Full HD این مدل رو دیدی به من خبر بدهضمنا مدل هاس سفارشی هم اومده یکی از بچه های همین جا دیرو گرفته میگه هیولا یه چیز اون ورتره ...
![]()
Full HD این مدل رو دیدی به من خبر بدهضمنا مدل هاس سفارشی هم اومده یکی از بچه های همین جا دیرو گرفته میگه هیولا یه چیز اون ورتره ...
![]()
Last edited by sobhan93; 19-08-2012 at 22:07.
نیست که ...
شمارتو نده تو تاپیک آدم بیکار زیاده اینجا زنگ می زنه فوت می کنه ..![]()
مشكل منم توي انتخاب همين بود ديگه
من ميخواستم y580 بگيرم.فقط و فقط به خاطر صفحه نمايش ميخوام 6c65 بگيرم.وگرنه چشمم خيلي لنوو رو گرفته بود
از لحاظ کانفیگ لنوو بالاتره اما خوب FHD نیست و ضمنا اینکه به خوبی اچ پی هم نمیشه از لحاظ خوشگلی / صفحه / اسپیکر و ....
dv6 7000 رو وارد کردن و فول هم هست فقط FHD نیست ...
چی میشه این اچ پی تحریم نمی کرد راحت می رفتی تو سایتش کانفیگ می کردی 2 هفته بعد در خونه ت بود ...
الان تو یوتیوب دیدی هر reviewدر مورد اچ پی هست همه شون جعبه خاکی دارن ...
یعنی که هر کی اونجا می خره کلا سفارشیه مثل این جا نی بره بازار نمی فهمه چی خریده تازه خوشحالم برمی گرده ....
اگه بتونی به رایان صبا زنگ بزنی بگی FHD میاره از 7000 یا نه خیلی خوبه ...
ولی به نظر من زیاد گیر نده به FHD ...کارت گرافیکیه درسته اما اونقدر ها هم فرق نداره یعنی داره اما نه خیلی خیلی ...
7000 یا لنوو رو بگیر کنارش یه FHD MONITOR ...
دلیل نداره حتما خود لپ تاپ FHD باشه ...
ضمنا y580 و 7000 جفتشون عالین اما لنوو به اچ پی و تکنولوژی هاش نمی رسه ...
اچ پی چیزای خاصی همیشه تو لپ تاپاش هست فقط کانفیگ نمی کنه ...
دیزاین داره / اسپیکر و ساب ووفر /mssd می خوره / صفحه خیلی بهتر از لنوو /فینگر پرینت /cool sence و ...
لنوو فقط یه شاسی زده بعد قطعات رو گذاشته روش واقعا خوب نیست این طوری کسی نمی پسنده هنوز نفهمیده مردم اگه کیفیت می خوان دیزاین و کلاس رو بیشتر می خوان ...
مثل خیلی از شرکت های اسکول گوشی ساز که با کلی مدل هنوز جلوی iphone سوت می زنن ..
چرا ؟ چون اپل اول دیزاین توپ بعد سخت افزار و سیستم عامل و ...
لنوو زیر اچ پی هست و اچ پی تجربه چندین دهه ساخت کامپیوتر داره که لنوو 70 سال دیگه میشه وضعیت فعلی اچ پی ...
اینا حاشیه بود فقط گفتم بیشتر بدونی که از چه برندی بخری ..
راستی یه مساله من هنوز واسم حل نشده ...
آدم میاد تو تاپیک جواب طرف رو بده بعد میزاره میره حداقل یه refresh بزن بعد ...
اصم یه وضعی به قرعان گیر کردیم ...![]()
جدی ؟ میاورد در خونه ؟ بدون واسطه ؟ خبری هم از پول اضافی و این چیزا نبود ؟؟چی میشه این اچ پی تحریم نمی کرد راحت می رفتی تو سایتش کانفیگ می کردی 2 هفته بعد در خونه ت بود ...
من الان ی لپ تاپ کانفیگ کردم توی سایتش
به یکی گفتم چقدر هزینش میشه اگه بخوای واسم بیاری اینو
گفت 6 میلیون ! توی سایت شد 2400 دلار !
قيمتشم بالاست.حدود 800 تومن بالاتره
اينو الان ديدم.داشتم وسوسه ميشدم واسه 7000
شايدم 7000 گرفتم
راستي توي ديجي كالا 7000 داره fhd هم هست
نه چرت گفته ..
من عموم عید از امریکا اومد یادم رفت بگم واسم از این اچ پی ها بیاره اینجا بفروشم ...
البته تازه تول فروردین به تاریخ ما معرفی شده بود و تو بازار نبود ...
ولی به جاش مک بوک آورد مفته مفت ...
خدایی تهه هر چی عموئه ...
خودم اچ پی داشتم فروختمش به دوستم ...
آره پس چی مگه ندیدی تو سایتش کانفیگ که می کنی زده مثلا Shipment مثلا فلان تاریخ معمولا هم 14 روزه ...
بعد 14 روز میاد تو نمایندگی کشور سفارش دهنده نمایندگی هم یا می فرسته در خونه ت یا میری میگیری ..
اما متاسفانه بدجایی گیر افتادیم و تاوقتی بلند نشیم همین هست ....
چی 800 بالاتره ؟
dv6t 7000 رایان صبا زده 2320 ...
یکی از بچه ها همین جا دیروز گرفته 2280 ...
اونی که تو میگی شاید DV7 باشه که 17 inch ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)