من یه راهنمایی به شما بکنم اینکه از msi لپ تاپ نخر...نه کیفیت خوبی داره نه پشتیبانی خوبی داره نه قدرت بالا...تازه گارانتیش هم مفت نمیارزه...
من یه راهنمایی به شما بکنم اینکه از msi لپ تاپ نخر...نه کیفیت خوبی داره نه پشتیبانی خوبی داره نه قدرت بالا...تازه گارانتیش هم مفت نمیارزه...
کاری به کیفیت و گارانتی ندارم فقط می خوتم بدونم کدوم قوی تره؟
سلام دوستان امروز رفتم و همون ایسوز رو گرفتم فعلا که ازش خیلی راضی ام برنامه های ادیوس و 3d max رو خیلی راحت و روون باز میکنه سرعت خیلی خوبی هم داره درضمن از همه ی دوستانی که من رو راهنمایی کردن بسیار ممنونم![]()
جالبه که این تاپیک رو ندیدم !!!
در مورد لبتاب msi و مقایسش با لبتابی که الان گرفتی. از لحاظ فنی و عملکردی هیچ تفاوتی بین این دو وجود نداره! اصلا
کیفتشون هم مشابه هستش
در مورد اون آدمی که تو پست2 اون حرفا رو زد. پست 18 رو تایید میکنم.
حالا که گرفتی مبارکت باشه. چند خریدی ؟
شما که تا 1700 خرج کردی باید پردازنده ایوی بریج تهیه میکردی. مثلا ایسر v3 ci7 با گرافیک 640
ممنون من اینو با کیف و لوازم جانبی 1.800 گرفتم اما این چیزی که شما میگیبد انگار بالای 1.900درمیاد درسته؟
نه برادر من
دیگه کیفیت لنوو زبان زد هستش و همه جا به لبتاب کاری بهش نگاه میکنن.
z570 با ci7ایوی بریج- و گرافیک 630 - بلوری و ... با 2 سال گارانتی سازگار+کیف+موس+آنتی ویروس حدود 1850-900 هستش. v3 حدود 50-100 تومانی ارزانتره، اونم با گرافیگ 640
در ضمن تو مشخصاتی که گذاشتی وزنش رو اشتباه نوشته. 14 اینچ های ایسوز 2.4 وزن داره و 15 اینچ هاش بین 2.6 تا2.7
----
من بحثم سر این نیست که چرا این رو گرفتی، مطمئن باش تمام کارهای شما رو به راحتی انجام میده و مشکلی نیست
بحثم اینه که یک نفر میاد توی فروم میگه فلان چیز آشغاله و این برند حرف نداره. در صورتیکه باید مدل به مدل نگاه کرد. در یک محدوده شاید یک مدل از یک برند خوب باشه و در یک محدوده قیمت و باتوجه به نیازها یک مدل از یک برند دیگه.
به هر حال ممنون ما که دیگه گرفتیم حالا یا خوب از آب درمیاد یا بد دنیا ارزش غصه خوردن برای انجور چیزارو که نداره!?!![]()
دوست عزیز این که شما میگی z580 هست..
اره رفیق. اشتباهی گفتم 570، 580 هستش.
بله دوست عزیز. به شما هم گفتم. این لبتاب تمام نیازهای شما رو رفع میکنهبه هر حال ممنون ما که دیگه گرفتیم حالا یا خوب از آب درمیاد یا بد دنیا ارزش غصه خوردن برای انجور چیزارو که نداره!?!
دنیا ارزش غصه خوردن و فکر کردن اضافی نداره. به اندازه کافی سوژه برای فکر کردن هست.
موفق و موید باشی
Last edited by Highbury; 23-08-2012 at 02:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)