تا به حال چندین بار با هر دو اسلات تست کردم
سعی می کنم سرعت باس و ولتاژ رو دستی بدم ببینم چی میشه ...
اینجا یکی از کاربرا فکر می کنه ممکنه مین و رم همخوانی نداشته باشن ! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا به حال چندین بار با هر دو اسلات تست کردم
سعی می کنم سرعت باس و ولتاژ رو دستی بدم ببینم چی میشه ...
اینجا یکی از کاربرا فکر می کنه ممکنه مین و رم همخوانی نداشته باشن ! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rostamiani; 11-08-2012 at 18:21.
یه کاری کن ببین ورژن بایوست چند هست بعد تو سایت ازراک نگاه کن ببین بایوس جدیدتری اومده برای مادربردت یا نه اگه بایوس جدیدتری موجود بود با رم و هارد قدیمی سیستم رو روشن کن و بایوسش رو آپدیت کن احتمالا باید درست بشه.
رم روسیستم دیگه ای کار کرد اگه امتحان نکردید یه امتحان بکنید نتیجه را بگید و کارایی که دوستمون بالا هم گفتند را انجام بدید اگه نشد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید را هنماییتون میکنه خداییش هیچ کس را پیدا نکردم که به انداره ی ایشون وارد باشه
سوئ تفاهم نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان
نه عزیز مشکلی نیست اگه اوشون بیشتر بدونن منم یاد میگیرم.لطفا هر موقع درست شد بگید که مشکل چی بوده!
دوست عزیز الان متوجه شدم که پردازنده شما رم DDR3-1066 رو ساپورت میکنه و شاید به خاطر همین باشه من اصلا حواسم طرف پردازنده نرفته بود.شما اگه تونستید فرکانس رم رو روی 1066 بذارید ببنید بازم مشکل داره!اگه نشد توی بایوس XMP رو Enable کنید ببینید درست میشه.ولی خب بازم رم با فرکانس 1066 به بالا رو محدود میکنه نه اینکه اصلا نشناسه
Last edited by lpfan1; 12-08-2012 at 05:54.
گاهی اوقات شده پاور های گرین از همون اول مشکل داشتن.
شما سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنید...
اگر گرافیک دارید...ببینید کانکتور برق بهش میخوره؟؟؟ 6 یا 8 پین.
در مورد کیس هم باید بگم،کیس شما مگنوم 2 هست و فقط کاور بغل عوض شده.به نظر من که از قبل بهتر و زیباتر شده.
با یک رم دیگه سیستم رو بالا اوردم و تایمینگ و ولتاژ رم رو دستی وارد کردم.
تایمینگ 21-8-8-8 بود و ولتاژ 1.65
تغییر دادم به 9-9-9-24 و ولتاژ 1.5
رم من رو شناخت ولی دیگه رم 2 گیگی که روش بود رو نمیشناسه !!!
یعنی اگه بخوام ارتقا بدم ممکنه نتونم ؟
CMOS رو آپدیت کردم. الآن با تنظیمات خودکار هم رم رو میشناسهولی تایمینگ همون 8-8-8-21 هست !!! بهتره عوضش کنم ؟
از کمک همگی هم متشکرم![]()
متشکرم
پیامتون رسید
بهتر بود تاپیک جدا می ساختم، ولی چون عجله داشتم فرصت نشد !
نه همین تایمینگ خوبه.کلا هر چی تایمینگ کمتر باشه بهتره.فقط اگه مشکل ساز شد عوضش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)