تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: نظر شما در مورد خرید از Digikala

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سایت فوقلاده ایه

من خودم تا حالا ازش دوتا گوشی گرفتم واقعا خوب بوده هم از نظر قیمت هم همه چی

مخصوصا این بخشی که جدیدا گذاشته که دیگه عالیه (معرفی گوشی به صورت ویدئویی)

یه سایت دیگه هم هست که قیمت روز بعضی از فروشنده هارو نشون میده واقا جالبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به هیچ وجه از این سایت mobile.ir خریداری نکن. فقط قیمتاشو ببین. چون افراد مختلف میان تو این سایت قیمت میزارن و سایت هیچ مسوولیتی در قبال اونا نداره. سایت ال دیجیتال هم خوبه.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

جریان اون کد 12 رقمی تخفیف موقع خرید تو دی جی کالا چیه ؟
    Last edited by M A S 0 U D; 25-11-2012 at 17:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

جریان اون کد 12 رقمی تخفیف موقع خرید تو دی جی کالا چیه ؟
    بايد كارت تخفيف داشته باشي كه تو سايت براي فروش هست ! قيمتش ١٠ تومن هست يه كد بهت ميده كه ميتوني تخفيف تا ١٠ تومن بگيري !
    يك با هم بيشتر نميشه استفاده كرد
    يه چيز بيخوديه...
    موفق باشيد

4. این کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز

راستش رو بخواید قصد خرید از سایت دیجی کالا داشتم اما یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده و اون اینکه تو قسمت پیشنهادات ویژه دیجی کالا

اگه دقت کرده باشید قیمت محصول بیشتر مواقع 30 درصد پایین تر از قیمت اصلی هستش حالا این دو دلیل میتونه داشته باشه :

1 ) یا اون محصولات رو قبلا خریدن که براشون ارزون در اومده و الان اگه با تخفیف بدن ضرر نمیکنند

2 ) یا اون محصولات نقص فنی داشتند و از طرف مشتری بهشون برگشت خورده و اونا هم درستش کردند و دارن با تخفیف میفروشندش

حالا من سوالم از اون دسته دوستانی که تا الان از قسمت پیشنهادات ویژه دیجی کالا خرید داشتند اینه که آیا از قسمت پیشنهادات ویژه

دیجی کالا محصولی خریدند ؟ اگه خریدند و به دستشون رسیده آیا اون محصول آکبند و پلمپ بوده و یا بدون پلمپ بوده ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مورد شماره 1 تا حدودی درسته ولی مورد شماره 2 که میگی نقص فنی خیلی فکر خنده داریه

من خودم یه دوربین رو پیشنهاد شگفت انگیز از دیجی کالا خریدم کاملا سالم و ارزون به دستم رسید
    یه نکته ایی رو باید متذکر بشم بنظر یه تیم حرفه ایی پشت اینکار هست که کاملا از نرخ ارز و بالا پایین شدن دلار موجودیه بازار تقاضای جنس و خیلی چیزهای دیگه رو میسنجن و اگاهانه و حرفه ایی عمل میکنن

7. 2 کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

درمورد شماره دو الان دیگه یه فروشگاه کوچیک شهرستانی هم میتونه یه دستگاه رو تعمیر و دوباره مثل روز اول پلمپ بکنه پس خیالت راحت که اگر تعمیر هم شده باشه بازم نمیتونی متوجه بشه مگر اینکه خودت کاملا به اجزا اون وسیله اشنا باشی تا باز کنی و ببینی که ایا چیزی عوض شده یا نه

درمورد حرف اقای تی رکس کاملا حرفشون درسته با تمام جوانب این کارو میکنن و افرادی دارن کار میکنن که میدونن چطوری باید یه چیزی فروخته بشه بدون اینکه ضرر کنن (ضرر فقط به معنی نداشتن سود نیست بلکه ممکنه فروش یه وسیله بدون ضرر باشه حتی اگر یک ریال هم سود نداشته باشه. برای اینها باید درمورد قوانین امور مالی و حسابداری و تبلیغات اشنایی کامل داشته باشین)

9. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظرم اون اجناسی که فروش ویژه میزارن چند تا دلیل هست
    1-بعضی اجناس هست که تاریخ مصرف دارن مثلا چند وقت پیش آنتی ویروس پاندا 2012 رو که قیمتش 60 تومن بود 19 تومن میداد...واضحه تا چند روز دیگه نسخه ی 2013 میاد و هیچ کس پول واسه 2012 نمیده
    2-بعضی اجناس هم هست که قراره مدل جدید ترشون بیاد مثلا فرض کنین دی جی کالا 500 تا گوشی مدل 2012 گرفته تا 2 ماه دیگه قراره مدل 2013 بیاد خب بهترین کار برا جلوگیری از ضرر تخفیف هست..... پس با یه تخفیف بزرگ و راضی شدن به سود کمتر اجناسش رو میفروشه...
    3-بعضی وقت ها هم وارد کننده ها هستن که تخفیف های بزرگ میدن به سایت ها ......
    4-بعضی وقتی ها همین جوری دلشون میخواد ارزون بفروشن
    متذکر میشم که ممکنه یه تخفیف ویژه از هیچ کدوم از اینا پیروی نکنه اینا حدس های خودمه در ضمن این تخفیف ویژه ها بازدید سایتشون رو خیلی بالا میبره
    در کل خیلی بعید میدونم اجناس خراب رو برا فروش ویژه بزارن....
    من خودم یه بسته سی دی آندرویید خریدم ازشون خدایی هم زود رسید و هم این که بسته بندیش خیلی خوب بود....

11. 4 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من خودم چند بار از دی جی کالا خرید کردم
    اما چند نکته یکی قیمت های دیجی کالا از کف بازار خیلی بالاتره
    مثلا دوستم اپتیموس بلک را خرید 399 تومن در حالی که دیجی کالا زده بود 460 تومن
    شاید از چند تا مغازه ارزون تر بدن ولی با کف بازار خیلی فاصله دارند
    اون تخفیف های ویژه هم خیلی به افزایش بازدیدشون کمک میکنه ضمن اینکه خیلی هم کم نمیکنن مثلا قاب دیجیتال را 75 بود تخفیف 24 ساعته اش شده بود 69 که باز 5 تومن هم پول پست برام حساب کرد شد 74
    در حالی که اگه تو بازار میدادن 75 خیلی راحت تا 70 تومن هم کم میکردن
    کلا اینکه قیمت هاش اصلا پایین نیست و فقط وقتی بخرید که جنستون را تو بازار پیدا نکردید

13. 4 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خرید از دیجی کالا یعنی خریدی توأم با دردسر .بنده دو مورد کالا ازشون خریدم و هردو مورد مشکل پیدا کردم.
    خرید تبلت مارشال که وقتی بدستم رسید صفحه تاچ اسکرین مشکل داشت و مجبور شدم ببرم نمایندگی و بعد از تعمیر دیدم یدکی مستعمل برام گذاشتن و دیجی کالا هم هیچ مسئلیتی قبول نمی کنه دلیلش هم اینه که چرا ظرف مدت 24 ساعت نگفتین.در واقع خرید از دیجی کالا یعنی خرید هندوانه که معلوم نیست شیرینه یا تلخ.
    دومیش هم خرید یه هندزفری بود که وقتی بدستم رسید دیدم مشخصاتش با مشخصات اعلام شده در سایت متفاوته و مرجوعش کردم
    و به من گفتن پولش سریعا عودت میشه تا الان که مینویسم چها روز گذشته و مرتب میگویند تا یکساعت دیگر.
    حال دیگه تصمیم با دوستا ن عزیز هست که خرید بکنن یا نه.

15. 2 کاربر از mmhmt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من به شخصه تا حالا با دیجی کالا مشکلی نداشتم تا حالا بیش از 8 قلم جنس از گیرنده دیجیتال بگیر تا موبایل و پرینتر خرید کردم همگی سالم بود و مشخصاتش هم درست بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •