تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپتاپ از 1 ملیون تا 2 ملیون با توجه به نیاز های نوشته شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اچ پی سری پاویلون

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی بنده همیشه سفارش میکنم که 2 روز قبل از خرید مشاوره بگیرید و سریع خرید کنید بخاطر همین چیزاست . تجربه ثابت کرده هرکسی تاپیک مشاورش طولانی بشه یا ناراضی از خریدش هست و خرید اشتباه میکنه یا گرون میخره
    مشاوره طول بکشه که چی بشه؟ چیز جدیدی که کشف نمیشه. حتی احتیاجی به مشاوره نیست، فقط کافیه به سایر تاپیکها سر بزنید، همون صفحه ی اول کفایت میکنه. یعنی همه چیز گفته شده.اونوقت یه عده به جای تشکر و زحماتی که بیخود و بی جهت تو این سایت میکشم فحش ناموس تو پیغام خصوصی هاشون به آدم میدن.ما بی غیرت نیستیم و طبیعتا از ته دل ناراحت میشیم،. کسانی که عقل و منطق ندارند و البته روانی هستند روالشون همینه. جرات روبه رو شدن رو ندارند و مورد قبول جامعه نیستند. فقط کافیه فکر بکنن که چرا هیچ جا شما رو قبول نمیکنه و چرا همیشه از شما بیزارند. دوستها و رفیقاتون چه کسانی هستند؟ اونا هم مثل شما. یه مشت لات. با این حال مطمئنم فرقی به حالشون نمیکنه و همینطور نادان از دنیا میرن.
    ایشالله دیگه این مشکلات پیش نیاد
    در ضمن این صحبتها مربوط به این تاپیک نمیشه و کلی گفته شد
    ------------------------------------------------------------
    در مورد پیش بینی بازار... بازم قابل پیش بینی نیست اما چیزی که ثابت شده تو این دو سال ارزان نمیشه و روند همیشه صعودیه.

در مورد معرفی فروشنده...
    هیچ فروشنده عاقلی نمیاد به قیمت 4 روز قبل بفروشه، چون همون جنسی رو که میفروشه مجبوره یه پولی روش بذاره و دوباره بخره بذاره تو مغازه. قیمتها توی بازار هستش. بگردید هرکدام که ارزانتر بود تهیه کنید.
    بابا ترسیدم من که چیزی نگفتم
    من بخاطر اینکه هنوز نتایج کنکورم نیومده مجبورم صبر کنم . اگر علم و صنعت قبول بشم ( که احتمالا هم اونجا قبول میشم ) باید لپتاپ داشته باشم . حالا خودشون گفتن که 2 - 3 تا لپتاپ قسطی میدن من فقط منتظرم ببینم اونا این لپتاپ و قسطی میدن یا نه ! وگرنه وقتی فهمیدم اوضاع دانشگاه چجوریه فرداش میگیرم.احتمالا هم میشه هفته دیگه شنبه
    فقط دعا کنید زیاد گرون نشه . حداقل از 1900 بالاتر نره

ویرایش پست Highbury: دوست عزیز همانطور که گفتم مربوط به تاپیک شما نمیشد این بحث. و یک موضوع کلی هست که اینجا مطرح شد و فقط اون قسمت تاخیر در خرید بهانه ای برای تلنگر به دیگران بود.
    Last edited by Highbury; 08-09-2012 at 16:13.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره گرفتم .
    1900 !!!
    تازه خوب گرفتم . 1980 هم قیمت داشتم . خیلی هم کمیاب هست i7
    فعلا که راضیم .
    دوستان هر کی میخواد بگیره زود بگیره داره خیلی گرون میشه ...

4. این کاربر از morix_001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    یه سولی داشتم . من از کجا بفهمم سی پی یوم آیوی بریج هست یا نه؟ وقتی میگشنم تو نت فهمیدم این مدل سی پی یو هاش آیوی بریج هست . ولی وقتی propertis رو از روی computer میزنم فقط نوشته ci7 3610QM و حرفی از آیوی بریج نزده . درسته ؟ یا نیستش ؟ یارو میگفت qm یعنی آیوی بریج ؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام .
    یه سولی داشتم . من از کجا بفهمم سی پی یوم آیوی بریج هست یا نه؟ وقتی میگشنم تو نت فهمیدم این مدل سی پی یو هاش آیوی بریج هست . ولی وقتی propertis رو از روی computer میزنم فقط نوشته ci7 3610QM و حرفی از آیوی بریج نزده . درسته ؟ یا نیستش ؟ یارو میگفت qm یعنی آیوی بریج ؟
    اول از همه باید بگم تفاوتی بین ایوی بریج با سندی بریج های تاپ وجود نداره.
    دوم اینکه لازم نیست که بنویسن مگه سندی بریج رو مینوشتن؟
    همون 3610 . عدد 3 نشانه ی ایوی بریجه. توی سندی بریج ها 2 بود.
    ci7 2670= ci7 3610
    اون یارو هم شر گفته متاسفانه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •