تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: گوشی تا 1400

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببخشید ،من نمیدونم اینکه میگن مال گوگله و ساپورتش میکنه ینی مثلا چی کار میکنه؟و یه چیز دیگه ،من گیج شدم اینکه 5 مگا ربطی نداره به کیفیت تصویر،پس چرا هر چی مگاپیکسل کمتره کیفیت پایینتره، بالاخره یه ربطی داره نه؟
    دوست عزیز....اینکه میگن گوشی گوشیه گوگل هست و اهمیت فراوانی داره یهنی اینکه گوگل که خودش سازنده ی اندروید هستش اولین اندرویدی که ریلیز میکنه یا به بازار میده در اولین مرحله به گوشی های خودش میده..مثل همین نکسوس یا نکسوس 7..یا حتی که نکسوس اس قبل از گوشی های برتر بازار مثل وان ایکس و s3 این رام ها رو دریافت میکنه به این ساپورت میگن..و این رو هم بگم که در خرید گوشی های اندرویدی دو چیز بسیار بسیار مهم که نباید نادیده بگیرین وجود داره که یکی ساپرت خوب هستش یکی هم صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت..حالا اگه شما یه گوشی تاپی مثل وان ایکس بخرین و بعد چند ماه htc اون رو به طور رسمی ساپورت نکرد یعنی رام رسمی که گوگل بیرون داده رو برا این گوشی نده..اونوقت دیگه نرم افزارا یا گیم هایی که برا این رام از اندروید تازه اومده رو نمیتونید رو گوشیتون اجرا بکنین..حالا باید از گوشیتون به عنوان یه گوشیه ساده استفاده بکنبن یا با نرم افزارای قدیمی کار بکنین..ولی گوشی های گوگل حداقل تا 3 سالی ساپورت میشن..دوربینش درست که میگن 5 مگا پیکسل هستش ولی عکس های خیلی با کیفیتی میگیره..من تو بخش عکاسی با موبایل موبایلستان عکس هایی با این گوشی گرفتم که میتونین نگاش کنید...این که میگن 5 مگا پیکسل بهتره در این مورد میگن که کیفیت لنزی که تو این گوشی به کار بردن به مراتب بهتر از سایر 5 مگاپیکسلی هاست و در حد همون 8 مگاپیکسلی هاست..در روز واقعا تشخیص اینکه کدوم رو با نکسوس گرفتی خیلی سخته یعنی کیفیت عکساش به حدی خوبه..ولی شبا یکمی نویز داره..ببخشین که این همه توضیح دادم..خواستم کامل بشه..موفق باشین..
    Last edited by milad_gasemi; 27-10-2012 at 08:40.

2. 2 کاربر از milad_gasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید ،من نمیدونم اینکه میگن مال گوگله و ساپورتش میکنه ینی مثلا چی کار میکنه؟و یه چیز دیگه ،من گیج شدم اینکه 5 مگا ربطی نداره به کیفیت تصویر،پس چرا هر چی مگاپیکسل کمتره کیفیت پایینتره، بالاخره یه ربطی داره نه؟
    بعد از سخت افزار و صفحه نمایش. مهم ترین عامل پشتیبانی گوشی هست. و گوگل در این زمینه فقط آپدیت رو برای دستگاه های خودش میده.

در مورد دوربین هم مگاپیکسل سایز تصویره! و هیچ ربطی به کیفیت تصویر نداره.اما شما یک دوربین 2 رو میگید! خوب معلومه شرکت برای ارزون در اومدن دوربین از لنز بدی هم استفاده میکنه و کیفیت پایینه. ولی در اصل مگاپیکسل ارتباطی با کیفیت نداره.
    گلکسی نکسوس هم یکی از بهترین لنز های سامسونگ رو داره و کیفیت دوربین بسیار خوبی داره
    به عکس زیر توجه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در بالاترین حد زووم هم کیفیت عکس افت نمیکنه

4. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ممنونم، بازم کلی سوال (sorry)گالاکسی نکسوس سفید داره حتما ؟ تو سایت جی اس ام مدلشو زده قدیمی ، سایت دیجی کالا هم ندارتش ، تو بازار هستش؟ بعد من همیشه از پاساژ پایتخت میگیرم کسی هم ندارم تعمیر کار موبایل باشه، از کجا بفهمم بهم نندازن؟
    من نمیدونم شما کدوم مدل از نکسوز رو میگین زده قدیمی؟؟؟

شاید Nexus One یا Nexus s رو میگین...

چون گلکسی نکسوز 1 سالم نمیشه که اومده بازار!!!

دقت کنید اسم دقیق گوشی

Galaxy Nexus I9250 هست...

با نکسوز های قدیمی اشتباه نگیریدش اینم عکس گوشی:

6. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز....اینکه میگن گوشی گوشیه گوگل هست و اهمیت فراوانی داره یهنی اینکه گوگل که خودش سازنده ی اندروید هستش اولین اندرویدی که ریلیز میکنه یا به بازار میده در اولین مرحله به گوشی های خودش میده..مثل همین نکسوس یا نکسوس 7..یا حتی که نکسوس اس قبل از گوشی های برتر بازار مثل وان ایکس و s3 این رام ها رو دریافت میکنه به این ساپورت میگن..و این رو هم بگم که در خرید گوشی های اندرویدی دو چیز بسیار بسیار مهم که نباید نادیده بگیرین وجود داره که یکی ساپرت خوب هستش یکی هم صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت..حالا اگه شما یه گوشی تاپی مثل وان ایکس بخرین و بعد چند ماه htc اون رو به طور رسمی ساپورت نکرد یعنی رام رسمی که گوگل بیرون داده رو برا این گوشی نده..اونوقت دیگه نرم افزارا یا گیم هایی که برا این رام از اندروید تازه اومده رو نمیتونید رو گوشیتون اجرا بکنین..حالا باید از گوشیتون به عنوان یه گوشیه ساده استفاده بکنبن یا با نرم افزارای قدیمی کار بکنین..ولی گوشی های گوگل حداقل تا 3 سالی ساپورت میشن..دوربینش درست که میگن 5 مگا پیکسل هستش ولی عکس های خیلی با کیفیتی میگیره..من تو بخش عکاسی با موبایل موبایلستان عکس هایی با این گوشی گرفتم که میتونین نگاش کنید...این که میگن 5 مگا پیکسل بهتره در این مورد میگن که کیفیت لنزی که تو این گوشی به کار بردن به مراتب بهتر از سایر 5 مگاپیکسلی هاست و در حد همون 8 مگاپیکسلی هاست..در روز واقعا تشخیص اینکه کدوم رو با نکسوس گرفتی خیلی سخته یعنی کیفیت عکساش به حدی خوبه..ولی شبا یکمی نویز داره..ببخشین که این همه توضیح دادم..خواستم کامل بشه..موفق باشین..
    واقعا خیلی ممنونم، لذت یه خرید مطمٍئن با این همه اطلاعات

8. این کاربر از 1negin1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من نمیدونم شما کدوم مدل از نکسوز رو میگین زده قدیمی؟؟؟

شاید Nexus One یا Nexus s رو میگین...

چون گلکسی نکسوز 1 سالم نمیشه که اومده بازار!!!

دقت کنید اسم دقیق گوشی

Galaxy Nexus I9250 هست...

با نکسوز های قدیمی اشتباه نگیریدش اینم عکس گوشی:
    ممنون، راستش تو سایت جی اس ام جلوی مدلش هیچی ننوشته فقط گفته گالاکسی نکسوس ولی تاریخ عرضه رو نوشته سه ماهه چهارم 2011 فک کنم اشتباهی نوشته قدیمی ،ولی تو سایت دیجی کالا همون مدلی که فرمودید
    samsung galaxy nexus I925
    که نه 16 گیگو داره نه 32 گیگشو برای همین فکر کردم یه وقت سخت پیدا شه گوشیش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون، راستش تو سایت جی اس ام جلوی مدلش هیچی ننوشته فقط گفته گالاکسی نکسوس ولی تاریخ عرضه رو نوشته سه ماهه چهارم 2011 فک کنم اشتباهی نوشته قدیمی ،ولی تو سایت دیجی کالا همون مدلی که فرمودید
    samsung galaxy nexus I925
    که نه 16 گیگو داره نه 32 گیگشو برای همین فکر کردم یه وقت سخت پیدا شه گوشیش.
    نه تو ایران یه دونه galaxy nexus داریم اونم همون i9250 هستش..راستی نسخه 32 گیگش رو من تا حالا تو ایران جایی ندیدم..همون 16 گیگ هستش چون این گوشی از قالیت otg برخورداره(یعنی میشه بهش فلش یا کیبورد یا ماوس وصل کرد)دیگه جای نگرانی واسه کم بودن حافظه نداره..

11. این کاربر از milad_gasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

به نظر من xperia acro s بگیر قیمتشم 1.380 تا 1.450 هستش
    بقیه اطلاعات:

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •