تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: خرید لپ تاپ VAIO

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان مجرب در sa33gx ،
    ممکنه بفرمایید:
    1- قبل از هر چیز باید چه کار کرد
    2- بکاپ، ریکاوری و ریستور به چه صورت است (فروشنده گفت باید از یه گزینه که care توش بود یا یه چیزی شبیه به این استفاده کنم)
    3- آیا وقتی از ویندوز اورجینال بکاپ گرفتم، میتونم کل هارد رو فورمت کنم و یه ویندوز کرک شده نصب کنم
    4- آیا بعد از نصب ویندوز کرک شده میتونم دوباره کل هارد رو فورمت کنم و همون ویندوز اورجینال رو ریستور کنم
    5- تو کارتن لپ تاپ هیچ لوح فشرده ای اعم از cd یا dvd وجود نداشت، برای نصب ویندوز کرک شده، مشکلی برای درایورها بوجود نمیاد
    6- نحوه update ویندوز به چه صورت است
    7- برخی معتقدند که ویندوز رو update نکنم دلیلش رو نمیدونم
    8- چطور پارتیشن بندی کنم (اگر بعد از بکاپ گیری انجام بشه ایرادی داره)

با تشکر

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان مجرب در sa33gx ،
    ممکنه بفرمایید:
    1- قبل از هر چیز باید چه کار کرد
    2- بکاپ، ریکاوری و ریستور به چه صورت است (فروشنده گفت باید از یه گزینه که care توش بود یا یه چیزی شبیه به این استفاده کنم)
    3- آیا وقتی از ویندوز اورجینال بکاپ گرفتم، میتونم کل هارد رو فورمت کنم و یه ویندوز کرک شده نصب کنم
    4- آیا بعد از نصب ویندوز کرک شده میتونم دوباره کل هارد رو فورمت کنم و همون ویندوز اورجینال رو ریستور کنم
    5- تو کارتن لپ تاپ هیچ لوح فشرده ای اعم از cd یا dvd وجود نداشت، برای نصب ویندوز کرک شده، مشکلی برای درایورها بوجود نمیاد
    6- نحوه update ویندوز به چه صورت است
    7- برخی معتقدند که ویندوز رو update نکنم دلیلش رو نمیدونم
    8- چطور پارتیشن بندی کنم (اگر بعد از بکاپ گیری انجام بشه ایرادی داره)

با تشکر
    اینجا که تاپیک مشاوره ی خریده. شما به سایر بخش های انجمن لپ تاپ و تبلت باید سر بزنی. اما حالآ:
    1- شماره ی 2 رو انجام بده. همچنین فکر کنم آنتی ویروس نصب کنید خوب باشه
    2-برو تو قسمت Back up and restore ، (توی منوی استارت سرچش کن) از سمت چپ create a system image رو انتخاب کن. اگه گزینه ی on one or more dvds رو انتخاب کنی، بهت میگه چندتا دی وی دی لازمه و بک آپ ویندوزت رو میریزه روش. اون چیزی که فروشنده گفته هم vaio care ـه. فرقی نداره.
    برای برگرداندن به حالت اولیه، قبل از روشن کردن لپ تاپ، دکمه ی Assist رو میزنی، وارد محیطی میشه که تعمیر یا نصب ویندوز رو انجام میده، در صورتی که بک آپ ها روی هارد موجود نباشه، از همون دی وی دی هایی که ساختی استفاده میکنی برای نصب دوباره ی ویندوز ارجینال. همچنین system restore هم که برای برگرداندن تنظیمات ویندوز به تاریخ خاصی هست هم داخل خود ویندوز وجود داره
    3- بله، ولی چه کاریه اخه؟
    4- پس از انجام مرحله 2، بله
    5- دی وی دی رو خود شما در مرحله 2 تهیه میکنی
    6- آپدیت معمولا به صورت دیفالت به صورت اتومات انجام میشه. اما در منوی استارت گزینه ی windows update رو سرچ کن، وارد شو و از سمت چپ settings رو انتخاب کن. اونجا گزینه ی Check for windows updates but let me chose رو بزن. اینطوری آپدیت ها رو به شما نشون میده، اما خودت انتخاب میکنی که کدوماش شروع به دانلود کنه.
    7- شاید برای اینکه تعداد آپدیت ها بعضا زیاد میشه و سیستم سنگین، نمیدونم. اما حتما آپدیت های important رو دانلود کن. حالا optional ها رو نکردی عیب نداره
    8-کلیک راست روی مای کامپیوتر، سپس manage، سپس disk management اونجا دیگه تقریبا مشخه چیکار باید کرد.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •