نه بابا تو چه قدر ساده ای. تصویر بازی تابلو بود که زوم شده تا ارم شبکه دیده نشه. صدا هم خیلی از شبکه ها هستن که بدون گزارشگر پخش میکنن.
نه بابا تو چه قدر ساده ای. تصویر بازی تابلو بود که زوم شده تا ارم شبکه دیده نشه. صدا هم خیلی از شبکه ها هستن که بدون گزارشگر پخش میکنن.
نه بابا زوم چیه ، زوم نمیکنن تازگیا یه لوگو میچسبونن اون گوشه! مثل تصویر الان بازی رئال مایورکا! راستی وقتی دزدی میکنن صداشم عوض میکنن که صدای گزارشگر خارجی بازی شنیده نشه ولی تو این بازی خود صدای بازی بود!
در مورد این دو بازی چلسی و منچستر که این هفته برگزار شد صحبت های مختلفی توی تاپیک دو تیم شد
یه چیزی که برای عجیبه اینه که طرفدارای منچستر بعد از اون برد جنجالی جوری در مورد داوری میگن که ظاهرا داوری برای هر دو تیم به طور یکسان بد بوده و یه جورایی اشتباهات داوری رو توجیه می کنن. بعد از باخت هم یه جوری باخت خودشون رو توجیه می کنن که چلسی با بیشتر بازیکنای اصلیش بازی کرده ولی منچستر همه بازیکنانش ذخیره بودن!
در مورد بازی اول که اصلا حرف خاصی ندارم و قبل از اشتباهات داوری اونقدر چلسی برتری داشت که دیگه هیچ حرف خاصی نمی مونه
اما در مورد بازی دوم من این سوال رو دارم که چلسی باید با چه ترکیب دیگه ای بازی می کرد؟!
در مورد دفاع وسط تری و ایوانوویچ که محروم بودن پس تنها گزینه هایی که می مونن کیهیل و لوئیز هستن اما در مورد دفاع های کناری دو تا دفاع ذخیره یعنی آزپیلیکوئتا و برتراند استفاده شدن...
در مورد دو هافبک وسط یا دفاعی هم ما کلا سه تا بازیکن تخصصی داریم یعنی لمپارد و میکل و رومئو که در این بین لمپارد مصدومه و به خاطر همین میکل بیشتر وقتا فیکس بازی می کنه و بعضی وقتا هم رمیرس هم به جا هافبک راست جای لمپارد در وسط قرار می گیره. سه تا هافبک هجومی هم معمولا هازارد و ماتا و اسکار هستن که برای اونا هم ذخیره هایی مثل موسز ، پیازون و مارین وجود دارن که در این بین فقط مارین بازی نکرد که اونم به مدت طولانی مصدوم بود و تازه خوب شده...
در مورد مهاجم نوک هم چلسی فقط تورس و استوریج رو در اختیار داره که توی این بازی از استوریج استفاده شد و حتی اگه تورس محروم نبود هم مطمئنا در ترکیب اصلی قرار نمی گرفت...
خب پس چلسی با ترکیب دیگه ای نمی تونست بازی کنه و بهترین ترکیب انتخاب شد
در مورد بازیکنای تعویضی هم توقع دیگه ای نمی رفت و مثلا نمیشد هیلاریو به جای استوریج به بازی بیاد!
یه نکته ای که در مورد چلسی وجود داره اینه که چلسی این فصل 10 بازیکن جوون خیلی خوب خودشو به تیمای دیگه قرض داده و به خاطر همین تعداد بازیکنای اون زیاد نیست و در نتیجه ترکیب اون در بازی های مختلف فرق زیادی با هم نداره اما منچستر تا اون جایی که من دیدم بیشتر از ترکیب های چرخشی استفاده می کنه که در نهایت نمیشه از این برای توجیه باخت استفاده کرد...
در کل من به تیمم افتخار می کنم و با وجود بازیکنای آینده داری که داریم مطمئنم که همیشه جزو مدعی های اول قهرمانی چه در لیگ انگلیس چه در لیگ قهرمانان هستیم...
+
در مورد لیگ انگلیس به نظر من دیگه باید قبول کنیم اون زمان گذشت که یه تیم قدرت اول بود و الان مدعی های قهرمانی بیشتر شدن
در حال حاضر چلسی و منچستر سیتی اگه از نظر فنی بالاتر منچستر نباشن مطمئنا پایینتر هم نیستن
این در حالیه که تیم هایی مثل آرسنال و تاتنهام هم تیم های خطرناکین و می تونن در آینده مدعی های جدی قهرمانی باشن مخصوصا آرسنال که بعضی وقتا به خاطر بدشانسی یا کم تجربگی بازیکنانش از کورس قهرمانی جا می مونه...
:::... پخش زنده فوتبال در روز شنبه 13 آبان ...:::
هفته دهم لیگ برتر انگلیس
----------------------------------------------------------------------------------
منچستریونایتد - آرسنـــــــــــال
ساعت 16:15 از:
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+GOL
IDMAN TV
Nova Sports 1 (hellas) / HD
Sky Calcio 3 / HD
Sky Super Calcio / HD
LIG TV 3 /HD
Premier League TV /HD
فـــــــــــــولام - اورتـــــــــــــون
ساعت 18:30 از:
AD Sports HD4
نورویچ سیتــی - استوک سیتی
AD Sports HD7
ساندرلنـــــــــد - آستـــــون ویلا
AD Sports HD8
سوانســــــی - چلســـــــــــی
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+GOL
Sky Calcio 3 / HD
Sky Super Calcio / HD
LIG TV 3 /HD
Premier League TV /HD
تاتنهـــــــــــــام - ویگــــان اتلتیک
AD Sports HD6
وستهـام -منچسترسیتی
ساعت 21:00 از:
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ GOL (poland) / HD
Sky Calcio 3/ HD
منبع : عصر جوان
برنامه بازیهای هفته دهم لیگ برتر:صدای نفس های منچستری ها پشت سر چلسی صدرنشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفته دهم رقابت های لیگ برتر شنبه شب آغاز می شود. این درحالی است که با شکست چلسی مقابل یونایتد در هفته نهم این رقابتها، آبی های لندنی همچنان با 22 امتیاز صدرنشین هستند ولی حالا صدای نفس های یونایتد و سیتی را که هر دو با 21 امتیاز در رده های بعدی هستند را احساس می کنند.
تاتنهام با 17 امتیاز تیم چهارم جدول است و اورتون 16 امتیازی تیم پنجم است و آرسنال با 15 امتیاز در رده ششم قرار دارد. فولام، وستهم و وست برم و نیوکاسل هم در رده های هفتم تا دهم قرار گرفته اند و لیورپول با کسب ده امتیاز از 9 بازی اش در رده دوازدهم است.درحساس ترین بازی این هفته، اولدترافورد میزبان ارسنال است و چلسی صدرنشین در خانه سوانسی به میدان می رود
برنامه بازیهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است
شنبه 13 آبان( 3 نوامبر)
منچستریونایتد- آرسنال
فولام- اورتون
نوروویچ سیتی- استوک سیتی
ساندرلند- استون ویلا
سوانسی- چلسی
تاتنهام- ویگان
وستهم – منچسترسیتی
یکشنبه 14 آبان( 4 نوامبر)
کوئینزپارک رنجرز- ردینگ
لیورپول- نیوکاسل
دوشنبه 15 آبان (5نوامبر)
وست بروم- ساوثهمپتون
منبع : بخش فارسی سایت گل
یه نکته ای که اینجا هست اینه که سبک بازی منچستر مبتنی بر ضد حملات هستش با استفاده از وینگر های سرعتی که داره در نتیجه این که چلسی توپو بیشتر در اختیار داشته دلیل نمی شهیه چیزی که برای عجیبه اینه که طرفدارای منچستر بعد از اون برد جنجالی جوری در مورد داوری میگن که ظاهرا داوری برای هر دو تیم به طور یکسان بد بوده و یه جورایی اشتباهات داوری رو توجیه می کنن. بعد از باخت هم یه جوری باخت خودشون رو توجیه می کنن که چلسی با بیشتر بازیکنای اصلیش بازی کرده ولی منچستر همه بازیکنانش ذخیره بودن!
در مورد بازی اول که اصلا حرف خاصی ندارم و قبل از اشتباهات داوری اونقدر چلسی برتری داشت که دیگه هیچ حرف خاصی نمی مونه
برتری داشته باشه...
اما در مورد بازی دوم
شما می گی چلسی در مورد این که از چند تا از بازیکنای اصلیش استفاده کنه انتخاب های زیادی نداشته اما بحث داشتن انتخاب یا نداشتنش نیست بحث اینه که چلسی از بازیکنایی استفاده کرد
که بازیکنای اصلیش هستن در حالی که ما از بازیکنایی استفاده کردیم که کم بهشون بازی می رسه یا خیلی از مواقع اصلا بازی بهشون نمی رسه و اصلا فلسفه Capital one cup هستش همین طور که ارسنال این کار رو کرد
در کل این برد مبارکتون باشه ولی مطمئن باشید بازی های بعدی اینقدر راحت نخواهد بود
توجیه؟! یعنی قراره صرفا اشتباهات داوری که به ضرر چلسی بوده رو ببینیم و راجع بهش بحرفیم؟ اگه بازی 5-4 با همون نتیجه 3-2 به سود منچستر تموم میشد، لی ماسون هم کنار کلاتنبرگ و وب قرار می گرفت و اتهامات احمقانه شروع میشد که هند کین تو محوطه جریمه گرفته نشده و داوری فلان! در صورتی که تو بازی اول مشابه همون صحنه رو دیدم و داور برای یونایتد پنالتی نگرفت و اصلا صحبتی راجع بهش نکرد.یه چیزی که برای عجیبه اینه که طرفدارای منچستر بعد از اون برد جنجالی جوری در مورد داوری میگن که ظاهرا داوری برای هر دو تیم به طور یکسان بد بوده و یه جورایی اشتباهات داوری رو توجیه می کنن.
مشخصا وقتی تیمی میبینه که تو زمین خودش شکست میخوره، باید جو سازی کنه و اشتباهات داوری ای که به ضرر خودش شده رو پر رنگ کنه تا در نبود اخراجی هاش در بازی بعدی، بتونه جبران کنه... چون عدم جبران = فاجعه!
من خودم با دیدن ترکیب اولیه چلسی از لحاظ جوونی و البته تجارب بازیکنان، اونو خیلی متفاوت نمیدیدم با ترکیب اولیه یونایتد، اما از این نظر که این فصل بازیکنان ترکیب اصلی هر دو تیم چقدر بازی کردند، کفه ترازو می چربه به چلسی:بعد از باخت هم یه جوری باخت خودشون رو توجیه می کنن که چلسی با بیشتر بازیکنای اصلیش بازی کرده ولی منچستر همه بازیکنانش ذخیره بودن!
چک 14 بازی از 15 بازی _______________ لیندگارد 4 بازی از 13 بازی
لوئیز 13بازی _______________________ ووتن 105 دقیقه
کیهیل 8 بازی ______________________ کین 1 بازی
آزپیلیکوئتا 130 دقیقه ________________ رافائل 11 بازی
برتراند 400 دقیقه ___________________ بوتنر 265 دقیقه
رومئو 100 دقیقه ____________________ فلچر 285 دقیقه
ماتا 12 بازی _______________________نانی 6 بازی
اوبی میکل 13 بازی _________________ اندرسون 4 بازی
موسز 325 دقیقه __________________ گیگز 250 دقیقه
پیازون 175 دقیقه __________________ ولبک 540 دقیقه
استوریج 100 دقیقه ________________ چیچاریتو 420 دقیقه
حالا به نیمکت کاری ندارم که دیگه مقایسه خیلی واضح تر میشه...
ولی فکر می کنم اشتباهه که من منچستری بردارم بگم: چرا چلسی ترکیبش مجرب تر از ترکیب ما بوده؟ این سوال اشتباهه چون ممکنه تیم حریف تیم بازیکن بخری باشه که تیم زیر 21 سالش الان وضعیت خوبی در لیگ زیر 21 ساله ها نداره و خوب بازی هفته بعدش هم با آرسنال نیست. ضمن اینکه ترکیب بازی چلسی با وولوز چمپونشیپی رو در همین لیگ کاپ ببینیم، حساب کار دستمون میاد!
من خوشحالم به چلسی تو خونش تو بازی لیگ کاپ با این ترکیب 4 گل زدیم... این موضوع از پیروزی هم اهمیتش بیشتر بود.
دوست عزیز نمیدونم شاید اطلاعات شما از منبعی که من این ارقامو گفتم بیشتر باشه اگر اره منبع بدید اگر نه خواهشا اطلاعاتتون را بیشتر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
441 در مقابل 387 حالا کدوم تیم بیشتر خرج کرده!!؟
دوست عزيز لطف كن قيمت بازيكن هايي كه تو اون بازي بودن حساب كن بذار تا ببينيم تراژدي چيه!!!!!!!![]()
اینکه مبنای قیمت گذاری این سایت بر چه اساسی هست من در جریان نیستم، مثلا چطور شده که فرضا تورس 40 میلیون پوند خریداری میشه، بعد 31 میلیون پوند قیمت گذاری شده، شما معیار این سایت رو میدونید، بگید.
حالا ما فرض رو بر این میگیریم که مجموع ترنسفر فی بازیکن + دستمزد فصلش شده ارزش پولی بازیکن تو این سایت. حالا شما تو همین آمار همین سایت که بهش استناد کردید، یه سری بزنید، تعداد بازیکنان منچستر که 28 بازیکن هست و چلسی 23 بازیکن. یه میانگین بگیرید ببیند، متوسط قیمت هر بازیکن چقدره. ضمن اینکه توجه داشته باشید به میانگین سنی بازیکنان منچستر با وجود تعداد بالای بازیکن یک سال کمتره از چلسی، قاعدتا بازیکن جوون دستمزدش بیشتره...
این پاراگراف فکر کنم برای صحبت های آمارای شما کفایت می کنه.
+
شیوه یونایتد اینه که بازیکنان جوون از در آکادمی یا توسط ایجنت ها پیدا میشن، قرارداد بلند مدت باهاشون تنظیم میشه و در کنارش هر چند فصل یک بار (مثل این فصل) با چند بازیکن مطرح یا در حال مطرح شدن (چه مسن و چه جوون) قرارداد بسته میشه که نهایتا با پیشرفت بازیکن به کمک مربی های پایه، فیلان و فرگی و سایر دستیاراش، دستمزد بازیکن با قرارداد های مختلف به روز میشه... تو این سال ها خوشبختانه یونایتد ثابت کرده در زمینه نقل و انتقالات به شدت مفید و موثر کار کرده و تمام تلاشش رو گذاشته که کمترین ترنسفر فی رو به باشگاه قبلی بازیکن (در صورت آزاد نبودنش) پرداخت کنه. مثلا سر جریان اسنایدر و اعداد سی چهل میلیونی، فرگوسن با وجود اینکه به شدت خط هافبکش نیاز به بازیکنی مثل وس داشت، اونو از گیل نمیخواد و این فصل میره شینجی رو با ده پونزده میلیون میخره.
اما چلسی و خرید هاش رو بعد اومدن آبراموویچ ببینید... آدم گرگیجه میگره! جالب اینجاست بیشتر خرید ها هم خارج شدن از در exit باشگاه! شانسی که چلسی آورد که ظهور شیخ منصور در سیتی بود! حضور رقیب خوب تلطیف کرد فضا رو! و الا در مجموع کیه که ندونه سرآمد تیم های که بیخیال ffp هستند چلسی و سیتی و البته جدیدا psg هستند!
ضمن اینکه صحبت من راجع به تراژدی حذف از لیگ کاپ نبود که مثلا حذف چلسی ازش میشد تراژدی! لیگ کاپ اونقدرا ارزش نداره، حذف ازش دراماتیک هم نیست!... صحبت من دو شکست پیاپی چلسی در یک هفته در استمفوردبریج از تیم اول و دوم یونایتد با 75 میلیون خریدی که این فصل داشت، بود که اگه شکل می گرفت میدش تراژدی!! خوب خدا رو شکر شکل نگرفت، چون دوباره بحثای بیخودی شروع میشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)