تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مشاوره خرید فقط کیس تا 1500....

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

H77 هم چیپ خوبیه فقط یه GPU آنبورد داره!در مورد SSD هم بگم یه کم حجمشو بگیری و یعنوان ویندوز ازش استفاده کنی 100 درصد تو سرعت موثره!

2. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Zoroastrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون...

نظرتون راجع به چیپ H77 چیه؟ این مدل از ایسوس
    ASUS - P8H77-V

شنبه میخوام برم تهران دیگه سیستم رو بخرم اگه اتفاقی نیوفته...

پس فعلا شد CPU 2500حالا با K یا بی K رمم Geil یا Corsair میخوام بگیرم...
    گرافیکم 6950 اگه زیاد گرون نشده باشه البته...پایین تر چی هست راستی؟
    پاورم که همون 650 خودم...ُُ
    SSD میتونم بگیرم؟ اندازه ی یه درایو فقط واسه ویندوز؟ ارزش داره؟ سرعت کلیه ویندوزو به صورت محسوس بالا میبره اصلا؟
    کیس هم X3 فک کنم خوب باشه برام...
    HDD سرعت بالا چی خوبه؟ اگه فرق یه ترا با 500 50 تومنه یک برمیدارم....
    dvd rw چی خوبه... من هرچی دی وی دی رام تا حالا داشتم دراشون خراب شده نمیاد بیرون گیر میکنه... سونی ایسوس و ... بودن

بزرگترین سوال زندگیم الان اینه که مین و چی بردارم.....؟؟؟؟؟؟؟

مرسی از دوستان
    خوب نمی دونم رفتی خریدی یا نه ولی برا دیگر دوستان که سوالات مشابه دارن جواب می دم .

ssd فوق العاده تاثیر در عملکرد سیستم می ذاره که حداقل 60 باید بگیرید ولی قیمتش بالاست همین 60 حدود 250 اب می خوره / در مورد هارد بنده وسترن دیجیتال و بعد سیگیت رو به شما توصیه می کنم و این که حتما sata3 باشن سرعتشون هم در یک حد هستن اینا داداش بله 1ترا قیمتش همون حدود از 500 بیشتره پس یک ترا انتخاب خوبی هست برا شما / دی وی دی رایتر plextor890 فوق العادس که 60 تومنه ولی بعد از اون lite on و بعد pioneer انتخاب های بسیار خوبی هستن و من این 3 مدل رو داشتم و تست کامل کردم .

بزرگترین سوالاتم بنده به شما توصیه می کنم یه z77 ارزون بردار از برند msi یا asrock حالا من قیمتا رو خبر ندارم ولی اینم بگم z68 با z77 فکر نکنید خیلی فرق دارن نه فقط z77 ها با ivy bridge ها هم خونی بهتری دارن فقط همین که اونم زیاد محسوس نیست . یا علی .

4. این کاربر از Zoroastrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

خوب نمی دونم رفتی خریدی یا نه ولی برا دیگر دوستان که سوالات مشابه دارن جواب می دم .

ssd فوق العاده تاثیر در عملکرد سیستم می ذاره که حداقل 60 باید بگیرید ولی قیمتش بالاست همین 60 حدود 250 اب می خوره / در مورد هارد بنده وسترن دیجیتال و بعد سیگیت رو به شما توصیه می کنم و این که حتما sata3 باشن سرعتشون هم در یک حد هستن اینا داداش بله 1ترا قیمتش همون حدود از 500 بیشتره پس یک ترا انتخاب خوبی هست برا شما / دی وی دی رایتر plextor890 فوق العادس که 60 تومنه ولی بعد از اون lite on و بعد pioneer انتخاب های بسیار خوبی هستن و من این 3 مدل رو داشتم و تست کامل کردم .

بزرگترین سوالاتم بنده به شما توصیه می کنم یه z77 ارزون بردار از برند msi یا asrock حالا من قیمتا رو خبر ندارم ولی اینم بگم z68 با z77 فکر نکنید خیلی فرق دارن نه فقط z77 ها با ivy bridge ها هم خونی بهتری دارن فقط همین که اونم زیاد محسوس نیست . یا علی .

دوست عزیز خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...

ولی متاسفانه شنبه رفتم واسه خرید ولی چون اون روز ارز نزدیک 150 تومن گرون شده بود مغازه دارها یا نداشتن یا نمیفروختن یا گرون میفروختن بخاطر همین نشد سیستم رو بخرم....

به نظر من که دیوانگیه محضِ با این وضع آدم بره بازار واسه خرید... تا 2500 تومن ظرفیت داشت بازار ولی نه دیگه 3000 تومن

فکر کنم باید تا سلسله ی بعدی صبر کنم واسه خرید سیستم تا اون موقع Haswell هم اومده ایشالا

یعنی واقعا مملکته داریم......

داره خودمونی میشه Zoroastrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...

ولی متاسفانه شنبه رفتم واسه خرید ولی چون اون روز ارز نزدیک 150 تومن گرون شده بود مغازه دارها یا نداشتن یا نمیفروختن یا گرون میفروختن بخاطر همین نشد سیستم رو بخرم....

به نظر من که دیوانگیه محضِ با این وضع آدم بره بازار واسه خرید... تا 2500 تومن ظرفیت داشت بازار ولی نه دیگه 3000 تومن

فکر کنم باید تا سلسله ی بعدی صبر کنم واسه خرید سیستم تا اون موقع Haswell هم اومده ایشالا

یعنی واقعا مملکته داریم......
    اره واقعا حق داری منم اول گفتم اوضاع بازار داغونه می تونی نخر ولی زیاد امید نداشته باش پایین بیاد بالاترم میره الان این چه وضعشه کجای دنیا در عرض یکسال 3 برابر رشد داره یه قطعه من خودم 2500 k رو پارسال خریدم 300 این طورا حالا دقیقش یادم نیست الان 600 شده کیس مگنوم 2 خریدم 45 تومن الان شده 100 تومن حالا هارد دیگه بماند نمی گم سلسله بعد به نوه هامون شاید برسه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •