همچین چیزی وجود نداره که بتونه به شما یه ترجمه کامل و بی عیب و نقص رو تحویل بده - چون هنوز انسان قادر نشده که قدرت درک و فهم رو به صورت نرم افزار دراره
همچین چیزی وجود نداره که بتونه به شما یه ترجمه کامل و بی عیب و نقص رو تحویل بده - چون هنوز انسان قادر نشده که قدرت درک و فهم رو به صورت نرم افزار دراره
تقریبا تمام گلاسریهای مهم اون پک رو نصب کردم ، الان حجم بابیلونم به 4 گیگ رسیده !!
ولی جالبترینش دیکشنری سایت urbandictionary هستش که مربوط به سال 2011 هست ، خیلی خیلی کامله.
واقعا نعمت بزرگیه ، سعی کنید تموم گلاسریهاش رو دانلود کنید. اگه نظرتون مثبت باشه یک تاپیک مختص دانلـود
گلاسری های بابیلون میزنیم و اون گلاسریها رو درش ضمیمه میکنم ؟
باسپاس./.
مرسی بابت معرفی... حالا همه که لازم نیست... طول نمیکشه تا باز بشه؟
من Urban Dictionary و Aryanpour رو قبلا گذاشته بودم دیگه... نگرفته بودی؟
جفتشونم اول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی English Tips لینک داده بود...
چرا کمی طول میکشه ولی به نتیجش می ارزه. نه متاسفانه اوربان رو نداشتم ، خیلی هم دنبالش بودم.
حالا بحث روی این بود که اگه خواستین میتونیم گلوسری های بابیلون رو جدا در تاپیکی معرفی کنیم به
صورت تک تک و من مهمترین هاش رو جایی آپلود کنم یا روی سرور پی سی ورد ضمیمه شون کنم.
بعضی دیکشنری های این سایت که لینک دادم هم احتمال اینکه به زودی پاک بشن خیلی زیاده ،
چون مثلا نارسیس یا آریانپور به کپی رایت اثراتشون خیلی حســـاس هستند و مطمئنا به این
سایت گیر میدن به زودی.
دوستان لینکی از oxford elementary learners dictionary دارید ؟
سلام
من لینک دیکشنری تخصصی رشته بیوتک می خواستم کسی داره ممنون میشم بزاره
دوستان یک دیکشنری خوب معرفی کنید تا بتونم وقتی تو سایت های خارجی هستم معنی کلمات رو بهم بده.
حتما میگید بابیلون..چیزی به غیر از بابیلون ندارید؟
دوست من لطفن با فونت کوچک بنویسین ، اینطوری نظم تاپیک بهم میخوره.
- هیچ دیکشنری ای فعلن انعطاف بابیلون رو نداره.
باسپاس./
سلام
گلاسری بابیلون برای خطاهای زبان برنامه نویسی C یا C++موجود هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)