تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: روشن شدن اتوماتیک لپ تاپ

داره خودمونی میشه saeidperak1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون که منو راهنمایی میکنید اخه یکی از متخصصان میگفت باتری رو یه هفته در بیار فته بعد بزار مونه فقط با باتری کار کن و دوباره شارژش کن برای هفته بعد گفت مال من توش موند رسوب کرد خراب شد؟؟!!!

راستی بله کروم خیلی خوب ولی همه عکسارو میاره فقط مال گوگ اخه اگه چیل تر شده باشه حتی یه دونه هم میاره اینجا اصلا تصویر نمیاره بعدشم بالاش مینویسه اینستال پلاگین هرچی میزنم نصب نمیشه جدیدترین نسخه فلش پلیر را هم نصب کردم؟؟؟

2. این کاربر از saeidperak1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون که منو راهنمایی میکنید اخه یکی از متخصصان میگفت باتری رو یه هفته در بیار فته بعد بزار مونه فقط با باتری کار کن و دوباره شارژش کن برای هفته بعد گفت مال من توش موند رسوب کرد خراب شد؟؟!!!

راستی بله کروم خیلی خوب ولی همه عکسارو میاره فقط مال گوگ اخه اگه چیل تر شده باشه حتی یه دونه هم میاره اینجا اصلا تصویر نمیاره بعدشم بالاش مینویسه اینستال پلاگین هرچی میزنم نصب نمیشه جدیدترین نسخه فلش پلیر را هم نصب کردم؟؟؟
    اون آقا که باتری لیتیوم-یون رو با باتری اسید-سرب فرق نمیذاشته و گفته رسوب کرده شاید قبلاً باتری سازی ماشین داشته . ایشون متخصص که چه عرض کنم خیلی مبتدی بودند .
    شما نباید باتری رو دربیارید . اصلاً توی راهنمای سیستمتون چنین چیزی گفته نشده .
    فقط ماهی دو بار بذارید روی باتری کار کنه تا کاراییش رو از دست نده .
    این لینک پایین رو حتماً تا ص 6 نگاه کنید . واجب شد . فقط اول اون ستاره ی قرمز رو delete کنید . گذاشتم تا آدرسش فی لتر نشه اینجا .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *akhtafzar.com/Laptop/battery-guide-for-laptop.html
    ضمناً اگه با کروم مشکلی دارید فعلاً با فایرفاکس کار کنید .
    Last edited by LightningII; 26-08-2012 at 00:14.

4. 2 کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا دستتون درد نکنه که بدون هیچ چشم داشتی به ما مبتدیا کمک میکنید اخه من خیلی سایت ذخیره کردم نمیتونم از فایر استفاده کنم البته اونم مشکلات داره و بهش عدت نکردم کاش همین کرومم درس میشد الان دارم راهنمایی های اقا پویا را میخونم در مورد لپ تاپ...

6. این کاربر از saeidperak1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من دیگه دارم دق میکنم الان امروز ویندوز زدم دیشب بازم روشن شد تو خواب بودم خدایا چیکار کنم یکی به دادم برسه؟؟؟

داره خودمونی میشه MmahdiB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدا عوضتون بده ..... از خنده ترکیدم..... ..... این پست ها رو میشه تو روزنامه برای شاد کردن مردم چاپ کرد.... دوستانی که کامپیوترشون به صورت خودکار روشن میشه باید تنظیمات بایوس رو به حالت اول در بیارن...اگر برنامه ی Auto PowerOn & ShutDown یا شبیه اون رو نصب کردین .... قبل از پاک کردن برنامه تنظیمات اون رو به حالت اولیه در بیارین.... موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض آپدیت بایوس

با سلام
    ای برادر به داد من برسین من دارم دیوونه میشم ببینید من لپ تاپو که خاموش میکنم میرم بخوابم صبح پا میشم میبینم روشن بعد شاخ درمیارم اخه مگه میشه در ضمن الان دارم میرم یه انتی ویروس اپدیت شده بگیرم ببینم شاید ویروس دارم خواهشا کمک کنید شاید لپ تاپ اتوماتیک رفته رو ساعت که روشن شه؟؟؟؟منتظرم
    اگر لپ تاپت ایسوسه ، بایوس لپ تاپت رو آپدیت کن درست میشه. برا ی من اینطوری بود بایوسش رو آپدیت کردم درست شد. به ایسوس هم اطلاع دادم. حالا دباره به دلیل اینکه ویندوز 8 یه مشکلی داشت بایوس جدید تر نصب کردم و متاسفانه بایوس جدید جدید همون مشکل رو داره. مطمئنم که مشکل از بایوسه و باید منتظر بایوس جدید بمونم چون امکان برگشتن به بایوس قبلی وجود نداره.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

تنظیمات تمام برنامه هایی که لپ تاپ رو اتوماتیک روشن می کنند ، در بایوس دخیره می شه .

لذا با برگردوندن تنظیمات بایوس به حالت Optimal ، این تنظیمات حذف می شن.

شما اول برو توی بایوس دکمه F9 رو بزن ، سپس OK و F10 رو بزن .
    سپس قبل از اینکه ویندوز شروع به بالا اومدن کنه ، لپ تاپ رو خاموش کن

تست کنین بازم در این حالت سر ساعت خاص روشن می شه یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ببین برادر کامپیوتر شما جنی شده و من در نت تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که برایتان کپی کردم:
    در مفاتیح الجنان از پیامبر اکرم(ص) نقل شده که ‌برای دفع شیاطین و جادوگران می‌فرمایند: "آیه سخره( سوره اعراف آیه 54 تا56) را بخوانند: « إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِى خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ فىِ سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى‏ عَلىَ الْعَرْشِ يُغْشىِ الَّيْلَ النهََّارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَ الشَّمْسَ وَ الْقَمَرَ وَ النُّجُومَ مُسَخَّرَاتِ بِأَمْرِهِ أَلَا لَهُ الخَْلْقُ وَ الْأَمْرُ تَبَارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعَلَمِينَ * ادْعُواْ رَبَّكُمْ تَضَرُّعًا وَ خُفْيَةً إِنَّهُ لَا يحُِبُّ الْمُعْتَدِينَ * وَ لَا تُفْسِدُواْ فىِ الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا وَ ادْعُوهُ خَوْفًا وَ طَمَعًا إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِين »

یا. این دعا مکرر خوانده شود:« اللَّهُمَّ إِنَّكَ لَا يَكْفِي مِنْكَ أَحَدٌ وَ أَنْتَ تَكْفِي مِنْ كُلِّ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ فَاكْفِنِي‏ شَرَّ الْجِنِّ وَ الْأِنس.»
    یا. وضو داشتن مداوم و تکرار ذکر " َ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيم‏" انجام شود.
    یا. در نهایت تکرار می کنیم، اصلي ترين توصيه در اين باره، دوري از تنهايي و فكر نكردن به اين گونه مسايل است.

اما جدا از شوخی منم لبتاب دل دارم مثل شما و تا حالا تو طول یکسالی که دارمش حدود 3 یا چهار بار خودش بی دلیل روشن شده.
    اگر لبتابت تو یه ساعت مشخص روشن نمیشه و بی نظمه مطمین باش از بایوس و اینجور چیزا نیست و مشکل سخت افزاری داره یا ویروس

واسه راحتی خیالت از برق بکش باتری رو هم در بیار.
    من سه چهار بار اینجور شد بعدا شک کردم نکنه که قبل از خاموشی کامل در لبتابو نبستم. شما هم تا خاموشی کامل در لبتابو نبند و بعدش کامل که خاموش شد ببندش.
    دیگه چیزی به خاطرم نمیاد.
    Last edited by zedquan; 24-03-2014 at 00:52.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •