اچ پی سری پاویلون
اچ پی سری پاویلون
بابا ترسیدم من که چیزی نگفتموقتی بنده همیشه سفارش میکنم که 2 روز قبل از خرید مشاوره بگیرید و سریع خرید کنید بخاطر همین چیزاست . تجربه ثابت کرده هرکسی تاپیک مشاورش طولانی بشه یا ناراضی از خریدش هست و خرید اشتباه میکنه یا گرون میخرهدر ضمن این صحبتها مربوط به این تاپیک نمیشه و کلی گفته شد
مشاوره طول بکشه که چی بشه؟ چیز جدیدی که کشف نمیشه. حتی احتیاجی به مشاوره نیست، فقط کافیه به سایر تاپیکها سر بزنید، همون صفحه ی اول کفایت میکنه. یعنی همه چیز گفته شده.اونوقت یه عده به جای تشکر و زحماتی که بیخود و بی جهت تو این سایت میکشم فحش ناموس تو پیغام خصوصی هاشون به آدم میدن.ما بی غیرت نیستیم و طبیعتا از ته دل ناراحت میشیم،. کسانی که عقل و منطق ندارند و البته روانی هستند روالشون همینه. جرات روبه رو شدن رو ندارند و مورد قبول جامعه نیستند. فقط کافیه فکر بکنن که چرا هیچ جا شما رو قبول نمیکنه و چرا همیشه از شما بیزارند. دوستها و رفیقاتون چه کسانی هستند؟ اونا هم مثل شما. یه مشت لات. با این حال مطمئنم فرقی به حالشون نمیکنه و همینطور نادان از دنیا میرن.
ایشالله دیگه این مشکلات پیش نیاد
------------------------------------------------------------
در مورد پیش بینی بازار... بازم قابل پیش بینی نیست اما چیزی که ثابت شده تو این دو سال ارزان نمیشه و روند همیشه صعودیه.
در مورد معرفی فروشنده...
هیچ فروشنده عاقلی نمیاد به قیمت 4 روز قبل بفروشه، چون همون جنسی رو که میفروشه مجبوره یه پولی روش بذاره و دوباره بخره بذاره تو مغازه. قیمتها توی بازار هستش. بگردید هرکدام که ارزانتر بود تهیه کنید.
من بخاطر اینکه هنوز نتایج کنکورم نیومده مجبورم صبر کنم . اگر علم و صنعت قبول بشم ( که احتمالا هم اونجا قبول میشم ) باید لپتاپ داشته باشم . حالا خودشون گفتن که 2 - 3 تا لپتاپ قسطی میدن من فقط منتظرم ببینم اونا این لپتاپ و قسطی میدن یا نه ! وگرنه وقتی فهمیدم اوضاع دانشگاه چجوریه فرداش میگیرم.احتمالا هم میشه هفته دیگه شنبه
فقط دعا کنید زیاد گرون نشه . حداقل از 1900 بالاتر نره
ویرایش پست Highbury: دوست عزیز همانطور که گفتم مربوط به تاپیک شما نمیشد این بحث. و یک موضوع کلی هست که اینجا مطرح شد و فقط اون قسمت تاخیر در خرید بهانه ای برای تلنگر به دیگران بود.
Last edited by Highbury; 08-09-2012 at 16:13.
بالاخره گرفتم .
1900 !!!
تازه خوب گرفتم . 1980 هم قیمت داشتم . خیلی هم کمیاب هست i7
فعلا که راضیم .
دوستان هر کی میخواد بگیره زود بگیره داره خیلی گرون میشه ...
سلام .
یه سولی داشتم . من از کجا بفهمم سی پی یوم آیوی بریج هست یا نه؟ وقتی میگشنم تو نت فهمیدم این مدل سی پی یو هاش آیوی بریج هست . ولی وقتی propertis رو از روی computer میزنم فقط نوشته ci7 3610QM و حرفی از آیوی بریج نزده . درسته ؟ یا نیستش ؟ یارو میگفت qm یعنی آیوی بریج ؟
اول از همه باید بگم تفاوتی بین ایوی بریج با سندی بریج های تاپ وجود نداره.
دوم اینکه لازم نیست که بنویسن مگه سندی بریج رو مینوشتن؟
همون 3610 . عدد 3 نشانه ی ایوی بریجه. توی سندی بریج ها 2 بود.
ci7 2670= ci7 3610
اون یارو هم شر گفته متاسفانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)