دقیقا همین شایعه پراکنی ها شده وسیله ی سرگرمی یه عده بی کار...و سووود جو
مثالی که از خرید گوشی زدین مثال قابل لمسی بود که برای خیلی ها پیش اومده ...همین مشکل در خرید گوشی عینا داره برای لپ تاپ تکرار میشه...
دقیقا همین شایعه پراکنی ها شده وسیله ی سرگرمی یه عده بی کار...و سووود جو
مثالی که از خرید گوشی زدین مثال قابل لمسی بود که برای خیلی ها پیش اومده ...همین مشکل در خرید گوشی عینا داره برای لپ تاپ تکرار میشه...
سلام. توی اون تاپیک هم گفتم. مشکل مال مدل های قدیمی تر لنوو هست. نه جدیداش. من خودمم به این مشکل برخوردم. توی مدل Y560 این مشکل واقعا وجود داره. توضیح هم دادم.
ولی توی مدل های جدید مثل Y580 این مشکل به احتمال خیلی بالا حل شده. شما هم نگران نباش. توی گوگل کافیه یه سرچ کنی تا بفهمی مخصوص y560 بیشتر این مشکل وجود داشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pcsoft; 31-08-2012 at 21:33.
دوست عزیز من مشکلی با برند لنوو ندارم که شایع پراکنی کنم...لنوو پدر مادرم رو هم نکشته که انتقام بگیرم...بهم حق بدین می خوام بالای 2 تومن پول لپ تاپ بدم..وقتی لپ تاپ دوستمو که y560 هستش رو به عینه دیدم..دیگه مریض نیستم که ریسک کنم!!!خوده شما ها باشین ریسک میکنین؟؟؟تازه جند جایی هم شنیدم(ندیدم ها فقط شنیدم) که لنوو این مشکل رو داره...واقعا جایه سوال داره اگه بیشترمون اینطور فک کنن..اینم گفتم که حس انسان دوستیم گل کرده بود تا بدونن...شاید اون بنده خدایی که می خواد لپ تاپ بخره با هزار بدبختی این پولو جمع کرده..حالا با این مشکل که شاید براش پیش بیاد..کلی ضرر میکنه..حالا شما بگین کار اشتباهی میکنم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)