح سبک خاص بارسا به سایر سبک‌ها بود که نیاز به توضیح ندارد. چرا كه صداوسیما و گزارشگرانش، همراه مقلدین و مربیان ایرانی شيفته اين سبك و البته سینه‌چاکان بی‌شمارش حرفی برای گفتن باقی نگذاشته‌اند. اما آنچه مسلم است اين‌كه به فرض محال اگر این سبک همه‌گیر شود، بخش مهمی از بازیکنان تاریخ‌ساز از جمله خود علي دايي قادر به بازی در این سبک نبوده و نیستند. چنانچه ديديم ابراهیموویچ در روزهاي اوج خود نتوانست با آن هماهنگ شود، لذا بايد يك تسویه‌حساب اساسی با کل تاریخ فوتبال صورت گیرد و بخش مهمی از فوتبال مثل بازی هوايی و بازیکنان قدرتی، بلندقد، بازی فیزیکی انگلیسی و ایتالیايی و.... را به زباله‌دان تاریخ ریخت كه در ‌‌نهایت فوتبال فقط بازی کوتوله‌ها خواهد شد.
    اما انتخاب تک‌بازیکن شاخص از بارسا تقریبا غیرممکن است، چون تعادل میان بازی گروهی و انفرادی در فوتبال بارسا به نفع بازی گروهی به هم خورده است. حتی دايي نیز از سه‌گانه مسی، ژاوی و اینیستا نا‌خواسته با هم نام می‌برد چون این سه در کنار هم به سبک بارسا معنا می‌بخشند. برای انتخاب یکی باید قرعه کشید، اما دايي مسی را انتخاب می‌کند و دلیل ترجیحش را گلزنی‌های اخیر مسی در تیم ملی آرژانتین عنوان می‌کند که تلویحا اعتراف و اشاره به بازی‌های ناموفق قبلی او در تیم ملی دارد.
    برای انتخاب بهترین بازیکن باید اطمینان یافت که فقط مهره‌ای کارآمد در یک تیم نیست و حضورش در هر تیمی تاثیرگذار است. مثلا درخششی که ژاوی در بارسا دارد در تیم ملی ندارد. این سه نفر در بارسا چنان با هم مچ شده‌اند که به قول معروف چشم‌بسته همدیگر را پیدا می‌کنند. لذا انتخاب هریک از آن‌ها، با صرف‌نظر از رونالدو، ظلم در حق دو نفر دیگر است. اما هیچ‌کدام از این سخنان این معما را حل نمی‌کند که چرا دايي سبکی را دوست دارد که خود او با تمام توانايی‌های انکارناپذیرش نمی‌توانست مهره‌ای موثر در این سبک بازی باشد؟ آیا با انتخاب این سبک خود و گذشته‌اش را نفی نمی‌کند؟

فوتبال بارسا؛ ضدفوتبال مدرن
    حیف که عصبیت موجود اجازه نمی‌دهد ضعف‌ها و ضررهای ناشی از تقلید ناقص اين سبك در فوتبال خودمان را نقد کنیم. حتی یکی از مربیان ایرانی چنان تحت تاثیر این سبک بود که ضعف اصلی فوتبال ایران را عدم توانايی در قدرت حفظ و مالکیت توپ اعلام کرد. فعلا به این سخن بسنده می‌کنیم که بگويیم فوتبال ترکیب متوازن و متعالي از انواع تکنیک‌های انفرادی و تاکتیک‌های گروهی است. حتی تکنیک دفع بی‌هدف توپ توسط مدافع در شرایط دشوار، یا دروازه‌بان در مواقع تک به تک بخشی از فوتبال است. اما اگر این تکنیک توسط بازیکنان نود دقیقه ادامه داشته باشد به آن ضدفوتبال می‌گویند. در فوتبال بارسا مالکیت و حفظ توپ به هدف اصلی تبدیل شده که بی‌شباهت به مورد بالا نیست.

20. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •