ایشون قیمت مد نظرشون 450 هست.
arc s که 580 تومنه !!
ایشون قیمت مد نظرشون 450 هست.
arc s که 580 تومنه !!
تو همه تست های صفحه نمایش که دیدم OB رو با GS2 مقایسه میکنن پس میشه نتیجه گرفت از GS برتره
از نظر سخت افزاری هم که فقط 540 در برابر 530 فرقشونه که مهم نیست
خوش دستی هم امروز مجددا امتحان کردم واقعا OB بهتره یعنی تا دستتون نگیرید متوجه نمیشید با قطر بسیار کم و وزن 109 گرم خیلی خوش دسته
البته باید قیمت این دو رو هم در نظر بگیریم که بازم OB خوش قیمت تره
اینم تست معتبر که بازم برتری نوا رو اثبات میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Time for a verdict on the new display – the 4” NOVA display of the LG Optimus Black P970. As far as LCD displays go, it’s easily among the best – its brightness is unmatched and the other characteristics are very good as well.
Last edited by 30vil; 22-08-2012 at 16:36.
خوب عزیز صفحه ی s2 با s هر دو super amoled هست .معلومه وقتی چیز جدیدتر هست با اون مقایسه میکنن! البته s2 از نظر عمق تصویر بهتره .کلا اس2صفحه ی بهتری داره.
تازه من نگفتم که amoled بهتره یا . گفتم که کیفیتش بسیار رضایت بخشه .ینی اینطور نیست وقتی گرفتید گوشی رو بگید اه چه قد تاره یا فلان ...
در ضمن از نظر خوشدستی هیچ گوشیی بد ساخت نیست !
شما با super amoled سامسونگ کار کردید ؟ به نظرم اگر این واسه شما بد حساب میشه اپتیموس بگیرید وگرنه اگر واسه شما رضایت بخش بود gs1 رو از دست ندید...
این نظر منه ...
نه Cpu و نه Gpu یکسان نیستند
جفتشون گلکسی اس قوی تره
من اون موقع که اومده بود Optimus black رو خریدم عزیزمجفتشون رو داشتم
نه دوست عزیز super amoled نداشتم اما امروز هر دو صفحه رو تست کردم به نظر nova خیلی روشنتر هستش و تو نور خیلی واضح تره
نمیدونم اون تست gsmarena رو شما قبول دارید یا نه nova رو گفته از رتینا هم بهتره
نمیدونم دیگه من طبق این منبع میگم cpu هر دو یکیه شما اگر منبع دارید لطفا ذکر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobile Image Brand LG Samsung Model
er AMOLED Capacitative Touchscreen Processor CPU Yes, 1 GHz Cortex-A8 processor, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 chipset ARM Cortex A8 1GHz processor
منم هر با هر دوتاشون کارکردم !
البته gs1 رو داشتم اما با اپتیموس کار کردم !
والا من کسی رو ندیدم که انقد بر روی کیفیت صفحه پافشاری کنه. همه هم از super amoled راضی بودن و هستن .
فکر نمیکنم نظرتون رو بشه تغییر داد .
موفق باشید![]()
آرمین عزیز چون کارم یه جوریه که خوانایی گوشی زیر نور آفتاب برام خیلی مهمه
من رو هیچ گوشی و برندی تعصب ندارم اما دوست دارم اگه نظری داده میشه با دلیل و مدرک باشه
مثلا دوستمون میگه از نظر پردازشی GS برتره درصورتی که هر دو Cortex-A8 processor هستند![]()
عزیزم یک سیستمی به نام Soc وجود داره.
معماری A8 داره . اما چیپست هامینگبرد با Omap تفاوت داره و بسیار قوی تره
قوی ترین تک هسته ای Galaxy S هست
همچنین صفحه نمایش هم خوانایی خوبی زیر آفتاب داره
دقیقا حکایت اواتار شماست.البته شما میگی با تعصب نظر میدم. پس هرطور راحتید
hitman عزیز من با System on Chip ها و تفاوت اومپ و هامنگبرد و تگرا و .. آشنا هستم
شما بهتر میدونید که omap 3630 ه مثل هامینگبرد هر دو 45 نانومتری هستند تو بعضی بنچ مارکها تی آی بهتره بعضی دیگه هامینگبرد
من جسارت نکردم و نگفتم شما با تعصب نظر میدین باز هم از نظرات شما متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینجا یک نمونه مشابه از بنچ ها هست. البته نکسس اس که دقیقا شبیه گلکسی اس هست.
در همه موارد . نکسس برتره. البته همونطور که میبینید بلک از آخرین ورژن فرویو و نکسس اولین ورژن جینجر برد استفاده میکنه.
در آخرین ورژن جینجر برد قضیه فرق میکنه و اختلاف زیاد میشه.
ولی همشون از عهده اجرای چند نرم افزار بر میان . همینطور بازی
پس بهتره فوکوس کنیم رو صفحه نمایش
صفحه نمایش بلک فوق العاده روشنه . یعنی نووا از نظر روشنایی قبل از وایت مجیک سونی اولین صفحه نمایش دنیا بود.
اما خوب طبیعتا در رنگ بندی ها یکم بد عمل میکنه و همینطور در رنگ های تیره اصلا خوب عمل نمیکنه .
خوانایی خوبی زیر نور آفتاب داره
دقیقا سوپر امولید برعکس اینه . رنگ مشکی و امثالهم رو عالی نشون میده ولی روشنایی پایین تری داره
مشکلش توی رنگای روشنه .
هر کدوم با معیارتون هماهنگ بود بردارید
البته. ساپورت دولاپری گلکسی اس خیلی خیلی خیلی بهتر از بلک هست. همین الان نسخه 4.1 هم براش پورت شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)