علی الان بیاد فقط میگه سیستم هرتز و ادیسون خودم.
علی گلشـــــــــــنی کجایی بیا دیگه نترس بابا به هرتز ها نمیگیم بده.
علی الان بیاد فقط میگه سیستم هرتز و ادیسون خودم.
علی گلشـــــــــــنی کجایی بیا دیگه نترس بابا به هرتز ها نمیگیم بده.
اجازه ما دست شماست اقا حمید
اینطور که از علی اقا پرسیدم بیشتر توی ساندی هستند!
خواهش میکنم.
بله ایشون کمتر تشریف میارن اینجا.اغلب دوستان دیگه کمتر افتخار میدن تا خدمتتون باشیم و از اطلاعاتشون ما رو بی نصیب میزارن
حمید جان اختیار دارید شما! کم لطفی از ماست!
محمدرضا گفت بیام اینور نظر بدم! راسیتش من در حال حاضر ماشین ندارم! چند وقت پیش هم یه SD تحویل گرفتم که دادم رفت! الان نزدیک به 10 ماه هست هچ گونه وسیله نقلیه ای جز دوچرخه ندارم!برای همین هم نتونستم نصب کنم که بخوام قیاس کنم!
اما قطعاتی که موجود دارم خیلی حرفه ای شده : کامپ هرتز MLK3PA + MLK2TW و آمپ ادیسان AV5.1K و AV Quattro! ساب هم 2 عدد JL12W3V2D4 و هدیونیت آلپاین X305S و پرسسور ادیسان BIT ONE!
البته هنوز آمپ 4 کاناله دستم نرسیده و تغییراتی در هدیونیت و سابها مد نظر دارم!
از آشنایی با حسین جان خوشحال شدم اما متاسفانه به علت عجله ای که داشتم نشد خوب تست بزنم و بیشتر تمرکزم روی عیب یابی بود که امیدوارم درست تشخیص داده باشم و هر چه زودتر رفع مورد بشه!
راسیتش من یه خورده ای که گرفتم این بود که چرا از یه آمپ 4 کاناله قوی استفاده نکرده که هم بعدا بیشتر به کارش بیاد هم فضای کمتری تو صندوق کوچیک 111 اشغال بشه! با توجه به ساب و یه جفت کواکسیال از نظر من یک 4 کاناله قوی و باکیفیت به ترکیب 7205+8105 ارجحیت داشت!
مثلا هرتز HDP4 یا ساند REF4.920 یا راکفورد T600 یا مسکونی و ..... یه آمپی که حداقل روی 4 اهم هر کانالش 120 وات بده! اینجوری بعدا اگر حوس بستن کامپ میکردند اونم 2 جفت یا ماشین عوض میشد فقط باید یه آمپ مونو اضافه میشد! به هر حال این مورد تو نظرم موند!
نصب هم خوب بود اما جای کار داشت![]()
کابل برق را از سمت راننده کشیدم که نویز نندازه رو سیستم و کابل rcو ریموت را از سمت شاگرد رد کردم
اگه بتونین از این فیشی که برا کابل برق استفاده کردم استفاده کنین بهتره برا اتصال به بدنم همین طور
کابلم ازبالای بوستر وارد اتاق کنین از همون جایی که سیم دزدگیر رد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیوز هم باید سر راه سیم مثبت قرار بگیره که در پک برق هم هست!!
سلام علي جان.ممنون از محبتت.
شما كه ديگه سري High End داري و مشخصه كيفيت صدا تو هر ماشيني كه اين قطعات نصب و خوب تنظيم بشه چه ميكنه.
در مورد آمپ اتفاقا من اول پيشنهاد 4 كانال ميدم ولي اغلب به خاطر اينكه ميخوان با كمترين هزينه سيستم نصب نمايند مجبور به انتخاب دو كانال ميشن.حسين جان هم گفتن كه اصلا براي جلو هيچ اسپيكري نميخوان نصب كنن لذا با توجه به بودجه ايشون و قابليت اسپيكرشون اين گزينه انتخاب شد.
حسين جان ممنون از عكسها.اگه ميشه از فواصل دور تر هم عكس بگير كه شماي كلي رو داشته باشن دوستان.خيلي جزعياته و اصلا مشخص نيست.ممنون
افرین فقط اون فیوز هلدر رو یه جا پیچ کنی بهتره نذار آویزون باشه.
علی که مشاا.. بزنم به تخته دیگه تو گوش هرچی قطعات بدرد بخور زدده ماشینش جور بشه فقط باید بنصبه ببینیم چه میکنه با صدا.
سلام حسين جان
آقا چه خبرا؟عكسها چي شد؟باكس خوبه؟صداي ساب MX چطوره؟كوبش؟ويبره؟
سلام اقا حمید
شرمندم دسم بند بوده چند روزه!
فقط مونده عکس از باندا و امپ !!
بقیشو فک کنم کامل توضیح داده باشم!
بله باکس عالیه اما من زیاد از کوبشو اینا به اندازه شما متوجه نمیشم اما در کل خوبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)