آره محسن دانلود کن من با نسخه 3.2 یونتی با این sdk های که امیر رضا گفت هیچی مشکلی ندارم و ازش خروجی گرفتم.
آره محسن دانلود کن من با نسخه 3.2 یونتی با این sdk های که امیر رضا گفت هیچی مشکلی ندارم و ازش خروجی گرفتم.
اگه من جفتک نمینداختم اینجا نبودی، فعلا که من خروجی گرفتم تو موندی توش
![]()
بابا بچه بازی در نیارین ( منظورم اونیه که جفتک میندازه =)) ) چه فرقی داره اخه اینم دیگه چیزیه که به رخ هم میکشین
تو فعلا تو رویاهات واسه بلیزارد برنامه نویسی کن تا اموراتت بگذره. بعد بیا اینجا ما واست جا باز میکنیم جفتک بندازی عقدت خالی شه بچه (احسان جان میبخشید دیگه).
مشکلی با نسخه 3.4 یونیتی نیست و خروجی میگیره ولی 3.5 با اضافه شدن 4.0 مشکل داره ...
شما بابابزرگ ، شما پیر جمع، ما بچه ، شما عنچه :-??
.شما عنچه :-??
منظور غنچه
خوب خالی شدید
دیگه این بحث کودکستانیو ادامه ندید لطفا
بچسبید به موضوع تاپیک
من خودم نفهمیدم چی شد یهو خروجی گرفت
ولش کن بابا عقده داره بیچاره از کسی نمیدونه چجوری و سر کی خالیش کنه محلش نزار وگرنه یهو دیدی پرید رو پاچتو ...
ببین احسان جان تو ورژن 3.4 مشکل ندارم چون اندروید پلتفرم 4 نیست با بقیش خروجی میگیره... مشکل اینه که نمیشه که از ورژن قدیمی استفاده کرد چون تو 3.5 کلی باگو و... رفع شده همچنین کلی پرفورمنس انجین بالا رفته واسه همین 3.4 رو پاک کردم کلا.
ولی فعلا بیخیالش شدم دیگه حوصلشو ندارم بازار داخلو فعلا بچسبیم تا سرمایه ای جم شه بهتره به نظرم.
محسن کی تو چت هستی ؟team viewer نصب کن بنبینم می تونم بهت کمک کنم
در ضمن محسن جون و پارسا جون دعوا نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)