تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: يه سوال ديگه درمورد انواع مودم

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

يعني چي همشون قلاب هستند ؟
    تا اونجايي كه من پست ها ي حميد و خوندم نگفته بود همشون قلابن فقط گفته بود الان خيلي هاشون قلابي ين ! و حتي اونايي كه به نظر اصل هم مي رسن قلابي ين !
    يا به شما ياد ندادن كه چه طوري يه زولتريكس قلابي رو از روي اصل تشخيص بدين
    تو اين چند وقته در خيلي از روزنامه ها و مجلات ما تفاوت بين زلتريكس اصل و غير اصل رو مي بينيم ! ولي يه نكته در اين مورد بگم : من اينا رو دقيق خوندم چون خودمم زولتريكس دارم ولي يه بار تو يه مجله عكس زولتريكس تقلبي انداخته بود نوشته بود زيرش : " نمونه اصل "
    حالا حميد مي گه يه مدل مي زنن كه عين اصل هستش در ضمن كارت گارانتيش هم چاپ مي كنن ! اينطوري كي مي خواد بگه اين قلابي يه ؟! اصلا هنوز معلوم نيست اين مدل قلابي يا اصلن يا اين مدلي كه مي گن اصله !!!
    همونطري هم كه قبلا گفتن ربتيك از همه بهتره ! من كارشو ديدم . واقعا عالي يه !

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

خواهش ميکنم ساقيجن استاد ما هستن و هميشه به ما لطف دارن :oops:
    نويد جان هم که هميشه مارو شرمنده ميکنن با ريز بينی و دقت خودشون :oops:
    آخه بچه شما در جريان هستيد که تو بازار برای پول هر کاری ميکنن البته اصل هم هنوز تو بازار هست و اگه از آشنا آدم خريد کنه حتماً اصل گيرش مياد
    ولی اين هميشه بوده وقتی يه جنسی خوب و پر فروش در مياد هميشه 100 تا مدل قلابی از روش ميسازن مثل ASUS 40x Silver!
    اصلاً به نظر من مشکل بازار ايران Remark هست من يه چيزا ايی در اين ضمينه ديدم که ترجيح ميدم نگم چون بگم ديگه آدم به هيچيش نميتونه اعتماد کنه و آدم مخش سوت ميکشه!

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    حميد راست ميگه بدبختي ماها اينه كه تو بازاري قرار گرفتيم كه هيچ يك از فيلترهاي FCC يا كنترل كيفيت و ....بر روي كالا وارد نميشه . به قول حميد :
    اصلاً به نظر من مشکل بازار ايران Remark هست من يه چيزا ايی در اين ضمينه ديدم که ترجيح ميدم نگم چون بگم ديگه آدم به هيچيش نميتونه اعتماد کنه و آدم مخش سوت ميکشه!
    ولي خوب اين تجار محترم ما به هيچ چي رحم نميكنن حتي به سي پي يو كه من ديدم ريماركشو !!! از موس گرفته تا سي پي يو همه و همه اش ريماركش هست . مثلا همين مودم
    يا گرافيك رو من خودم تهران خط توليدش رو ديدم !!!!
    خيلي هم خرجي نداره اگر كسي خواست بياد تو كارش بگه تا معرفي كنم تجهيزات چي ميخواد !!! يا اصلا شما كافيه يه كارتي چيزي ببري چين بگي از روي اين 10000 تا برات بزنن و ميتوني 15 روز بعد جنستو دوبي تحويل بگيري . هر اسمي هم كه بخواي برات توي بايوسش ميذارن تا همونو ويندوز بشناسه .
    شما اگر در اتحاديه اروپا يه پاور بخواي بخري حداقل بايد حدود 45 هزارتومان پول بدي در حاليكه پاور هايي كه روي كيس هاي ايراني هست رو روي تعداد بالا ميتوني 4500 دوبي تهيه كني .
    همچنين تمام بردها و پردازنده ها و .... را اگر شما در اروپا تهيه كني بسيار گرانتراز ايران هستند چون از زير همون فيلتري كه گفتم رد ميشه . سي پي يو ها همشون مالزي هستن ولي خب همشون يه جا نميرن !

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

گرافيك رو من خودم تهران خط توليدش رو ديدم !!!!
    ساقی جان درست ميگن خيلی چيز ها خط توليدش تهران يا کرمان هست مثلاً و مدم و ...

اين مشکل BIOS که ساقی جان اشاره کردن 100 بار تو بازار پيش امده مارک يه چيز ديگه هست و BIOS يه چيز ديگه!! :lol:

اينم بگم 400W Power اصل Green تو بازار 43.000 تومان قيمت داره!!

در آغاز فعالیت ramtinmusician_ramtinmusi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض US Robotic

سلام ! خوبيد ؟
    من مودمم US Robotic V.92 External هستش . خطم هم Call Waiting داره
    ولي مثل اينكه گفتند اين سيستم Call Waiting براي اينترنت هنوز توي ايران راه نيوفتاده
    مي خواستم ببينم درسته ؟ يا با بعضي كارتها ميشه از اين سيستم استفاده كرد
    ميگن پارس آنلاين از سيستم V.92 پشتيباني ميكنه !! آره ؟!؟!؟!؟ :?:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    براي اونهايي كه مودم يو اس روبوتيك رو پيشنهاد مي كنند بد نيست يه سري به اين صفحه بزنند واشكال مطرح شده در باره اين مودم رو جوابگو باشند.
    با تشكر از توجهتان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

ramtinmusician_ramtinmusi جان شما مدم خيلی خوبی داريد درست هست اين سيستم برای ايران هنوز راه نيفتاده حبيب جان هر مدم ايی اشکال داره و کامل نيست ولی من که چند سال هست کار ميکنم کمترين اشکال مال US.Robotics بود به همين خاطر اينو توصيه ميکنيم

در آغاز فعالیت ramtinmusician_ramtinmusi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HamidFULL
    ramtinmusician_ramtinmusi جان شما مدم خيلی خوبی داريد درست هست اين سيستم برای ايران هنوز راه نيفتاده حبيب جان هر مدم ايی اشکال داره و کامل نيست ولی من که چند سال هست کار ميکنم کمترين اشکال مال US.Robotics بود به همين خاطر اينو توصيه ميکنيم
    مرسي :arrow:

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

بابا من تا حالا 2 بار این مودم و عوض کردم خیلی بیخوده همون راکول خودم سگش شرف داشت میگن اصلش پیدا شه خوبه ولی کو اصل؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

اصل گير مياد عزيز ولی اين مدم سازگاريش خيلی بستگی به خط شما و منطقه يه شما داره
    يعنی هر جايی يه مدم خوب جواب ميده

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •