تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: راهنمایی , رفتن به آموزشگاه زبان

داره خودمونی میشه Ladan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    آرياشهر

پيش فرض

خودتون اونجا میرفتین؟ برای چی میگید فوقلادست میشه توضیح بدید؟
    2ترم خودم تجربه کردم. هم لیسنینگ هم اسپیکینگ عالی شدم نسبت به روز اول. البته انتخاب گویش به توصیه استادم بود.با اینکه خودشون توی 2 موسسه دیگه زبان تدریس دارن و کارشون عالیه اما گویش رو معرفی کردن. موسسه خاصی هست که مقررات جالبی داره و دانشجو رو ملزم به یادگیری میکنه. کتاباش هم از تیرماه امسال به 4کرنرز تغییر کرد که از اینترچنج کاملتره

2. 2 کاربر از Ladan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

زبانی که در موسسات ازاد تدرس میشه با زبان دانشگاه چه تفاوتی داره؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

زبانی که در موسسات ازاد تدرس میشه با زبان دانشگاه چه تفاوتی داره؟

سلام.

موسسات آزاد برپایه ی TOEFL و IELTS و .. هست، که هدفشون آموزش مکالمه ی زبان انگلیسی هستش.
    و بیشتر عملی هست.

ولی داخل دانشگاه خب مدرک لیسانس و بالاتر ملاک هستش، و بیشتر دروس به صورت تئوری تدریس و بازخواست میشن.

معمولا کسایی که میرن کلاس زبان بهتر میتونن مکالمات روزانه رو فرا بگیرن، ولی افرادی هم که میرن رشته ی زبان که

به صورت پایه ای و اصولی با زبان آشنا میشن. ولی هیچ کدوم کامل نیست، فقط ترکیب این دو میتونه شمارو کامل کنه.

5. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش این ها رو که میگم همه واقعیت و تجربه اس
    من خودم از سال دوم راهنمایی به کانون زبان ایران رفتم ترم اول با هزار تاخواهش افتادم basic1 یعنی صفر اما چون مال بزرگسالان بود برام ارزش داشت ترم ها گذشت تا من تازه بعضی چیز ها رو فهمیدم اینو فهمیدم کانون زبانی که میرفتم مثل سایر موسسات نیست که کیلویی نمره بده با ما که شوخی نداشتن ترم Inter3 نصف کلاس معلم انداخت کسی هم نتونست چیزی بگه!یادمه ترم اول معنی or بلد نبودم اما خیلی سریع پیشرفت کردم دو ترم top شدم کسایی که که کانون رفتن میدونن تو سطح high تاپ شدن یعنی چی؟!!!!!!!!
    بعضی میگن من فقط مکالمه میخوام بخونم !!مضحک ترین حرفه به نظر من!مگه میشه تو گرامر بلد نباشی اما بتونی راحت حرف بزنی ؟ الان خود من می تونم با اینکه دوسال از کانون فاصله گرفتم 75 % اخبار انگلیسی بفهمم صحبت کردنم خوبه اما عالی نیست اما میتونم مفهوم خودمو برسونم تو کنکور وقتی که خدا شاهد 8 دقیقه به پایین وقت عمومی ها مونده بود انگلیسی جواب دادم 86%شد تازه وقت خیلی کم آوردم
    اگه رفتی فعالیت کلاسی خیلی مهمه دو ترم اول اگر زجر هم کشیدی باز برو به خدا توکل کن و تلاش کن حتما به هدفت میرسی! امیدوارم که مطالبی که گفتم به دردت بخوره من اگه بیشتر کار می کردم وضعم بهتر میشد پس وقت رو از دست نده!
    ندانستن عیبی است بزرگ اما تلاش نکردن بزرگ تر!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •