تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: پیشنهاد تا 2 میلیون

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آره آره think pad لنوو خیلی بده امروز بگیری فردا سوخته!!نگیر آقا نگیر.asus n55slخوبه.g74 خوبه.من نه طرفدار لنوو هستم نه دشمن اسوس ولی وقتی بی هیچ دلیل قانع کننده طرف چون اسوس خریده میاد میگه لنوو -که اتفاقآ به دوام زیاد بین همه معروفه -خرابی زیاد داره چی بهش بگیم.ریویویی هم که میذاریم میگید اعتبار نداره ولی مشخص نمی کنید ادعای شما که میگید لنوو بی کیفیته از کدوم مرجع معتبری هست.آره کسی لپ تاپ گیم میخواد تو ایران سری G اسوس حرف اولو میزنه ولی تو دوام و کارکرد طولانی thinkpad حرف اولو میزنه دلیلش تاییدیه هایی هست که از شرکت های نرم افزاری بزرگی نظیر adobe و autodesk و ansys داره
    نخير سري ثينك پد بسيار سري با كيفيت كوچيك خوش دست و عالي هست ولي متاسفانه قيمت بالايي داره (در حد گيمينگ ها)
    اتفاقا اسوس هم خيلي مشكل داره تاچ پد هاش خوب نيست باطري هاي خوبي نداره معمولا (بعد 1 سال تو هم در ميرن اگه مواظبت نشه)
    من هيچوقت نگفتم لنوو بي كيفيت هست اتفاقا تنهاي لپ تاپي بود كه ميشد واقعا بهش گفت ضد ضربه
    ولي اونم نسبت به بقيه معايبي داره حالا هر چي

واقعا شما به ايني كه گذاشتي ميگي ريويوو؟ صدا و تصوير لنوو و اپل 1 نمره فرق داره؟ فقط 10 نمره فرق پنلشون هست بعد نمره اي كه به كيبورد ها داده 7 نمره اختلاف داره

بعد شما اومديد اينجا گذاشتيد نمره كيبورد Y580 شده 85
    در حاليكه Y580 تازه اومده و تو رنكينگ نمره سال 2011 مسلما نميتونسته باشه
    از اينم بگذريم شما به كيبورد ثينك پد L530 نگاه كني ميبيني بهش داده 88 كيبوردي كه اصلا در حد و اندازه هاي كيبرد Y580 يا G74 نيست
    مطمئنا از نظر كيفي هم كيبورد رو بررسي نكرده چون اينترنال ريويوو هاي لنوو تنها كنترل كيفيتشون بابت سيستم كولينگ دستگاه هست و بعضي وقتا كيس لپ تاپ
    بعد جالبه دو ريويوو از G74 هست تو يكيش به كيبورد داده 86 تو يكي ديگه داده 90
    بعد اصلا يه چيز ديگه مثلا سال 2011 كه Y570 رو داشتيم نمره كيبورد بهش داده 80
    بهترين كيبورد لنوو رو اين لپ تاپ بود
    بهترين كيبورد اسوس هم رو سري G و بعد K بود مثلا بالاترينشون 86
    و يكي از بدترين ها به قول خودتون N55 بود با نمره 76
    بعد نمره كيبورد لنوو تو رنكينگ شما 2 برابر اسوس هست
    ديگ خنده دار تر از بحث كيبورد بحث ديسپلي و آئديو هست
    كه شاهد هستيد

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من نه طرفدار لنوو هستم نه دشمن اسوس
    جديدا هر كي راجه به يه چيزي بحث ميكنه ميگه من نه طرفدار فلانم نه دشمن بهمان
    يعني حتما واسه بحث باث بي طرف بود؟

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اصلآ اون ریویو کلآ غلط.اشتباه. لنوو اصلآ دهمه! خب .شما میگید لنوو کیبوردش کجا خفنه؟من میگم آقا جان طبق بررسی نوتبوک چک نمره کیبورد Y580و G74 و G75 یکی بوده.اون جناب IOG میگن لنوو خرابیش زیاده تو که مثلآ کاربر فعالی ازش بپرس مدرکت چی هست سندت چی هست؟گیر دادی که اون ریویو اعتبار نداره ملت هم فکر میکنن پس آره لنوو دو روزه خراب میشه!شما دوست عزیز چند ماهیه دنبال G74 هستی خب اشکالی نداره اما علاقه زیاد به هر چیز چشم آدمو از دیدن معایبش میبنده رو این حسابه میگم طرفدار برند خاصی نیستم.ریویوهای نوتبوک چک هم که مورد تایید حضرتعالی نیست.چندتا وب سایت معتبر معرفی کنید بلکه ما از این جهالت بیرون بیاییم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آره آره think pad لنوو خیلی بده امروز بگیری فردا سوخته!!نگیر آقا نگیر.asus n55slخوبه.g74 خوبه.من نه طرفدار لنوو هستم نه دشمن اسوس ولی وقتی بی هیچ دلیل قانع کننده طرف چون اسوس خریده میاد میگه لنوو -که اتفاقآ به دوام زیاد بین همه معروفه -خرابی زیاد داره چی بهش بگیم.ریویویی هم که میذاریم میگید اعتبار نداره ولی مشخص نمی کنید ادعای شما که میگید لنوو بی کیفیته از کدوم مرجع معتبری هست.آره کسی لپ تاپ گیم میخواد تو ایران سری G اسوس حرف اولو میزنه ولی تو دوام و کارکرد طولانی thinkpad حرف اولو میزنه دلیلش تاییدیه هایی هست که از شرکت های نرم افزاری بزرگی نظیر adobe و autodesk و ansys داره
    بعد از مک بوکهای اپل ، تینک پد لنوو بالاترین کیفیت ساخت رو داره
    تینک پد تنها سری است که IBM در ساختش با لنوو همکاری میکنه . لنوو در سیستم عامل تینک پد ها خیلی خرج کرده و ویندوز سون رو براشون بهینه کرده به طوری که دارای یک رابطه ی کاربری جدید شبیه متروی ویندوز 8 هستن.
    به هر حال think pad برگ برنده ی لنوو حساب میشن

5. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

واقعا شما به ايني كه گذاشتي ميگي ريويوو؟ صدا و تصوير لنوو و اپل 1 نمره فرق داره؟ فقط 10 نمره فرق پنلشون هست بعد نمره اي كه به كيبورد ها داده 7 نمره اختلاف داره
    اصلآ اون ریویو کلآ غلط.اشتباه. لنوو اصلآ دهمه! خب .
    دوستان اصلا جر و بحث با هم نکنید. نمیشه گفت که فلان برند کیبوردش خوبه اونیکی خوب نیست. هر شرکتی هم جنس بی کیفیت و ارزان داره هم حنس گران وبا کیفیت.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

اصلآ اون ریویو کلآ غلط.اشتباه. لنوو اصلآ دهمه! خب .شما میگید لنوو کیبوردش کجا خفنه؟من میگم آقا جان طبق بررسی نوتبوک چک نمره کیبورد Y580و G74 و G75 یکی بوده.اون جناب IOG میگن لنوو خرابیش زیاده تو که مثلآ کاربر فعالی ازش بپرس مدرکت چی هست سندت چی هست؟گیر دادی که اون ریویو اعتبار نداره ملت هم فکر میکنن پس آره لنوو دو روزه خراب میشه!شما دوست عزیز چند ماهیه دنبال G74 هستی خب اشکالی نداره اما علاقه زیاد به هر چیز چشم آدمو از دیدن معایبش میبنده رو این حسابه میگم طرفدار برند خاصی نیستم.ریویوهای نوتبوک چک هم که مورد تایید حضرتعالی نیست.چندتا وب سایت معتبر معرفی کنید بلکه ما از این جهالت بیرون بیاییم
    آقا من واقعا نمیخواستم شما رو این قدر ناراحت کنم. من در مورد یه مدل خاص مثل تینک پد حرفی نزدم. من فقط یه نموداری دیدم که به طور کلی خرابی ایسوز از همه کمتر بود و لنوو خرابی بیشتری داشت. مطمئنا هر برندی یه مدل با کیفیت داره و یه مدل کم کیفیت. من خودم N55 دارم. صفحه کلیدش نمیگم بده ولی بدرد بازی نمیخوره. هر کسی باید ببینه برای چه کاری میخواد. هر کسی از مطلب من برداشت بد کرده همین جا میگم آقا هیچ لپ تاپی به همین راحتی خراب نمیشه. بابای من یه لپ تاپ داره از برند سوزوکی که مدلشم فقط تو یه سایت ایرانی هست{!} نمیدونم مجید سوزوکی ساختش یا رفیقش{} ولی چند ساله باهاش کار میکنه و در حدی که بابام نیاز داره جوابگو هست...
    خلاصه هر کسی رو ناراحت کردم همینجا معذرت میخوام... مطمئنا همینجا خیلی ها اطلاعاتشون بیشتر از منه...

8. 2 کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بنده از اطلاعات دوستان همیشه استفاده کردم.بهترین ریویو هم نظر شخص کاربری هست که با وسیله مدتی کار کرده.اگه باعث رنجش کسی شدیم عذر میخوام.بهترین و بدترین لپ تاپ همیشه به نوع کاربری و بودجه بستگی داره حالا هر برندی میخواد باشه.فوروم هم یک محیط دوستانه است برای تبادل نظر.از همه دوستان متشکرم

10. این کاربر از Phoenix84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز فك كنم ديديد دو نمره به كيبورد اسوس داده يكي 90 يكي 86
    هردوشم نوتبوك چك داده به يه مدل دستگاه
    كدوم درسته؟ نه قبول ندارم
    چرا بايد هر مذخرفي رو قبول كنم
    آدمي فكر هم داره
    من با حرف IOG كاري ندارم
    من حرفم با شماست الكي بازي رو نچرخونيد
    ملت اگه اينقد بي شعورا پس بهتره همون فكرو بكنن
    من هر مدته دنبال هرچيزي هستم به خودم مربوطه
    هيچوقت جز برتري اولويت رو علاقم تاثير نزاشته ولي علاقم هم دليل بر پيشنهادم به ديگران نبوده
    كار قشنگي رو براي بحث انجام نداديد
    گشتيد تو پستاي من مث بعضي ها پرونده رو ميكنيد و بگم بگم ميكنيد
    بله شما طرفدار برند خاصي نيستيد باباي منم فضانورده
    براي افرادي مث شما همين بس كه نوت بوك چك خداست

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بعد از مک بوکهای اپل ، تینک پد لنوو بالاترین کیفیت ساخت رو داره
    تینک پد تنها سری است که IBM در ساختش با لنوو همکاری میکنه . لنوو در سیستم عامل تینک پد ها خیلی خرج کرده و ویندوز سون رو براشون بهینه کرده به طوری که دارای یک رابطه ی کاربری جدید شبیه متروی ویندوز 8 هستن.
    به هر حال think pad برگ برنده ی لنوو حساب میشن
    دوست عزيز با كيفيت تر از اپل ها لپتاپ هايي مث الين وير يا سري Z سوني هست كه الان فك كنم اسمشون عوض شد
    در ضمن IBM مدتيه كه هيچ همكاري با لنوو نداره
    همون وقت كه بخش PC رو به لنوو فروخت تنها ثينك پد ها ساخت و طراحي مستقيم IBM بود
    بقيه ثينك پدها همه ساخت خود لنوو هست
    البته ساخت بخشي PC شركت IBM كه الان واسه لنوو هست

13. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزيز فك كنم ديديد دو نمره به كيبورد اسوس داده يكي 90 يكي 86
    هردوشم نوتبوك چك داده به يه مدل دستگاه
    كدوم درسته؟ نه قبول ندارم
    چرا بايد هر مذخرفي رو قبول كنم
    آدمي فكر هم داره
    من با حرف IOG كاري ندارم
    من حرفم با شماست الكي بازي رو نچرخونيد
    ملت اگه اينقد بي شعورا پس بهتره همون فكرو بكنن
    من هر مدته دنبال هرچيزي هستم به خودم مربوطه
    هيچوقت جز برتري اولويت رو علاقم تاثير نزاشته ولي علاقم هم دليل بر پيشنهادم به ديگران نبوده
    كار قشنگي رو براي بحث انجام نداديد
    گشتيد تو پستاي من مث بعضي ها پرونده رو ميكنيد و بگم بگم ميكنيد
    بله شما طرفدار برند خاصي نيستيد باباي منم فضانورده
    براي افرادي مث شما همين بس كه نوت بوك چك خداست
    یک کلام ختم کلام.حیف وقتی که برای این جور بحث ها صرف بشه.هرچی هم بگید هرگز جوابتونو نمیدم
    Last edited by Phoenix84; 08-08-2012 at 03:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •