تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: Xperia™ TX | صفحه نمایش 4.6 اینچی پردازنده ی دو هسته ای و دوربین13مگاپیکسلی

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اولا با شرایط فعلی کسی نمیتونه بزنه تو سر سونی
    دوما شما که از همه چیز خبر داری نمیدونی که سونی کریتو 4 ماهی میشه در Gx داده و فقط در ژاپن عرضه شده و پنچمارکش هم نمرات این گوشیهای جدیدشو نداشتن برای این هست که میگم پیشرفت خوبی داشته
    باز هم میگم پردازنده کریت خیلی قوی هست و بهترین پردازندس و از تکنولوژی 28 nm استفاده میکنه و یعنی بازده بیشتر گرمای خیلی کمتر ولی اینکه کدوم کمپانی تونسته بیشترین بازده رو ازش بگیره با وجود تراکم پیکسلی بیشتری که صفحه نمایش های سونی دارند این مهمه حالا شما بگو وان اس اینو زده اونو ترکونده

و اینکه برتری این گوشی رو دلیل بر بد بودن بقیه گوشی ها نمیدونم
    جوری صحبت میکنید انگار من اومدم در تایپیک اس3 و دیگر گوشیا اینو زدم تو سر اونا
    عصاب معصاب ندارینا
    درسته. تراکم پیکسلی تو نتایج خیلی تاثیر گذاره. وان اس اون موقع HD نبود. به نظرم تنها گوشیهای با هسته کریت با کیفیت HD فقط دو تا نسخه ویژه وان ایکس و اس3 بودن , گوشیهایی که نهایت کیفیت و قدرت را داشتن اما الان سونی با این 2تا گوشی جدید کیفیت بیشتری را ارائه کرده ( شاید کیفیت خیلی بیشتر) این جای ستایش داره. همونطور که پردازنده سنسیشن و اکسپریا اس یکی بودن اما تفاوت امتیازاشون زیاد بود.

2. 3 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اولا با شرایط فعلی کسی نمیتونه بزنه تو سر سونی
    دوما شما که از همه چیز خبر داری نمیدونی که سونی کریتو 4 ماهی میشه در Gx داده و فقط در ژاپن عرضه شده و پنچمارکش هم نمرات این گوشیهای جدیدشو نداشتن برای این هست که میگم پیشرفت خوبی داشته
    باز هم میگم پردازنده کریت خیلی قوی هست و بهترین پردازندس و از تکنولوژی 28 nm استفاده میکنه و یعنی بازده بیشتر گرمای خیلی کمتر ولی اینکه کدوم کمپانی تونسته بیشترین بازده رو ازش بگیره با وجود تراکم پیکسلی بیشتری که صفحه نمایش های سونی دارند این مهمه حالا شما بگو وان اس اینو زده اونو ترکونده

و اینکه برتری این گوشی رو دلیل بر بد بودن بقیه گوشی ها نمیدونم
    جوری صحبت میکنید انگار من اومدم در تایپیک اس3 و دیگر گوشیا اینو زدم تو سر اونا
    عصاب معصاب ندارینا
    واکنش دوستان تو این فروم یه مقدار زیادی تنده ، شما به دل نگیرید. همه با هم دوستیم.
    الان اسمارت فون های سونی با مشخصات و تکنولوژیهاشون جزو بهترین ها هستند میگی نه بذار یکم برات بازش کنم

اول از همه کیفیت ساختشون که خیلی خوبه به عنوان مثال اکسپریا اس از بدنه ی نانو پلاستیک و بسیار با کیفیت
    از نظر طراحی هم باید بگم با این که هرکسی سلیقه ای داره ولی طراحی های سونی مخصوصا سریT میشه گفت فوق العادس و حداقل من که خیلی خوشم اومده و اینکه 1 ملیارد دلار برای کپی از دیگر شرکت ها ازش نگرفتن
    من خودم گلگسی اس 3 گزینه مناسبی می دونستم برای خرید ولی با طراحی های سونی بیشتر حال میکنم
    مورد بعدی صفحه نمایش های بسیار عالی با بهره گیری از تکنولوژی whitmagic و 50 درصد مصرف انرژی کمتر و برطرف شدن مشکل دید از زاویه
    از نظر سخت افزار هم که سخت افزار و نرم ازارشون طوری مچ هستند که بیشترین امتیازی گرفتن
    از لحاظ دوربین هم که از لنزهای مخصوص سونی اسفاده شده exmor rs که دارای فناوری staked هست که عکس در شب بدون نویز را به ارمغان میاره
    نوع فیلمبرداری اچ دی ار که بهتر از این نمیشه و کلا دوربین حرف نداره
    رابط کاربی بسیار سریعتر از قبل با ویدیوهایی که از سری جی ایکس دیدم و اینکه این تازه نمرات پنچ مارک بهتری هم گرفته
    گواهینامه مخصوص ps بازی های مخصوص برای سری اکسپریا
    و بسیاری دیگر
    دوستمون مهدی که شما پستشون رو نقل قول کردین ، تقریبا جز اولین کسایی بود که توی ایران XS رو گرفت. خود من خیلی از بچه ها از جمله خود مهدی میدونن که تا چه حد تو جو XS بودم. بعد عرضه کم کم مسائل مشخص میشه. به شخصه هیچ نظری راجع به گوشی های سری جدید سونی نمیدم تا عرضه به بازار ، اون موقعست که میشه درست قضاوت کرد.

البته من خودم به طرز عجیبی عاشق Optimus G شدم و دیگه گوشی هایی که این چند روز معرفی شدن رو همه رو به صورت (:| میدیدم و به چشمم نمیومدن.

ولی فعلا راجع به هیچکدوم از این ها نمیشه قضاوت کرد ، باید منتظر موند تا عرضه به بازار. بنچمارک های فعلی سری جدید سونی که خیلی خوب بودن ، باید ببینیم توی مواردی که هنوز قابل قضاوت نیست چطوری عمل میکنن.

4. 6 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

درست میگین شما
    مدنظر من این بوده که سونی از پردازنده بازده بهتری گرفته و این یه پیشرفته خیلی خوبی بوده در کنار سایر قابلیتهاش
    و صرفا این نیست که نمرات پنچمارک یه گوشی که بهتر شده دلیل بر اینه که بهترین هستش و فقط همین موردو ملاک بدونیم
    و اینکه به بازار بیاد و امتحانشو کلی پس بده این مهمتره
    در کل بانظر شما موافقم

6. 2 کاربر از mnik7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واکنش دوستان تو این فروم یه مقدار زیادی تنده ، شما به دل نگیرید. همه با هم دوستیم.

دوستمون مهدی که شما پستشون رو نقل قول کردین ، تقریبا جز اولین کسایی بود که توی ایران XS رو گرفت. خود من خیلی از بچه ها از جمله خود مهدی میدونن که تا چه حد تو جو XS بودم. بعد عرضه کم کم مسائل مشخص میشه. به شخصه هیچ نظری راجع به گوشی های سری جدید سونی نمیدم تا عرضه به بازار ، اون موقعست که میشه درست قضاوت کرد.

البته من خودم به طرز عجیبی عاشق Optimus G شدم و دیگه گوشی هایی که این چند روز معرفی شدن رو همه رو به صورت (:| میدیدم و به چشمم نمیومدن.

ولی فعلا راجع به هیچکدوم از این ها نمیشه قضاوت کرد ، باید منتظر موند تا عرضه به بازار. بنچمارک های فعلی سری جدید سونی که خیلی خوب بودن ، باید ببینیم توی مواردی که هنوز قابل قضاوت نیست چطوری عمل میکنن.
    دقیقا یادمه پارسا میخواست سونی بگیره. اونم XS
    و اتفاقا همین XS مطمئنا یکی از دلایلیه که هیچ جوره نمیتونم به برندی مثل سونی اعتماد کنم. مثل سولا و پی و امثالهم.
    یا مثل اچ تی سی و سنسیشن و وان وی و آپدیت ICS و امثالهم که کلا شاهکاریه در نوع خودش.
    باز هم میگم . کسی نمیخواد بزنه تو سر سونی. ولی سونی هرچی هم بزنه . باز سونیه.شاید بتونه جای اچ تی سی رو بگیره. ولی اینجور تو بوق و کرنا کردن که بگیم همه شکست خوردن و امثالهم. من فکر نکنم حالا حالا ها سونی بتونه حتی به این قسمت نزدیک بشه

8. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان اسمارت فون های سونی با مشخصات و تکنولوژیهاشون جزو بهترین ها هستند میگی نه بذار یکم برات بازش کنم

اول از همه کیفیت ساختشون که خیلی خوبه به عنوان مثال اکسپریا اس از بدنه ی نانو پلاستیک و بسیار با کیفیت
    از نظر طراحی هم باید بگم با این که هرکسی سلیقه ای داره ولی طراحی های سونی مخصوصا سریT میشه گفت فوق العادس و حداقل من که خیلی خوشم اومده و اینکه 1 ملیارد دلار برای کپی از دیگر شرکت ها ازش نگرفتن
    من خودم گلگسی اس 3 گزینه مناسبی می دونستم برای خرید ولی با طراحی های سونی بیشتر حال میکنم
    مورد بعدی صفحه نمایش های بسیار عالی با بهره گیری از تکنولوژی whitmagic و 50 درصد مصرف انرژی کمتر و برطرف شدن مشکل دید از زاویه
    از نظر سخت افزار هم که سخت افزار و نرم ازارشون طوری مچ هستند که بیشترین امتیازی گرفتن
    از لحاظ دوربین هم که از لنزهای مخصوص سونی اسفاده شده exmor rs که دارای فناوری staked هست که عکس در شب بدون نویز را به ارمغان میاره
    نوع فیلمبرداری اچ دی ار که بهتر از این نمیشه و کلا دوربین حرف نداره
    رابط کاربی بسیار سریعتر از قبل با ویدیوهایی که از سری جی ایکس دیدم و اینکه این تازه نمرات پنچ مارک بهتری هم گرفته
    گواهینامه مخصوص ps بازی های مخصوص برای سری اکسپریا
    و بسیاری دیگر
    تمام این اصطلاخاتی که شما توضیحشون رو دادین روی کاغذ هستن .. صبر می کنیم ببینیم تو عمل چی کار می کنه

بحث صفحه نمایش رو نکن که دیگه همه دنیا می دونن سوپرآمولد سامسونگ جزو بهترین ال سی دی های دنیاست .. هیچ شکی هم توش نیست

سونی تا می تونه از این اصطلاحات برای گنده کردن گوشیهاش و تبلیغات استفاده می کنه .. نمونش همین براویا انجین .. شما یه آرک اس بردار تو دو حالت آن و آف برای من اسکرین شات بذار و تفاوتش رو توضیح بده

براویا انجین 2 می زنه واسه من
    Last edited by M@hdi-B; 02-09-2012 at 19:38.

10. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به نظر من که ال سی دی های سونی خیلی رنگها رو طبیعی تر نشون میدن برعکس سوپرامولد که رنگها رو کارتونی نشون میده و باعث گول خوردن مشتری میشه و اتفاقا تو این مورد هست که باید گفت هیچ شکی هم توش نیست. دقیقا مثل تلویزیونهای سونی و سامسونگ که رنگها رو غیر واقعی و کارتونی نشون میده.

12. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من که ال سی دی های سونی خیلی رنگها رو طبیعی تر نشون میدن برعکس سوپرامولد که رنگها رو کارتونی نشون میده و باعث گول خوردن مشتری میشه و اتفاقا تو این مورد هست که باید گفت هیچ شکی هم توش نیست. دقیقا مثل تلویزیونهای سونی و سامسونگ که رنگها رو غیر واقعی و کارتونی نشون میده.
    خوشبختانه تو اکثر گوشیهای جدید سامسونگ شما می تونی از مسیر settings/display/screen mode رنگ ال سی دی رو تنظیم کنی

14. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تلویزیون سامسونگ رتگها رو غیر واقعی نشون میده؟
    عجب.........

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این چیزی که میگید در I9000 بود! خیلی هم شدید بود!
    ولی در گوشی های جدید این مشکل وجود نداره!

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خوشبختانه تو اکثر گوشیهای جدید سامسونگ شما می تونی از مسیر settings/display/screen mode رنگ ال سی دی رو تنظیم کنی
    خب این خیلی خوبه! ولی مساله اینه که همه کسانی که اینجا نظر میدن همون رنگهای غیر واقعی رو دیدن و تحت تاثیر قرار گرفتن و دارن نظر میدن.

تلویزیون سامسونگ رتگها رو غیر واقعی نشون میده؟
    عجب.........
    بله. نه فقط رنگ بلکه تصویرشون هم مصنوعی هست . نمیدونستی..... ؟

این چیزی که میگید در I9000 بود! خیلی هم شدید بود!
    ولی در گوشی های جدید این مشکل وجود نداره!
    I9000 رو که خدا بیامرزه! ولی در s2 هم که ما اینطوری دیدیم! حالا تصویر s3 رو از نزدیک ندیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •