تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: ویروس services.exe و از کار انداختن nod 32

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

new2012user جان من چند ابزار دیگه برای شما میذارم اینها رو هم امتحان کنید این ابزارها مخصوص همین ویروس هستند و همچنین کم حجم هستند و امتحانش ضرری نداره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

nod32 ویروس کشی سبک هستش ولی همین سبک بودنش باعث میشه مثل آب خوردن ویروسی شه .
    روی سیستمهای اداری و خانگی خیلی مختلفی این رو نصب کردم با کلید معتبر و قابل آپدیت نه با کرک . پدرم درآمد و بعد از چند ماه کلاً دیدم باز ویروسی شدند .
    آخرالامر کاسپرسکی رو براشون نصب کردم . سنگینه ولی علت سنگین بودنش همینه که مو رو از ماست میکشه .

4. این کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض علت عدم توانایی در شناسایی ویروس در نود 32

nod32 ویروس کشی سبک هستش ولی همین سبک بودنش باعث میشه مثل آب خوردن ویروسی شه .
    روی سیستمهای اداری و خانگی خیلی مختلفی این رو نصب کردم با کلید معتبر و قابل آپدیت نه با کرک . پدرم درآمد و بعد از چند ماه کلاً دیدم باز ویروسی شدند .
    آخرالامر کاسپرسکی رو براشون نصب کردم . سنگینه ولی علت سنگین بودنش همینه که مو رو از ماست میکشه .
    سبک بودن به قدرت آنتی ویروس ربطی نداره اگه اینطور باشه آنتی ویروس جیدیتا یا ترات پورت از همه بهتر ویروس میگیره. چون حجمشو از همه بیشتر یا سنگینتره.

لطفا درست راهنمایی کنید که کاربر هم دچار شک نشه. ایشون مشکلشون از ویرو سه و شما هم اگه با نود ویروس ی شدی ببین چه نسخه ای و با چه روشی نصب کردید. احتمالا از سایت نود دانلود نشده و کدش هم همین طور شاید هم آپدیت نبوده یا سیستمتون از قبل ویروسی بوده و قصد داشتید با آنتی ویروس آن را درست کنید. در حالی که آنتی ویروس وظیفه محافظت داره نه پاکسازی سیستم آلوده . برای این کار ابزارهایی توسط این کمپانی ها ارائه شده و روشهای خاصی برای هر ویروس باید به کار گرفته بشه که در نهایت به پارتیشن بندی مجدد هارد و نصب ویندوز هم میتونه منجر بشه.

6. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تنها راهکار شما برای هر نوع آلودگی که در انجمن گزارش میشه نصب اسکنر 1 مگابایتی webroot هست که مطمئنا این نرم افزار نمیتونه فایل های آلوده رو گندزدایی کنه و سیستم آلوده رو بیشتر دچار مشکل میکنه , فقط من نیستم که در این انجمن پست میذارم برین ببینید چند نفر پست میذارن و راهکار ارائه میدن و من به راهکارهای آنها احترام میذارم ولی برای راهکار شما که سیستم طرف رو بیشتر دچار مشکل میکنه هیچ احترامی قائل نیستم
    اول این که فروم جای این بحثها نیست

خب اولین اشتباه شما همینجاست , این ویروس فایل های سیستمی رو آلوده کرده در مورد بکاپ گیری مطمئنا خود کاربر میدونه که از اطلاعات مهمی مثل عکس و فیلم و داکیومنت ها باید قبل از تعویض ویندوز بک آپ بگیره ولی چون سیستم آلوده است از فایل های سیستمی نباید بکاپ بگیره ضمنا ما هنوز به تعویض ویندوز نرسیدیم که من بخواهم بهشون بگم که بک آپ بگیرن فعلا داریم روش های مختلف گندزدایی رو امتحان میکنیم
    بنده اطلاعات خود را دارم و شما هم اطلاعات خودتان را از منابعی که ظاهرا جداگانه است.
    ولی بنده نمیخواهم راهکار شما را زیر سوال ببرم. این که میگویید گند زدایی فکر کردید از کجا صوورت میگیرد از همین فایلهایی که آلوده شده و سیستمی هم ممکنه باشه . وقتی سیستمی آلوده میشه ویروس کار خود را انجام داده و تغییراتی که نباید را در رجیستری و فایلهای سیستمی انجام میدهد و در مواردی آسیب تا حدی است که حتی با ویروس یابی با ابزارهای پاکسازی باز مجبور به تعویض سیستم عامل هستند و ما هم نیز این را میدانیم .ولی بهتر است بدانید قبل از انجام هر عملیاتی بر روی سیستم آلوده یا مشکوک به آلوده تذکر در مورد ایجاد نسخه پشتیبانی از فایلهای مورد نیاز و نه فایلهای سیستم عامل ضروری است مگر راهکاری داشته باشید که از عدم اسیبش به سیستم عامل و فایلهای سیسمی مطمئن باشید . درست است که این پشتیبان گیری با آلودگی و انتقال آن همراه است ولی در صورتی که سیستم پاک شود کاربر میتواند با آنتی ویروس بروز خود از فایلهای پشتیبان آلودگی را بر طرف کند.

اشتباه بعدی شما هم اینجاست که من به دوستمون نگفتم هیچ آنتی ویروسی نصب کنه اگر منظور شما kaspersky virus removal tools است که این نرم افزار پرتابل است و اصلا قابل نصب به عنوان آنتی ویروس نیست
    بنده به این امر واقفم و این ابزار ها را پیش از این که شما آنتی ویروس استفاده کنید استفاده میکردم.پس بهتر است وقتی کسی را نمیشناسید در موردش اظهار نظر نکنیدتا سوء تفاهم پیش نیاید.
    در پایان ما همه اینحا هستیم که مشکلات کاربران رو برطرف کنیم و هیچ سودی هم از کار نصیب ما نمیشه خوشبختانه پست های من اینجا هست میتونید نوع پست های من رو ببینید و تا به حال هم با هیچ کسی مشکل نداشتم به جز کسانی که این جا را با بازار تبلیغاتی اشتباه گرفتن و نه تنها به فکر برطرف کردن مشکلات کاربران نیستند بلکه فقط به دنبال تبلیغ محصول خود هستند البته سوء تفاهم نشه منظور شخص خاصی نیست
    من و خیلی از کاربران دیگه اینجا زحمت کشیدیم و مشکلات کاربران رو برطرف کردیم و این تصادفی نیست که کاربران زیادی به اینجا میان و مشکلات خودشون رو مطرح میکنند نمیزاریم اعتبار این فروم زیر سوال بره
    دست شما درد نکنه ما نیز منکر این نشدیم و بنده هم مثل شما یک راهکار ارائه دادم که به نظر بنده درست است حال شما میگویید تبلیغات . مثلا اگر شما بگویید ابزار کسپرسکی یا پاندا استفاده کنید تبلیغات نیست ولی بنده اگر بگویم از راهکار وب روت استفاده کنند تبلیغات میشود. ظاهرا راهکار بنده را به خوبی میشناسید که از نام بردن آن تا این میزان ناراحت شده اید البته بنده به این نوع برخورد عادت دارم فقط شما نیستید که تهمت میزنید و قصد خراب کردن دیگران و راهکارهای مفیدشان برای کاربران را دارید . شما وقتی میبینید راهکاری جامعتر به کاربر ارائه میشود و حضور شما را بی نیاز میکند و کار را به متخصصان این رشته در لابراتوارهای تخصصی آنتی ویروس ها میبرد باید هم ناراحت شوید البته در زمانی که به فکر فقط رفع نیاز کاربران نباشید مثل بنده . این ناراحت کننده نیست که کابر حرفه ای چون شما چنین مخالفتی را با بنده به محض ارائه این راهکار داشتید چون نتیجه حاصل را خوب میدانید.
    به نظر بنده و با تخصصی که در این زمینه دارم میتونم فقط بگویم راهکار های شما لقمه دور سر گرداندن است . شما حتی امتحان نکرده به راهکار بنده اظهار نظر کرده اید و گفته اید کاربر از آن جواب نمیگیرد در حالی که بنده بدون این حرفها میتوانم در بی اثر بودن راهکار شما نظر بدهم ولی این کار را نمیکنم تا خود کاربر انتخاب کند . شما از چه چیزی نگرانید ؟ واضح بگویید . نگرانی شما اعتبار فروم نیست چون اگر در این فروم کسی باشد که در حال حاضر راهکاری جامع برای کاربران بر اساس قوائد حال حاضر شرکتهای امنتی ارائه نموده بنده باشم که با دریافت پشتیبانی از همان کمپانی مورد نظر خود هم که حتما مراجعه داشتید به این مسئله دریابید . در حالی که میدانم این موارد را داشته اید. بنده نیز جلوی شما را نمیگیرم و متهمتان نمیکنم چون یک امتیاز بیشتر در فروم دارم یا رتبه ای بالاتر . از توضیحاتتون هم متشکرم.
    Last edited by maminsafari; 13-08-2012 at 20:31.

8. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نه عزیزم . من 15 ساله بطور حرفه ای و تخصصی دارم روی سیستمهای آلوده کار میکنم . 15 سال .
    این چیزهایی که شما میگید بخشیش از نظر من کاملاً اشتباهه . بخشیش هم آموزش به افراد آماتوره .
    متأسفانه این تنها موردیه که من به نتایج Virus Bulletin نمیتونم اعتنا و اعتماد کنم .
    چون نود32 یکی از بدترین ویروس کش هاست بنابه تجربه ی طولانی من . این دیگه ربطی به نسخه یا آپدیت بودن و... اش نداره . توجه کن چی عرض کردم .
    توی همین انجمن و یا اینترنت هم بگردید یکی از بیشترین گزارشات و شکایات مربوط به همین ویروس کشه .
    با اینهمه روی یکی از لپتاپهام که بلحاظ سخت افزاری کمی قدیمی شده و اختصاصاً وقف امور دانلود شبانه ی خودم کردمش نود32 نصب دارم . اونم فقط چون ویروسی شدنش اهمیتی نداره و سخت افزار قدرتمندی هم نداره .
    وگرنه هیچوقت این ویروس کش رو برای امور حرفه ای تر و به افراد متخصص پیشنهاد نمیکنم .

نظر شما تا حدی درسته . نود یه آنتی ویروس حرفه ای نیست. علت این که کاربرای نود اینقدر شاکیند بیشر اینه که کرک استفاده میکنندو نسخه اصلی را از فرعی تشخیص نمیدند یا پیش نیازهای نصب را درت انجام نمیدند .
    اگر بنده براتون نود نصب کنم میبینید که هیچ مشکلی پیش نمیاد البته خودم طرفدار نود نیستم ولی میگم که بدونید بیشتر این مشکلات از درست استفاده نکردن آنتی ویروس یا نسخه اصلی استفاده نکردنه بخشیش هم به خاطر مشکلات سیستمی و سخت افزاریه یا نگرفتن برخی ویرو سها با این آنتی ویروس هاست. که کم پیش میاد. پس علت عمدش میشه عدم استفاده از نسخه اصلی و یا رعایت پیش نیازهای نصب و بروز رسانی آنلاین و به موقع یا دستکاری تنظیمات آنتی ویروس توسط کاربر .
    Last edited by maminsafari; 14-08-2012 at 11:30.

10. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

بحث رو الکی دارین کش میدین شما گفتین که نباید میگفتین آنتی ویروس نصب کنه منم گفتم که هیچ آنتی ویروسی بهشون ندادم نصب کنند و این نرم افزار پرتابل است و نصبی نیست حالا هم میگید
    بنده به این امر واقفم و این ابزار ها را پیش از این که شما آنتی ویروس استفاده کنید استفاده میکردم.پس بهتر است وقتی کسی را نمیشناسید در موردش اظهار نظر نکنیدتا سوء تفاهم پیش نیاید.
    یا اینکه میگید چرا ابزارهای کسپر و پاندا پیشنهاد میدم خب چون این ابزار برای پاکسازی این ویروس ها ساخته شده اند و نه تنها از کسپر و پاندا بلکه از بیت دیفندر و نورتون و آ وی جی ابزارهای مختلفی اینجا گذاشتم دیگه بیشتر از این من بحث نمیکنم پست ها موجود هستند و دیگر کاربران میتونند پست ها رو ببینند

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سبک بودن به قدرت آنتی ویروس ربطی نداره اگه اینطور باشه آنتی ویروس جیدیتا یا ترات پورت از همه بهتر ویروس میگیره. چون حجمشو از همه بیشتر یا سنگینتره.

لطفا درست راهنمایی کنید که کاربر هم دچار شک نشه. ایشون مشکلشون از ویرو سه و شما هم اگه با نود ویروس ی شدی ببین چه نسخه ای و با چه روشی نصب کردید. احتمالا از سایت نود دانلود نشده و کدش هم همین طور شاید هم آپدیت نبوده یا سیستمتون از قبل ویروسی بوده و قصد داشتید با آنتی ویروس آن را درست کنید. در حالی که آنتی ویروس وظیفه محافظت داره نه پاکسازی سیستم آلوده . برای این کار ابزارهایی توسط این کمپانی ها ارائه شده و روشهای خاصی برای هر ویروس باید به کار گرفته بشه که در نهایت به پارتیشن بندی مجدد هارد و نصب ویندوز هم میتونه منجر بشه.
    نه عزیزم . من 15 ساله بطور حرفه ای و تخصصی دارم روی سیستمهای آلوده کار میکنم . 15 سال .
    این چیزهایی که شما میگید بخشیش از نظر من کاملاً اشتباهه . بخشیش هم آموزش به افراد آماتوره .
    متأسفانه این تنها موردیه که من به نتایج Virus Bulletin نمیتونم اعتنا و اعتماد کنم .
    چون نود32 یکی از بدترین ویروس کش هاست بنابه تجربه ی طولانی من . این دیگه ربطی به نسخه یا آپدیت بودن و... اش نداره . توجه کن چی عرض کردم .
    توی همین انجمن و یا اینترنت هم بگردید یکی از بیشترین گزارشات و شکایات مربوط به همین ویروس کشه .
    با اینهمه روی یکی از لپتاپهام که بلحاظ سخت افزاری کمی قدیمی شده و اختصاصاً وقف امور دانلود شبانه ی خودم کردمش نود32 نصب دارم . اونم فقط چون ویروسی شدنش اهمیتی نداره و سخت افزار قدرتمندی هم نداره .
    وگرنه هیچوقت این ویروس کش رو برای امور حرفه ای تر و به افراد متخصص پیشنهاد نمیکنم .
    Last edited by LightningII; 13-08-2012 at 21:54.

13. این کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ضمن سلام دوباره و تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن

در این تاپیک به مشکل مشابه خودم برخوردم:
    و با kaspersky resque disk از طریق بوت سیستم گند زدایی شد و الان خدا رو شکر هم nod دوباره شروع به کار کرد هم برنامه هایی که غیر فعال شده بودن دوباره فعال شدن(مثل download manager ها و...)

فقط الان یه سری آثاری از این آلودگی ها تو سیستم به جا مونده
    وگرنه چندین بار بعد از حل مشکل سیستم رو با ابزارهای مختلف اسکن کردم و هیچ الودگی اعم از ویروس و تروجان و... یافت نشد.

مثلا در قسمت فایروال ویندوز با این پیغام خطا که عکسش رو در زیر میبینید موجه میشم:

در تمام بخش ها (رو تمام گزینه های ستون سمت چپ کلیک میکنی این میاد فقط)این پیغام اومده و جایی برای روشن و خاموش کردن فایروال نیست :

یا در بخش advance این ارور:

تو گوگل سرچ کردم تو چند تا سایت خارجی نوشته بود از آثار مخرب بد افزارها بعد از پاک شدن از سیستمه ولی راهکاره مناسبی پیدا نکردم
    Last edited by new2012user; 15-08-2012 at 09:24.

15. 2 کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •