تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ HP

داره خودمونی میشه S.A.E.E.D P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من crysis2 رو تو high خیلی راحت بازی کردم با گرافیک 6770.تو Low مسلما پایین فریم می ده.مطمئنی با ATI بازی می کنی نه اینتل؟تنطیمات گرافیک رو از کنترل پنل گرافیک(همون catalyst) رو High performance بذار.اگه فرکانس رم دوم با اولی یکی باشه مشکلی نیست.در ضمن اگه رم مشکل داشته باشه خود سیستم مشکل پیدا می کنه.مثل Blue screen و... .با همون رم 4 هم باید روون اجرا بشه
    نه مطمئن نیستم. تو سیستم هم همش اینتل رو بهم نشون میده!!

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

به برق وصل میکنم.
    چطوری میتونم مشخصات کارت ATI رو تو لپتاپ پیدا کنم؟ همه جا اینتل رو بهم نشون میده!!
    شما احتمالا با گرافیک اینتل بازی هارو ران میکنید این دفعه که خواستید تو بازی برید رو آیکون بازی کلیک راست رو بزن و اونجا یه قسمت هست که میتونی از توش انتخاب کنی که بازی با کدوم گرافیک ران شه شما گرافیک اصلی رو انتخاب کنید...

3. 2 کاربر از fusion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

واسه دیدن مشخصات گرافیک هم از gpu-z استفاده کن...

5. 2 کاربر از fusion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ببین دوست عزیز شما مطمئنی درایور گرافیک رو نصب کردی؟البته احتمالا به طور پیش فرض نصب هست.اول برو تو device manager قسمت display ببین گرافیک AMD رو میشناسه یا نه.برای رفتن به دیوایس منیجر هم روی آیکون My computer کلیک راست کن بعد برو manage.یه بار هم از صفحه دسکتاپ کلیک راست کن ببین گزینه اول graphic properties هست یا نه.اگه این چیزایی که گفتم نیست پس درایور نصب نشده.اگه درایور نصب باشه شما همون کلیک راست تو صفحه دسکتاپ بکن برو تو graphic properties و گزینه high performance رو انتخاب کن که از گرافیک AMD استفاده کنه.به همین راحتی

7. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه S.A.E.E.D P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من crysis2 رو تو high خیلی راحت بازی کردم با گرافیک 6770.تو Low مسلما پایین فریم می ده.مطمئنی با ATI بازی می کنی نه اینتل؟تنطیمات گرافیک رو از کنترل پنل گرافیک(همون catalyst) رو High performance بذار
    ببین دوست عزیز شما مطمئنی درایور گرافیک رو نصب کردی؟البته احتمالا به طور پیش فرض نصب هست.اول برو تو device manager قسمت display ببین گرافیک AMD رو میشناسه یا نه.برای رفتن به دیوایس منیجر هم روی آیکون My computer کلیک راست کن بعد برو manage.یه بار هم از صفحه دسکتاپ کلیک راست کن ببین گزینه اول graphic properties هست یا نه.اگه این چیزایی که گفتم نیست پس درایور نصب نشده.اگه درایور نصب باشه شما همون کلیک راست تو صفحه دسکتاپ بکن برو تو graphic properties و گزینه high performance رو انتخاب کن که از گرافیک AMD استفاده کنه.به همین راحتی
    ممنون امین جان. درست شد. gta درست بود ولی کرایسیس رو زده بود not assighned که من گذاشتم رو high performance و درست شد. ولی یه سوال مگه نباید خودش سوییچ کنه؟ چطور gta رو تشخیص داد کرایسیس رو نه؟
    شما احتمالا با گرافیک اینتل بازی هارو ران میکنید این دفعه که خواستید تو بازی برید رو آیکون بازی کلیک راست رو بزن و اونجا یه قسمت هست که میتونی از توش انتخاب کنی که بازی با کدوم گرافیک ران شه شما گرافیک اصلی رو انتخاب کنید...
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. اینی که گفتین راست کلیک کنم رو ایکن و گرافیم رو انتخاب کنم رو پیدا نکردم.

9. این کاربر از S.A.E.E.D P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب اتوماتیک که سویچ نمی کنه!nvidia هم فکر نمی کنم به این معنی اتوماتیک سویچ کنه.شما می تونی از تنطیمات کلا رو high performance بداری که کلا می ره رو AMD یا می تونی از همون کنترل پنل گرافیک بازیها رو add کنی و از اونجا پلی کنی که کار سخت تریه به نظرم.یه قسمت داره به نام Pin فکر می کنم که ادرس فایل exe بازی رو می دی و از catalyst بازی رو پلی می کنی.حد اقل مال من که همینجوریه و وقتی رور high... باشه خودش بازی رو با AMD اجرا می کنه.این همه بازی که کردم تا حالا مشکل سویچ نداشته.مگه تو سری 7000 تغییر کرده باشه که نمی دونم

11. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •