تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 134

نام تاپيک: NBA 2k13

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود تمامی ساوندترک های بازی NBA2K13

طبق آخرین اخبار از دنیای بازی های کامپیوتری بازی NBA 2K13 در تاریخ 2 اکتبر 2012 (11 مهرماه) برای کنسول های ایکس باکس، Wii، پلی استیشن، کامپیوتر های خانگی منتشر میشود. در کمتر از دو ماه مانده به این تاریخ آلبوم آهنگ های این بازی منتشر شد. گفته شده که ناظر بخش موسیقی این بازی با Jay-Z رپر معروف آمریکایی هستش که از اسپانسر های رسمی این بازی هم به حساب میاد.
    در پایین لیست آهنگ ها و لینک دانلود اختصاصی این آلبوم را مشاهده میکنید:

The Hours: “All in the Jungle”
    Too Short: "Blow the Whistle" (Main)
    Eric B. and Rakim: “I Ain’t No Joke”
    Phoenix: “1901”
    Jay-Z: “Pump it Up” (Freestyle)
    Puff Daddy and the Family: “Victory” (feat. Notorious B.I.G. & Busta Rhymes)
    Daft Punk: “Around the World" (Radio Edit)
    Santigold: “Shove It” (feat. Spank Rock)
    Kanye West: “Amazing”
    Jay-Z: “Run This Town”
    The Dirty Projectors: “Stillness in the Move”
    Nas: “The World is Yours”
    Coldplay: “Viva La Vida”
    Roy Ayers: “We Live in Brooklyn, Baby”
    Justice: “Stress”
    Jay-Z: “The Bounce”
    Kanye West: “We Major” (feat. Nas & Really Doe)
    Mobb Deep: “Shook Ones, Pt. II”
    Meek Mill: “Ima Boss” (Instrumental)
    Kanye West: “Mercy” (feat. Big Sean, Pusha T, and 2 Chainz)
    U2: “Elevation”
    Jay-Z: “On to the Next One”
    Jay-Z: “Public Service Announcement”
    Jay-Z: “H.A.M.” (Instrumental

دانلود آلبوم از سرود رود فایل با حجم 197 مگابایت

2. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا من بازی رو گرفتم ونصب کردم .

همون اول کار که وارد میشی یه مشخصاتی می خواد ازت مثل ایمیل و پاسورد و شماره سریال و .... که حالا این بخش رو من بدون دستکاری و هیچ چی رد می کنم و میرم تو منو اصلی و تنظیمات و غیره رو انجام میدم و سیو هم میشه ولی وقتی میرم از بازی بیرون و دباره بر میگردم تنظیمات قبلی نمیاد یعنی اصلا سیو نشده که بیاد و دوباره روز از نو رروزی از نو . حالا مشکل از چی هستش که سیو نمیشه ؟ پوشه سیو بازی کجاست ؟ اون مشخصاتی که اول بازی می خواد برای چی هستش ؟ نکنه باید ریجیستر بکنیم اونجا ؟

و اینکه تو بازی بهترین شکل دفاع و حمله چطوری هستش ؟ من حمله ام بد نیست اما تو دفاع کلا هیچ چی هر توپی میاد زرت میره تو سبد

لطفا یکی از دوستان که بازی رو نصب کرده یه توضیح مفصل و پر و پیمان بده و ما رو از این وضعیت نجات بده .

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اقا عجب گرافیکی داره.فقط بلد نیستیم بازی کنیم یکی بیاد یاد بده بیزحمت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همون اول کار که وارد میشی یه مشخصاتی می خواد ازت مثل ایمیل و پاسورد و شماره سریال و .... که حالا این بخش رو من بدون دستکاری و هیچ چی رد می کنم و میرم تو منو اصلی و تنظیمات و غیره رو انجام میدم و سیو هم میشه ولی وقتی میرم از بازی بیرون و دباره بر میگردم تنظیمات قبلی نمیاد یعنی اصلا سیو نشده که بیاد و دوباره روز از نو رروزی از نو . حالا مشکل از چی هستش که سیو نمیشه ؟ پوشه سیو بازی کجاست ؟ اون مشخصاتی که اول بازی می خواد برای چی هستش ؟ نکنه باید ریجیستر بکنیم اونجا ؟

و اینکه تو بازی بهترین شکل دفاع و حمله چطوری هستش ؟ من حمله ام بد نیست اما تو دفاع کلا هیچ چی هر توپی میاد زرت میره تو سبد

لطفا یکی از دوستان که بازی رو نصب کرده یه توضیح مفصل و پر و پیمان بده و ما رو از این وضعیت نجات بده .

اون مشخصاتی که ازت میپرسه برای اینه که آنلاین رجیستر نشدی و چون بازی کرک شده هست کلا هم نمی تونی بشی
    اون سوال رو همیشه میپرسه
    بازی مشکل سیو نداره و فقط همون رو می پرسه
    برای اینکه بدونی سیوها لود میشه توی منوی اصلی بازی سمت چپ که یه فردی وایستاده و با آهنگ میرقصه و میخونه روش کلیک کن بعد اسم و فامیل خودت رو بده و شکل خودت رو بساز و تغییرات رو ذخیره کن. ازون به بعد وقتی داخل بازی بشی و اون موارد رو رد کنی میبینی که تنظیمات لود شده و مشکلی نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا عجب گرافیکی داره.فقط بلد نیستیم بازی کنیم یکی بیاد یاد بده بیزحمت

خب اول از همه این رو بگم که بسکتبال مثه فوتبال نیست که کم گل باشه
    مخصوصا ان بی ای که میانگین کسب امتیازها چیزی حدود 90 امتیاز برای هر تیمه
    اما اولین چیز اینه که قوانین بسکتبال رو بدونید
    من خودم سالها بسکتبال رو به صورت نیمه حرفه ای بازی میکردم پس مهمترین هاش رو بهتون میگم

1- وقتی توپ دستتونه و وارد زمین حریف میشید حق برگشتن به نمیه زمین خودتون رو ندارید و خطا محسوب میشه
    2- تعلل در پاس دادن و زیاد نگه داشتن توپ در دست بصورتی که توپ به زمین نخوره خطا محسوب میشه
    3- در مقوع گرفتن توپ اگه دست بازیکن رو بزنی و نگهش داری خطاست
    4- اگه موقع شوت رو بازیکن خطا کنی و اون توپ گل بشه هم گل حساب میشه و هم یه ضربه پنالتی به تیم حریف داده میشه
    5- شما 24ثانیه وقت داری که توپ رو به طرف حلقه شوت کنی. و اگه توی این زمان نتونستی توپ رو به تیم حرف باید بدی. اما اگه توپ رو شوت کنی و گل نشه و بازیکنت توپ رو از روی حلقه بگیره چون شوت رو زدی یه 24 ثانیه دیگه صاحب توپ میشی

این قوانین حداقل چیزیه که باید بدونید

نحوه ی محاسبه ی امتیازها
    1 امتیازی: پنالتی ها در بازی فقط 1 امتیاز حساب می شوند
    2 امتیازی: تمامی گل هایی که داخل محوطه جریمه زده میشن 2 امتیاز دارن و گل زدن با حرکات نمایشی هیچ امتیاز خاصی نداره و فقط قدرت نمایی و کل کله
    3 امتیازی: هر پرتابی که خارج از محوطه جریمه زده بشه 3 امتیاز داره. چه این پرتاب رو از زیر سبد تیم خودتون یا وسط زمین پرتاب کنید و چه نیم سانتیمتر پشت خط محوطه جریمه

اما میرسیم به نحوه بازی کردن

موقع دفاع:
    همیشه وقتی تیم حریف حمله میکنه شما با بازیکن پاسورتون یا همون گارد راس (Point guard) به استقبال گارد راس تیم حریفتون برید و سعی کنید تا حد ممکن توپ رو بدون خطا صاحب بشید
    اگه توپ رد شد با بازیکن دیگه سعی کنید که مانع شوت زدن تیم حریف بشید و وقت رو از تیم حریف بگیرید تا در لحظات آخر برای اینکه وقتشون تموم نشه از روی ناچاری و بدون دقت شوت بزنن وراحت تر صاحب توپ بشید
    موقع شوت زدن حریف با مدافع روبروش بایستید و بپرید تا توپ وارد سبد نشه

زمان حمله:
    --همیشه به گارد راس (پاسور و بازیساز تیم) پاس بدید و با اون بازی سازی کنید
    --سعی کنید قبل 24 ثانیه امتیاز بگیرید و به ثانیه های آخر نندازین شوتتون رو مگه آخرهای بازی باشه و قصد وقت تلف کردن داشته باشید
    --توپ رو همه جای زمین بگردونید تا فضا سازی بشه
    --بهترین روش امتیاز گیری دادن پاس به سنتر (Center) یا همون بازیکن قد بلند زیر سبد هست و انداختن توپ توی حلقه
    --اگه بازیکن 3 امتیاز زن خوب دارید بد نیست شانستون رو امتحان کنید
    وقتی شوت میزنید و پرتاب میکنید دستتون روی دکمه شوت نگه دارید، زمانی که بازیکن پرشش به بالاترین نقطه رسیده نگه کلید شوت رو رها کنید

چند ترفند:
    --- وقتی جلویید و آخر بازی هست تا حد ممکن از 24 ثانیه مالکیت استفاده کنید
    --- وقتی امتیاز عقبید و آخرهای بازیست در زمان مالکیت توپ و شروع مجدد بازی، وقت استراحت بگیرید چون بعد از اتمام وقت استراحت بازی از وسط زمین شروع میشه و در وقت صرفه جویی میکنید
    --- زمانی که عقب هستید ممکنه حریف هم از همین ترفند مالکیت توپ تا آخرین ثانیه ها استفاده کنه. بهترین کار در 1-2 دقیقه ی آخر بازی خطای عمدی هست که باعث دادن پنالتی به تیم حریف میشه. چون ممکنه حریف یکی از پنالتی ها رو گل نکنه و کمتر امتیاز از دست بدید و هم وقت بازی هنگام زدن پنالتی نگه داشته میشه. اما حواستون باشه که با یک بازیکن زیاد خطا نکنید تا از زمین اخراج بشه. چون یک بازیکن در هر نیمه میتونه 5 خطا داشته باشه.

تشکر فراموش نشه
    Last edited by kingmohsen; 11-10-2012 at 21:00.

7. 17 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تو بازی چطور میشه حرکات تکنیکی انجام داد؟با کدوم دکمه ها میشه دفاع کرد؟

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

زمانی که عقب هستید ممکنه حریف هم از همین ترفند مالکیت توپ تا آخرین ثانیه ها استفاده کنه. بهترین کار در 1-2 دقیقه ی آخر بازی خطای عمدی هست که باعث دادن پنالتی به تیم حریف میشه. چون ممکنه حریف یکی از پنالتی ها رو گل نکنه و کمتر امتیاز از دست بدید و هم وقت بازی هنگام زدن پنالتی نگه داشته میشه. اما حواستون باشه که با یک بازیکن زیاد خطا نکنید تا از زمین اخراج بشه. چون یک بازیکن در هر نیمه میتونه 5 خطا داشته باشه.
    یه چیزی رو هم من اضافه کنم زمانی که حداقل 3 امتیاز جلو هستید و مالکیت توپ با حریفتونه و بازی هم داره تموم میشه بهترین کار اینه که تکنیکال فول کنید (عمدا خطا کنید) چون اگه پرتاب 3 امتیازی کنن و گل بشه مساوی میشید ولی اگه خطا کنید دو تا پرتاب آزاد دارن و مالکیت توپ بعدش با شماست . مگر اینکه بد شانسی بیارید ..

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

برید تو بازی یکم دست گرمی بازی کنید ، تمریناتش رو انجام بدید ، قسمت آموزشش رو برید ، برید تو تنظیمات گیم پد یا کیبورد ببینید واسه هر دکمه چه حرکاتی تعریف شده . بخدا ما همیجوری یاد گرفیم .

تو nba2k 9 با زدن یه دکمه دوبار پشت سر هم یه حرکتی انجام میداد ولی از 10 به بعد سخت شد مثلا واسه spin دکمه ریباند رو دو بار میزدی میچرخید و دریبل میداد ولی الان با آنالوگ باید بزنی که یکم سخته .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برید توی تنظیمات کلیدها
    کلیدهایی که نوشته شده isomotions اونها کلیدهای حرکات تکنیکی هستند
    اگه جوی استیک دارید که میشه استیک سمت راست

کلیدهای دفاع هم با اسم take charge و block در تنظیمات کلیدها قابل تنظیم هست

12. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممکنه خیلی ها براشون سوال بشه که این اعدادی که توی بازی زیر بازیکنها مینویسه چیه

این اعداد شماره ی پستی هست که اون بازیکن بازی میکنه

خب این پست ها رو براتون توضیح میدم که یعنی چی

خب این عکس جایگیری بازیکن ها در موقع حمله رو نشون میده

1 گارد راس: کار این پست بازیسازی و به نوعی بازیکن پاسور تیم محسوب میشه
    2 امتیاز زن: این پست بازیکنی رو میزارن که پرتاب های خوبی رو داره
    3 فوروارد دوم: همون مهاجم دوم توی فوتباله- سرعت و تکنیک بالا از مشخصات این پسته
    4 فوروارد قدرتی: این مهاجم بیشتر در درگیری ها ایفای نقش میکنه و معمولا حرکت پیک با این بازیکن اجرا میشه. یه جورایی نقش بدل رو ایفا میکنه
    5 سنتر: این بازیکن بلندقدترین بازیکن تیمه. کارش ریباند (جمع کردن توپ از زیر سبد) برای تیمه
    Last edited by kingmohsen; 19-10-2012 at 15:58.

14. 5 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •