نه مطمئن نیستم. تو سیستم هم همش اینتل رو بهم نشون میده!!
نه مطمئن نیستم. تو سیستم هم همش اینتل رو بهم نشون میده!!
شما احتمالا با گرافیک اینتل بازی هارو ران میکنید این دفعه که خواستید تو بازی برید رو آیکون بازی کلیک راست رو بزن و اونجا یه قسمت هست که میتونی از توش انتخاب کنی که بازی با کدوم گرافیک ران شه شما گرافیک اصلی رو انتخاب کنید...
واسه دیدن مشخصات گرافیک هم از gpu-z استفاده کن...
ببین دوست عزیز شما مطمئنی درایور گرافیک رو نصب کردی؟البته احتمالا به طور پیش فرض نصب هست.اول برو تو device manager قسمت display ببین گرافیک AMD رو میشناسه یا نه.برای رفتن به دیوایس منیجر هم روی آیکون My computer کلیک راست کن بعد برو manage.یه بار هم از صفحه دسکتاپ کلیک راست کن ببین گزینه اول graphic properties هست یا نه.اگه این چیزایی که گفتم نیست پس درایور نصب نشده.اگه درایور نصب باشه شما همون کلیک راست تو صفحه دسکتاپ بکن برو تو graphic properties و گزینه high performance رو انتخاب کن که از گرافیک AMD استفاده کنه.به همین راحتی
ممنون امین جان. درست شد. gta درست بود ولی کرایسیس رو زده بود not assighned که من گذاشتم رو high performance و درست شد. ولی یه سوال مگه نباید خودش سوییچ کنه؟ چطور gta رو تشخیص داد کرایسیس رو نه؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. اینی که گفتین راست کلیک کنم رو ایکن و گرافیم رو انتخاب کنم رو پیدا نکردم.
خب اتوماتیک که سویچ نمی کنه!nvidia هم فکر نمی کنم به این معنی اتوماتیک سویچ کنه.شما می تونی از تنطیمات کلا رو high performance بداری که کلا می ره رو AMD یا می تونی از همون کنترل پنل گرافیک بازیها رو add کنی و از اونجا پلی کنی که کار سخت تریه به نظرم.یه قسمت داره به نام Pin فکر می کنم که ادرس فایل exe بازی رو می دی و از catalyst بازی رو پلی می کنی.حد اقل مال من که همینجوریه و وقتی رور high... باشه خودش بازی رو با AMD اجرا می کنه.این همه بازی که کردم تا حالا مشکل سویچ نداشته.مگه تو سری 7000 تغییر کرده باشه که نمی دونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)