ایدا وونگ![]()
خوش تیب بودنش یه طرف ولی به خاطر کرکتریستیک های خاصی ک داره خیلیا بهتر باش ارتباط برقرار کردن ، حرفه ای تر هم مونده از چه زاویه ای به حرفه ای بودن نگا کنیم ک نظرا متفاوت هسش ! گندش میکننم ...قبول ندارم ! درضمن اگه به خوشتیپیو اینا نگا کنیم ک Ada برده !جالبه لیون توی کاراکتر های اویل بیشترین طرفدار ها رو داره ... ولی من زیاد باهاش حال نمیکنم ... البته هیچ وقت ازش بدم نمیومد ولی خب خوشمم نمیاد کلا یکجوریه، احساس میکنم بیشتر از اون چیزی که واقعا هست بهش بها میدن و گندش میکنن بیشتر به خاطر خوش تیپ بودنشه. در حالی که میتونم به جرئت بگم تمامی کاراکتر های رزیدنت 1 از لیون حرفه ای تر و باجربزه تر بودن ... گرچه نکات مثبت زیادی هم داره که نمیتونم ندید بگیرمشون (مثل حس وظیفه شناسی و انسان دوستیش) توی نسخه ی شماره ی 2 از همه بیشتر باهاش حال کردم.
من یکی که فقط و فقط nemesis
چون از هر کس از وحشت سری RE که بپرسی توی اولین نظر یاد اون میفته!!
Jill Valentine
شخصی که منو با سری Resident Evil آشنا کرد.بازی که چندین ماه طول کشید تا تموم کنم.حوالی سالهای 77 یا 78 بود.سومین بازی پلی استیشنم بود یادمه 2000 تومن خریده بودم.در تمام بازی دلهره داشتم.یادمه اونجایی که Nemesis برای دومین بار ظاهر میشه، اونجا که از پنجره میاد میپره داخل، از جا پریدم.دسته شوکم چنان میلرزید که ناخودآگاه دستگاه رو خاموش کردم!!!!!!!!!
داداشم هم که یک سال از خودم کوچکتره کنارم بود.بعدش حسابی خندیدیم.وقت کنم باز هم بازی میکنم.
Nemesis به معنای واقعی الهه انتقام هست، الهه ترس!!!!
فردا ظهر تاریخ اتمام نظرسنجی هستش
و میشه گفت که برنده کی هستش
با این اختلاف وحشتناکی که لیان با بقیه داره فکر نکنم توی این مدت تغییری صورت بگیره
فقط تا حدودی میشه به جیل امید داشت که رای کسب کنه و نذاره لیان مقام اول رو کسب کنه . البته به شرطی که دوستان دیگه به لیان رای ندن.
محتوای مخفی: ...
Last edited by B3HZ@D; 25-10-2012 at 22:08.
عالی بود ... حدس میزدم نظر سنجی آخرش این بشه ...
به زودی طرحی از لیون میکشم و توی همین تاپیک میزارم![]()
بله خب لیون اول شد همون طور که انتظارش می رفت (باید کلیر اول میشد قبول نیست )
ملت چشم انتظار بیدن : دیعالی بود ... حدس میزدم نظر سنجی آخرش این بشه ...
به زودی طرحی از لیون میکشم و توی همین تاپیک میزارم![]()
هم اینجا هم تاپیک خود Evil 6 طرح رو به نمایش میزاریم
آقا همین اول کار بگم مقام پنجم که فاقد ارزش هم هست کسی نیست جز Ada !
(حامد دس به پست من بزنی خودت میدونی) : دی
اول خواستم فقط لیون رو بکشم دیدم دلم نمیاد بقیه رو هم نکشم ولی خب لیون رو از همه جلو تر کشیدم
ولی خب رنگی نیست فقط اتود و طراحیه ...
اینم یک فن آرت دیگه از رزیدنت اویل :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)