تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 72

نام تاپيک: تحصیل در رشته ی زبان انگلیسی/ Studying English at university

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام میکنم به دوستان عزیزم . من لیسانس الکترونیک هستم و از پایه زبان خوبی هم برخوردار هستم . میخوام برای سال اینده برای ارشد در رشته تیچینگ زبان انگلیسی امتحان بدم . اگه یه راهنمایی بفرمایید که چه کتابایی کمکم میکنه ممنون میشم . البته منابع توی اینترنت زیاد هست ولی اونایی که لازم و ضروری هست رو میخوام بدونم . اگه از بچه های فوق لیسانس که دانشگاه قبول شدن راهنمایی کنن که چه بهتر ..هم برای عمومی و هم تخصصی با چی شروع کنم و پیش برم . بی نهایت سپاس
    سلام. اول یه نصیحت برادرانه بهت بکنم. منم خودم کاردانی الکترونیک بودم. کارشناسی ناپیوسته مترجمی خوندم. بعد از تنها یکی دو هفته متوجه شدم چه اشتباه بزرگی مرتکب شدم و هرگز نباید تغییر رشته میدادم. تا حدی که دوباره ارشد الکترونیک شرکت کردم. اگه بازار کار و جدیت رشته برات مهمه الکترونیک رو ادامه بده در غیر اینصورت هر طور خودت صلاح دانی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از دروس عمومی شروع کن

2. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چه جالب ! ولی نگفتی از چه نظر پشیمون شدی ؟؟ راستش دیگه به الکترونیک علاقه ندارم چون درساش خیلی سنگین و همش ریاضی هست و منم چون میخوام ادامه تحصیل بدم توانایی و کشش و انگیزه این رشته رو ندارم . و چون حس میکنم علاقه و استعدادم در زبان زیاد هست میخوام ارشد رو زبان بخونم . یعنی شما میگی بازار کارش از الکترونیک بد تره ؟؟!!!
    این اواتورت هم میشه عوض کنی ادم افسرگی میگیره !

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

چه جالب ! ولی نگفتی از چه نظر پشیمون شدی ؟؟ راستش دیگه به الکترونیک علاقه ندارم چون درساش خیلی سنگین و همش ریاضی هست و منم چون میخوام ادامه تحصیل بدم توانایی و کشش و انگیزه این رشته رو ندارم . و چون حس میکنم علاقه و استعدادم در زبان زیاد هست میخوام ارشد رو زبان بخونم . یعنی شما میگی بازار کارش از الکترونیک بد تره ؟؟!!!
    این اواتورت هم میشه عوض کنی ادم افسرگی میگیره !
    دوست عزیز زبان اصلا بازار کار نداره! شما یا میتونی توی دارلترجمه کار کنی یا بری معلم و استاد شی یا توی آموزشگاه تدریس کنی. اگه خیلی خیلی زرنگ باشی و از قبل پول داشته باشی میتونی یکارهایی بکنی ولی برای یکی مثل من که هیچی نداره پیدا کردن کار مناسب واقعا سخته! از طرفی وقتی وارد رشته زبان میشی میفهمی چی بودی چی شدی! من توی همکلاسی هام کسایی بودن آسون ترین لغت ها رو نمیتونستن تلفظ کنن و یه جمله رو هم نمیتونستن ترجمه کنن. اون موقع فهمیدم توی این کلاس ها من چیز اضافی واقعا یاد نمیگیرم و نگرفتم. اما رشته ی الکترونیک الان یکی از پرشغل ترین رشته های ایرانه. کاری نداره یه سر به سایت بازار کار بزن ببین کدوم رشته ها پذیرش بیشتر داره. بخصوص اگه بتونی ارشد قدرت یا کنترل بخونی.
    یچیزی هم بهت بگم. شما که تا کارشناسی اومدی مطمئنا توانایی و کششو داشتی. کارشناسی ارشد هم میتونی به امید خدا.
    اینا به کنار. اگه تصمیم خودتو گرفتی برای زبان که دیگه بحثی توش نیست. قبولی آموزش زبان خیلی راحته. یکی مثل من که کارشناسی
    مترجمی بودی ارشد مترجمی قبول شدن برامون فوق العاده سخته چون نزدیک 70 نفر پذیرش داره فقط. آموزش پذیرشش خیلی زیاده.
    من پارسال کنکور زبان دادم. تخصصی آموزش 16 درصد و عمومی 23 درصد زدم و مجاز شدم در حالی که مترجمی تخصصی 17 و عمومی 23 زده بودم
    و مترجمی حتی به مجاز نزدیک هم نبودم. دارم میگم قبولی آموزش راحته. کافیه یکم بخونی و وقت بزاری. برای شروع هم دایره لغتت رو قوی کن و
    از کتاب های 504 و 1100 شروع کن. به همراه اینا گرامر هم کار کن. کتابی مثل communication what you mean رات میندازه. اگه بازم سوالی بود بپرس.
    موفق باشی

5. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آقا همونطوری که شهاب گفت اگه میتونی بیخیال زبان بشو.. من کنکور زبان داده بودم و خیلی هم مطالعه کردم و مترجمی قبول شدم ، ولی در لحظه ی آخر داداشم منو منصرف کرد.
    میدونی چی گفت ؟ گفت تو میتونی بری یه رشته ی خوب و مهندسی شرکت کنی ، زبانت رو هم میتونی با کلاس زبان ادامه بدی و در حد خوبی یاد میگیری ، تازه الان مدرک های
    آموزشگاهی زبان یه جورایی بهتره ! خلاصه این شد که من یه رشته ی مهندسی رو در پیام نور ، به رشته ی مترجمی که در دانشگاه سراسری قبول شدم ترجیح دادم و الان هـم
    پشیمون نیستم. چون زبانم به حدی که میخواستم رسیده و چیز زیاد دیگه ای از خودم نمیخوام. در عوض الان با مهندسی IT خیلی کارها میتونم بکنم، یه مهنـدس IT که ielts داره
    خیلی بهتر از کسیه که فقط یک لیسانس مترجمی داره ( از لحاظ بازار کاری )

بازم خوب فکرهای خودت رو متمرکز کن... به خاطر سختی رشته ات ، نرو سراغ رشته ای که آینده ات رو ممکنه تباه کنه.

7. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

و مترجمی قبول شدم
    علی ارشد یا کارشناسی؟

9. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از شما دو دوست عزیز . ولی مدارک اموزشگاهی زبان تا اونجا که میدونم فقط به درد خارج از کشور میخوره . مثل تافل یا ایلز یا 12 تا لول کانون زبان و به درد تدریس نمی خوره .. بعد هم شهاب جان تو رشته الکترونیک و برق از شما طراحی و نو اوری میخوان کاری ندارن که شما لیسانس داری یا فوق ..من الکترونیک رو ادامه میدم ولی نه در حوزه درس بلکه در حوزه عمل . به قول خودتون توی بازار کار بیشتر کار با میکرو های جدید کارای پیشرفته که خودشون بلد نیستن میخوان نه منحصرا فوق لیسانس الکترونیک ..من الکترونیک سراسری نمی تونم شهر خودم قبول شم بنابراین میخوام توی یه رشته نظری ادامه تحصیل بدم و فقط هم شهر خودم باشم . به خاطر مشغله و سن بالا و...به همین خاطر و با توجه به ظرفیت اموزش توی شهر خودم گرایش اموزش رو انتخاب کردم ...در کل بحثم اینه که رشته مهندسی با لیسانسش هم میتونی کار پیدا کنی در صورت کار بلد بودن ولی برای رشته نظری مدارج بالا کمک میکنه .بازم اگه اشتباه میکنم بهم بگید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

ممنون از شما دو دوست عزیز . ولی مدارک اموزشگاهی زبان تا اونجا که میدونم فقط به درد خارج از کشور میخوره . مثل تافل یا ایلز یا 12 تا لول کانون زبان و به درد تدریس نمی خوره .. بعد هم شهاب جان تو رشته الکترونیک و برق از شما طراحی و نو اوری میخوان کاری ندارن که شما لیسانس داری یا فوق ..من الکترونیک رو ادامه میدم ولی نه در حوزه درس بلکه در حوزه عمل . به قول خودتون توی بازار کار بیشتر کار با میکرو های جدید کارای پیشرفته که خودشون بلد نیستن میخوان نه منحصرا فوق لیسانس الکترونیک ..من الکترونیک سراسری نمی تونم شهر خودم قبول شم بنابراین میخوام توی یه رشته نظری ادامه تحصیل بدم و فقط هم شهر خودم باشم . به خاطر مشغله و سن بالا و...به همین خاطر و با توجه به ظرفیت اموزش توی شهر خودم گرایش اموزش رو انتخاب کردم ...در کل بحثم اینه که رشته مهندسی با لیسانسش هم میتونی کار پیدا کنی در صورت کار بلد بودن ولی برای رشته نظری مدارج بالا کمک میکنه .بازم اگه اشتباه میکنم بهم بگید
    همون اولم گفتم اگه مشکلی با شغل نداری زبان رو بخون چون شیرین تره و آسون تر.

12. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آره دیگه فکر می کنم بعد از 4 سال فارغ اتحصیلی ادامه دادن این رشته دیگه از من گذشته و احتیاج به یه رشته خوندنی و به قول شما شیرین تر دارم . مطمئنا الکترونیک خیلی از زبان بهتر و اینده بهتری هم داره . منتها برای کسی که توی رشته های فنی استعداد و توانایی زیاد داشته باشه . چون با توانایی متوسط به پایین این جور رشته های فنی فقط پارتی و سهمیه میخوان برای جذب در مراکز دولتی . مطمئنا توی گرایش زبان و تیچینگ هم بی تاثیر نیست بند پ ولی ...

14. این کاربر از shepesh206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کارشناسی ،

ارشد اگه بودم که عقل خودم میرسید

16. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شهاب جان یعنی شما میگی یه فوق لیسانس زبان بدون پارتی نمی تونه تویه موسسه کوچیک یا مدرسه شروع به تدریس کنه ؟ چون فکر می کنم اگه با فوق لیسانس هم کار مرتتبط با رشتم پیدا نشه خیلی زود زبان هم از ذهنم میپره و ضرر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •