بنده عکس ها را بر اساس یک سری پارامتر بررسی کردم
توی لینک زیر ببینید
منتظر بحث عزیزان هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شماره 1
عکس شماره 2
عکس شماره 3
عکس شماره 4
عکس شماره 5
عکس شماره 6
عکس شماره 7
عکس شماره 8
عکس شماره 9
عکس شماره 10
عکس شماره 11
عکس شماره 12
عکس شماره 13
عکس شماره 14
عکس شماره 15
عکس شماره 16
عکس شماره 17
عکس شماره 18
عکس شماره 19
عکس شماره 20
عکس شماره 21
عکس شماره 22
عکس شماره 23
عکس شماره 24
عکس شماره 25
عکس شماره 26
عکس شماره 27
عکس شماره 28
بنده عکس ها را بر اساس یک سری پارامتر بررسی کردم
توی لینک زیر ببینید
منتظر بحث عزیزان هستم
به نظر من که واقعا سخت بود رای دادن... من یه سری که بیشتر چشم رو گرفته بودن رو رای دادم ...
واقعا به همه تبریک میگم.... خیلی عکس ها جالب بودن...
دوستان مهلت نظرسنجی تا 4 مهر تمدید شد
پایان نظرسنجی عمومی : سه شنبه 4 مهر
ارائه ی نظرات / پیشنهادات تیم داوری برای بهتر شدن عکس ها : چهارشنبه 5 مهر
اعلام "پرطرفدار ترین ها" و "بهترین های" مسابقه : چهارشنبه 5 مهر
موفق باشید
من که از هیچ کدوم از عکس ها خوشمنیامد وبه همین خاطر رای نمی دهم.
سلام
خوب از عکسها لذت بردم اما انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود.!
یه پیشنهاد هم دارم.اگه ممکنه از مسابقات بعدی پرتره های سیاه و سفید و رنگی رو تو نظرسنجی های جداگانه تو مسابقه شرکت بدید شاید بهتر باشه در ضمن پرتره های خانمهای بی حجاب فکر کنم به خاطر جذابیتهای فطری شاید نظر دوستان رو جلب کنه و بهتره تدابیر خاصی برای بهتر شدن نظرسنجی اندیشیده بشه اینطوری فکر کنم کیفیت نظرسنجی بالا میره و همچنین به عدالت نزدیکتره
خدایی سطح عکسا از عکسهایی که من گرفته بودم بالاتر بود...
دم همه دوستان گرم...
به عکسهای 1 و 19 و 28 رای دادم
به نظرم عکس 19 بسیار بسیار قشنگه ، تبریک ویژه به عکاسش...
آقا این قانون یک سوم چیه انقدر جدی میگیرینش؟
تو عکس 17 شما به خاطر رعایت نکردن یک سوم، یه امتیاز کمتر دادی به عکس. کی گفته که این "قانون" هست؟ یه پیشنهادِ برای اینکه از لحاظ بصری هماهنگی ایجاد کنه با مخاطب. اصولا تو عکاسی مدرن کمتر کسی اهمیت میده به این مسائل. و باز در یک سری عکاسی ها شما نمیتونی این یک سوم رو رعایت کنی، حتی اگه بخوای! مثل پرتره های کلوز یا اکستریم کلوز.
هدف از استفاده ی یک سوم اینه که ترکیب متناسب و چشم نواز ایجاد بشه، حالا اگر این تناسب ایجاد بشه و قانون یک سومی وجود نداشته باشه، هیچ ایرادی بر عکس گرفته نیست از این باب.
یه سری آیتم هایی دارید مثل "نگرفتن پرتره از فاصله ی نزدیک"! کجا نوشته که گرفتن پرتره از فاصله ی نزدیک ایراد داره؟ اصلا شاید یکی بخواد به عکسش دیستورت بده. عکس شماره ی 1 ، 15 و 26 به نظرم از نزدیک گرفته شدن حتی و شما برای همه این امتیاز رو دادید که از نزدیک نگرفتن.
یا آیتم "تمرکز بیننده بر روی سوژه" که باز هم برای همه امتیاز دادید. اصولا عکاسی پرتره "سوژه" مهم ترین و حتی تنها عنصر داخل عکس هست. عکس شماره ی 6 به طور مثال شما چه طوری میخوای رو سوژه تمرکز نکنی؟ تنها چیزی که تو عکسه صورت پرتره هست! و یا آیتم " زمینه ی مناسب با موضوع" که این هم در پرتره زیاد کاربردی نیست. عکس شماره ی 1، 20 و 23 بی ربط هستن و شما باز هم به همه امتیاز دادید. و اینکه لطفا تفاوت "پس زمینه ی مزاحم" با این آیتمی که دربارش صحبت کردم رو بگید بی زحمت. در "پس زمینه ی مزاحم" عکس 17 رو و بسیاری از عکسهای دیگه رو بهشون امتیاز دادید( که در اینجا منفی حساب میشه). عکس 17 اصولا پس زمینه ای وجود نداره در کادر که ما بخوایم ببینیمش. به عکس شماره ی 18 هم این امتیاز رو دادید! این عکس استودیویی هست و مزاحم بودن پس زمینه اصلا معنی نداره. تنها تفاوت بافت و رنگ میتونه عامل بهتر شدن یا بدتر شدنش باشه.
عکس شماره ی 1 و شماره ی 16 از لحاظ کادر بندی ایراد دارن ، به مراتب بیشتر از عکس شماره ی 28 که شما به اون دو تا امتیاز دادید و به 28 ندادید.
"نور مناسب ( عدم تابش نور شدید خورشید) "! به نظرم کاملا اشتباه هست امتیاز دادن به عکسها در این مسابقه با توجه به این آیتم. عکس 7 ، 8، 11 ، 14 ، 18 استودیویی هستن و خواه نا خواه عدم تابش نور شدید خورشید رو ندارن!
دلیل اینکه از روی نقد شما نقد کردم عکسها رو این بود که گزینه های امتیاز دادن به عکسها رو جدا کرده بودید و کارم راحت تر شده بود D: این که درباره نظرات شما هم نظر دادم دلیلش این بود که بالاخره منتقد نمیتونه بیاد حرفش رو بزنه و بدون دلیل بره پی کارش که! خوبی نقد به همینه
به طور کلی عکسها اصلا در یک level نبودن و حضور عکسهای استودیویی فکر نمیکنم کار درستی باشه در میون عکسهایی که در فضای باز گرفته شدن و تجهیزات عکاسی وجود نداشته. نه به این عنوان که عکسهای استودیویی بهتر از عکسهای فضای باز هستن، به این دلیل که در امتیاز دادن ها خیلی تفاوت داره المان هاشون با هم.
من به عکس شماره ی 17 و عکس 19 رای دادم. با توجه به کیفیت عکسهای حاضر در مسابقه، به عکس 19 رای دادم، چون خارج از این بحث مشکلات زیادی از جمله ادیت و تراکم پیکسلی بسیار ضعیف درش دیده میشه. عکس 17 کمی کادرش ایراد داره اما در کل بسیار عکس خوبی هست.
Last edited by Hectorist; 22-09-2012 at 11:12. دليل: اضافه کردن عکس 7 به عکس های استودیویی
دیگه خیلی خیلی خیلی سخت گیری
سلام عزیز
شما باید با مسابقه قبلی مقایسه کنید ، اگه این کارو بکنیم باید بگیم پیشرفت کاملا چشمگیری شده ، درسته ؟
احتمالا به این زودی ها پرتره دیگه نداشته باشیم
در مورد "خانمهای بی حجاب" قبول دارم اما میبینیم توی این مسابقه جزو 4 عکس برتر نشدند با این که عکس شماره 11 بسیار بسیار زیباست و این نشونه خوبی هست
موفق باشید
ایول آقا![]()
یه لینک از فتوگالری با نمونه کارتون میشه بزارید که استفاده کنیم ؟
Hectorist عزیز چرا این قدر تند حرف میزنید ، کسی این جا با شما دعوا نداره
محمد عزیز ( Aless ) هم بر اساس اموزشی که داده شده این امتیاز ها رو داده
با این حرف تا حد زیادی مخالفم ، مثل اینه که بگید عکاس دوس داره عکسش نویزی باشه ، بله بعضی ها هستند با استفاده از همین نویز یا دیستورت عکس های جدید و جالبی میگیرند اما باید بلد باشید اگر نه نتیجه دلچسب نیست ، که بیشتر موارد هم دلچسب نیستاصلا شاید یکی بخواد به عکسش دیستورت بده
به این عکس دقت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)