تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 65

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Dishonored

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

راستش من خودم هنوز دانلودم تموم نشده و تا زه اگه هم بشه امکان آپلود این حجم رو ندارم.
    امیدوارم یکی از دوستان این کار رو برات بکنه.
    شما از کدوم سایت دانلود کردید من میتونم نسخه بلک باکسشو دانلود کنم ولی میترسم اونم بگیرم کار نکنه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره دوست عزیز باید پس بدم ولی فقط 4تومان پول تاکسیم میشه تا اون مغازه ارزششو نداره از جای دوری خریدمش که اشتباه کردم.اگه هیچ راهی پیدا نشه از اول دانلودش کنم واسم بصرفه تره.حجمش1.86 گیگه کسی حاضر نمیشه اینو واسه ما اپلود کنه که

یه جوونمرد پیدا میشه این فایل setup-2a.bin رو واسه ما اپلود کنه؟جبران میکنم.

یه جوونمرد پیدا میشه این فایل setup-2a.bin رو واسه ما اپلود کنه؟جبران میکنم.
    میتونی از تورنت استفاده کنی . به راحتی هر فایلی که میخوای رو میشه از توی پوشه بازی دانلود کرد . چون بازی هم تازه اومده سیدر زیاد داره و میشه با سرعت بالا دانلود کرد .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

میتونی از تورنت استفاده کنی . به راحتی هر فایلی که میخوای رو میشه از توی پوشه بازی دانلود کرد . چون بازی هم تازه اومده سیدر زیاد داره و میشه با سرعت بالا دانلود کرد .
    دوسته من میشه یکم زیر دیپلم حرف بزنی؟تورنت چیه دیگه؟چطور میتونم اینکارو بکنم؟توروخدا یکم راهنماییم کن ممنونت میشم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوسته من میشه یکم زیر دیپلم حرف بزنی؟تورنت چیه دیگه؟چطور میتونم اینکارو بکنم؟توروخدا یکم راهنماییم کن ممنونت میشم
    تورنت نوعی اشتراک گذاریه که بحثش طولانیه.
    شما باید یه برنامه تورنت مثل BitTorrent نصب کنی و بری تو سایت هایی که قابلیت سرچ فایل های تورنت دارند، تورنت این بازی رو پیدا کنی و دانلود کنی که حجمش خیلی کمه. باید تورنتی رو انتخاب کنی که به قول دوستمون سیدر زیاد داشته باشه. به زبان ساده یعنی افراد زیادی باشند در دنیا که اون رو به اشتراک گذاشته باشند.
    بعدش اون فایل تورنت رو با برنامه ای که نصب کردی باز می کنی و یه آدرس روی هارد بهش میدی تا اونجا دانلود کنه.
    حالا چون شما فقط احتیاج به یک فایل داری، باید از توی اون برنامه و در قسمت فایل که پایین این برنامه هست، همه فایل های بازی رو انتخاب کنی و Donot download رو بزنی تا دانلود نشند و فقط اون یه دونه فایل دانلود بشه.
    همین

البته یادت باشه باید فایل تورنتی رو دانلود کنی که اون فایل مورد نظرت توش باشه. این جوری نباشه که مثلا ایمیج باشه یا اینکه فشرده شده باشه که در اون حالت نمی تونی اون یه دونه فایل رو پیدا کنی.
    .
    .
    .
    دوست عزیز من خودم الان سه تا تورنت گرفتم و امتحان کردم . یکیش که ایمیج بود و دو تای دیگه اصلا اون فایلی که شما می گی رو نداشت چون فشرده شده بودند و چندین پارت. یعنی باید همش رو دانلود می کردی و بعدش اکسترکت می کردی تا تازه احتمالا اون فایلی که می خوای رو به دست بیاری.

به نظر من بهترین کار یا اینه که همون بلک باکس رو دانلود کنی یا اینکه بری و پس بدی.
    Last edited by amirpers; 11-10-2012 at 21:13.

6. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون من یک مشکلی دارم.

اولای بازی سیو رو درست انجام میده ولی بعدش دیگه درست انجام نمیده. یعنی توی لیست ِ Save ها نمیره چیزی.
    مگر اینکه دستی سیو کنم.

کرک اولی که داشتم اسکیدرو بود ، الان هم ریلودد هست. ولی بازم فرق نفوکوله.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آقایون من یک مشکلی دارم.

اولای بازی سیو رو درست انجام میده ولی بعدش دیگه درست انجام نمیده. یعنی توی لیست ِ Save ها نمیره چیزی.
    مگر اینکه دستی سیو کنم.

کرک اولی که داشتم اسکیدرو بود ، الان هم ریلودد هست. ولی بازم فرق نفوکوله.
    دوست عزیز باید از کرک فیکس شده ریلودد استفاده کنی.
    من تا چند دقیقه دیگه در پست اول قرارش می دم.

9. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اخ اخ حالا که ما داریم اینو دانلود میکنیم ایا سیستم مورد نیاز همونه که سرش بحث شده بود ؟ اگه اون باشه که دهنمون سرویسه . کارت گرافیک 5670 و رم هم 2 گیگ . یعنی اجرا نمیشه ؟ خواهشا یکی منو از نگرانی در بیاره ؟
    سلام
    دوست عزیز من رو سیستم خودم با رم ۱ گیگ و گرافیک ۵۱۲ و سی پی یو dual core 1.6 اجرا کردم

در ضمن رو همین سیستم max payn 3 و rage و darksider 2 و تمام call of duty ها رو و کلی‌ بازی‌ دیگه رو اجرا کردم

فقط تو این دو سه ساله بازی‌ بتل فیلد ۳ رو که اجرا کردم که به شدت تیک میزد و نشد بازی کنی

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

آقایون من بازی را نصب میکنم اما وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم ارور میده وارورشم اینه:dishonored has stpped working.
    بعد از این هم که این ارور را میبندم یک ارور طولانیه دیگه میده تو را خدا کمک کنید همه ی کرک هارو هم روی dvd که خریدم بود اما من همشا امتحان کردم ولی جواب نمیده.
    تورا خدا کمک کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

درود،دوستان،من موقع نصب بازی با یه ارور مواجه شدم که میگفت فایل Chartextures.tfc قابل نصب نیست،بازی رو روی هارد ریختم و از اونجا نصب کردم،باز هم همین اتفاق افتاد،Ignore کردم و نصب تموم شد،حالا با اجرای بازی وقتی نزدیک هر کاراکتری میشم سیاه میشه،ممکن هست کسی این فایل رو برای من آپلود کنه تا من بریزم توی فایل بازیم؟فکر هم نمیکنم حجمش زیاد باشه،یه Search تو فایل بازیتون بزنید پیدا میکنید،ممنون میشم آپلود کنید،منتظرم.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آقایون من بازی را نصب میکنم اما وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم ارور میده وارورشم اینه:dishonored has stpped working.
    بعد از این هم که این ارور را میبندم یک ارور طولانیه دیگه میده تو را خدا کمک کنید همه ی کرک هارو هم روی dvd که خریدم بود اما من همشا امتحان کردم ولی جواب نمیده.
    تورا خدا کمک کنید.
    شما کرک پست اول رو بریز ببین درست میشه یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •