H77 هم چیپ خوبیه فقط یه GPU آنبورد داره!در مورد SSD هم بگم یه کم حجمشو بگیری و یعنوان ویندوز ازش استفاده کنی 100 درصد تو سرعت موثره!
H77 هم چیپ خوبیه فقط یه GPU آنبورد داره!در مورد SSD هم بگم یه کم حجمشو بگیری و یعنوان ویندوز ازش استفاده کنی 100 درصد تو سرعت موثره!
خوب نمی دونم رفتی خریدی یا نه ولی برا دیگر دوستان که سوالات مشابه دارن جواب می دم .
ssd فوق العاده تاثیر در عملکرد سیستم می ذاره که حداقل 60 باید بگیرید ولی قیمتش بالاست همین 60 حدود 250 اب می خوره / در مورد هارد بنده وسترن دیجیتال و بعد سیگیت رو به شما توصیه می کنم و این که حتما sata3 باشن سرعتشون هم در یک حد هستن اینا داداش بله 1ترا قیمتش همون حدود از 500 بیشتره پس یک ترا انتخاب خوبی هست برا شما / دی وی دی رایتر plextor890 فوق العادس که 60 تومنه ولی بعد از اون lite on و بعد pioneer انتخاب های بسیار خوبی هستن و من این 3 مدل رو داشتم و تست کامل کردم .
بزرگترین سوالاتم بنده به شما توصیه می کنم یه z77 ارزون بردار از برند msi یا asrock حالا من قیمتا رو خبر ندارم ولی اینم بگم z68 با z77 فکر نکنید خیلی فرق دارن نه فقط z77 ها با ivy bridge ها هم خونی بهتری دارن فقط همین که اونم زیاد محسوس نیست . یا علی .
دوست عزیز خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...
ولی متاسفانه شنبه رفتم واسه خرید ولی چون اون روز ارز نزدیک 150 تومن گرون شده بود مغازه دارها یا نداشتن یا نمیفروختن یا گرون میفروختن بخاطر همین نشد سیستم رو بخرم....
به نظر من که دیوانگیه محضِ با این وضع آدم بره بازار واسه خرید... تا 2500 تومن ظرفیت داشت بازار ولی نه دیگه 3000 تومن
فکر کنم باید تا سلسله ی بعدی صبر کنم واسه خرید سیستم تا اون موقع Haswell هم اومده ایشالا
یعنی واقعا مملکته داریم......
اره واقعا حق داری منم اول گفتم اوضاع بازار داغونه می تونی نخر ولی زیاد امید نداشته باش پایین بیاد بالاترم میرهالان این چه وضعشه کجای دنیا در عرض یکسال 3 برابر رشد داره یه قطعه من خودم 2500 k رو پارسال خریدم 300 این طورا حالا دقیقش یادم نیست الان 600 شده
کیس مگنوم 2 خریدم 45 تومن الان شده 100 تومن حالا هارد دیگه بماند نمی گم
سلسله بعد به نوه هامون شاید برسه
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)