چه لزومی داره شما یا من بدونیم یاهو از چه پایگاهی استفاده میکنه؟منم مثل شما معتقد به کاربرد مهمتر و بیشتری برای پایگاه هستم. *تا اون حدی که من میدونم برنامه ها و سایتهای قوی و معروف صحبتی از پایگاه دادشون نکردن. یعنی مثلا گمون نکنم کسی بتونه شرکت هایی مثه یاهو و ... از چه پایگاهی استفاده میکنن.
در ضمن من یاهو رو تو پستهای قبلم نام نبردم.
اولا که هر برنامه ایی موظفه از از ابزار های تجاری که داخل برنامش استفاده کرده در برنامش نام ببره. این یک قانونه و بجز ایران در همه جای دنیا باید رعایت بشه.عرض بنده اینه که اینکه مثلا گفته میشه فوتوشاپ از پایگاه استفاده نمیکنه قابل اثبات نیست چون من ندیدم شرکتی جار بزنه که ما از فلان تکنولوژی استفاده کردیم ( زبون برنامه نویسی رو ممکنه بگن ولی پایگاه رو ندیدم که بگن )
دوما تا مفهوم پایگاه داده بین من و شما روشن نشه نمیتونیم بگینم که برنامه x از پایگاه استفاده کرده یا برنامه y استفاده نکرده.
خوب الان دو تا چیز فوقالعاده بی ربطو باهم مقایسه کردید!*رایت دی وی دی کار ساده ای هست یا نیست؟ جواب این سوال کاملا نسبیه. رایت دی وی نسبت به خوردن آب کار پیچیده ایه ولی نسبت به مثلا تکنولوژی پردازش ابری ساده باشه
کافی یکم راجب عمل رایت و پیاده سازی اون در اینترنت تحقیق کنید که هم به ساده نبودنش پی ببرید هم به اینکه هیچ ربطی به پردازش ابری نداره.
من از شما یک پلیر ساده خواستم. یعنی فقط یک فرمتو بدون هیچ تنظیماتی پخش کنه. این کاریه که حتی در multy media builder هم در حد 2 خط اسکریپت شدنی هست!بهر حال موضوع بحث ما این نیست *فرمودید نوشتن پلیر کار ساده ایه!!!!! من نمیدونم چرا اینهمه دغدغه پلیر تو کشور ما وجود داره. همیشه با این معضل رو برو هستیم که پلیری داشته باشیم که همه فرمت ها رو بخونه. مایکروسافت با اون عظمتش تو نسخه 12 پلیرش هم نتونسته پلیری بسازه که حداقل بشه گفت اکثر فرمت ها رو میخونه. من با ساز و کار پلیرها آشنا نیستم و فکر میکنم با dirctex و منابع ویندوزی کار میکنن. بهرحال من فکر میکنم بیش از اینکه نوشتن یه پلیر تخصص برنامه نویسی بخواد تخصص در زمینه سیستم عامل و فرمت های مختلف را میخواد. بهرحال ادعای بزرگی کردید. امیدورام اگر واقعا اینقد ساده است شما با هر زبونی دوست دارید یه پلیر بنویسید تا مجبور نباشیم چندین و چند برنامه کرک شده رو سیستممون نصب کنیم.
هدف من ساخت پلیر یا معرفی یا ... نبود هدفم این بود که میخواستم به شما ثابت کنم که SQL اونجوری که شما میگفتید هم نیست!
چیزی که منظور من بود خیلی با منظور شما متفاوت هست پس رو این قضیه دیگه هیچ بحثی نمیکنم.من نمیدونم منظور من از مدیریت حافظه با معنای مورد نظر شما یکیه یا نه. ولی چیزی که من میدونم اینه که مثلا انتخاب دیتا تایپ های صحیح و نیز تعریف اونا تو یه scope مناسب تو سی شارپ وجود داره. من c++ بلد نیستم ولی تا اونجا که من میدونم این زبون در اراتباط برقرار کردن با سیستم قوی تره و با توجه به صحبت شما قطعا این زبون تو مدیریت حافظه قوی تره اما بقول منطق دانان اثبات شیء رفع ماعدا نمیکنه. پس سی شارپ هم مدیریت حافظه میکنید
خواهش میکنم..مرسی که قابل دونستید و جواب دادید