سلام یه سوال مهم من امروز با یکی که صحبت می کردم گفت اگه گرافیکت on board نباشه بری به اونجایی که خریدی مدلی دیگه که تقریبا همین قدر مصرف و ولتاز میخواد بتونی عوض کنیگفتم کسی در این مورد اطلاع داره یا نه؟
من گرافیک on board ام intel HD graphics3000
سلام یه سوال مهم من امروز با یکی که صحبت می کردم گفت اگه گرافیکت on board نباشه بری به اونجایی که خریدی مدلی دیگه که تقریبا همین قدر مصرف و ولتاز میخواد بتونی عوض کنیگفتم کسی در این مورد اطلاع داره یا نه؟
من گرافیک on board ام intel HD graphics3000
دوست عزیز
گرافیک غیرقابل ارتقا هست. این یک مورد بدیهی هستش
زیاد بهش فکر نکن خودت اذیت میشی
سلام ببخشید میخواستم ببینم اگه گرافیکمو اورکلاک کنم ارزش داره یا نه؟ خطر چی؟
من تا حالا اورکلاک نکردم کار سختیه؟![]()
نه دوست عزیز به هیچ وجه این کار رو رو لپتاپ نکن مخصوصا گرافیک...
بابا بهش فکر نکن اونقدر هم ضعیف نیست وقتی همین بازی های روز رو تونستی روش با کیفیت قابل قبولی اجرا کنی همین نشون میده بازی های آینده رو هم احتمالا اجرا کنه...
کار عاقلانیه ای نیست مخصوصا واسه شما که اولین بارت هست.... کاریه که با یه بار نمیتونی یاد بگیری...یکم تخصصیه.... تازه ملت میترسن روی pc انجام بدن چه بررسه به لپتاپ...شما اورکلاک کنی اون وقت برق بیشتری به اون بخش(گرافیک یا cpu ) میرسه در نتیجه گرم میکنه و اگه کولینگش خوب نباشه ذوب میشه و لپتاپت به فنا میره.... تازه ممکنه مادربرد لپتاپ جوابگوی انتقال برق رو نداشته باشه اون وقت مادربردت به رحمت خدا میره بعدش کلا لپتاپت و بعدش بایس بری یکی دیگه بخری....تازه اگه این کار رو هم درست انجام بدی و هیچ کدوم از اتفاق های بالا نیفته اون وقت عمر سیستمت میاد پایین....
سلام.
این لپ تاپ ها آیوی هستند؟بعد ارزیابی کنید ک چطوره؟ از همه نظر.مخصوصا گرافیک
قرار بود f23efx بگیرم.ولی اومدم آیوی سرچ کردم اینارو دیدم.
Sony Vaio SVS-15113FXB
HP Pavilion DV6-T7000
ASUS - N56VZ / NEW
Acer Aspire V3-571 / Ivy Bridge / i7
کدوم بهتره؟توضیح بدین!چرا با اینکه وایو امکاناتش کمتره اما گرونتره؟
ممنون
رفیق اگه میخوای جواب درست و حسابی بگیری یه تاپیک برای درخواستت ایجاد کن.
برند سونی اول پول اسمشو میگیره و بعد پول کیفیتشو!
برند های دیگه ای هستن که از نظر کیفیت در همون سطح ولی از نظر قیمت بسیار به صرفه تر هستن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)