اخه من یه جا خوندم نوشته بود asus sonic نمی دونم چی چی!پس B&O هست که خوبه.خودمم تعجب کردم چرا B&O نیست.ممنون بابت تصحیح
اخه من یه جا خوندم نوشته بود asus sonic نمی دونم چی چی!پس B&O هست که خوبه.خودمم تعجب کردم چرا B&O نیست.ممنون بابت تصحیح
یکی دو روزی نبودم دوستان گل شرمندم کردن
دوستان تو این دو روز اینترنت کنار گذاشتم خودم رفتم تمام پاساژ هارو زیرو رو کردم ویا راهنمایی شما Lenovo Y-580
از راهنماییاتون خیلی متشکرم![]()
مبارکتون باشه![]()
مبارک باشه ، چند گرفتی ؟ چیز خاصی نیست که همین اول کار تو ذوقت زده باشه که خدایی نکرده ؟
با ssd یا بدون ؟ کجا گرفتی اصلا ؟
ممنون از لطف دوستان
1.265گرفتم از کاممپیوتر ایران واقع در خیابان ولیعصر -بدون هارد جامد
از موقعی که گرفتمش تمام قسمت ها رو چک کردم مشکلی نیست
فقط یه نکته به اون کسایی که میخوان یه همچین چیزی بگیرن زیاد سخت نگیرن وتعصبی کار نکنند من قبل خرید فقط دنبال asus بودم ولی قبلش با شما دوستان گل مشورت کردم از بین مدل های موجود تو بازار و اون مدل هایی که قرار بیان یکی رو انتخاب کردم اونم لنوو که فکرش رو هم نمیکردم![]()
میشه یه کم در مورد با یا بدون ssd که دوستان میگن توضیح بدین؟ یعنی چی؟ ببخشید اگه سوالم اماتوریه
در ضمن شما مدل 1080ش رو گرفتی یا 768؟
کیفیت صدا با هدفون و بدون هدفون چه طوره؟
بلوری داره ؟ کجا گرفتی ؟ میشه آدرسش رو پ.خ کنی؟ و منظورت از قیمت 2165 هستش مگه نه ؟
بی زحمت ادرس برا منم بفرست.منم میخوام بگیرم بنظرتون صبر کنم قیمتا...یا الان بگیرم بهتره؟من تا عید 92 میتونم صبر کنم به نظرتون چیکار کنم؟
اخه 7 ماه صبر کنی که چی دوست عزیز!وافعا فکر کردی تا 7 ماه دیگه جیزی عوض می شه؟البته به احتمال زیاد عوض می شه.ولی مسلما خیلی بدتر از الان می شه.حالا بگذریم.اصلا بر فرض محال ارزون بشه.یعنی شما 7 ماه می خواید صبر کنید!!!
اگر ظاهرش هم برات مهمه این مدل سامسونگ رو ببین
samsung 300Z5A-s02
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)