تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: >>>>>>راهنمایی برای شروع سی شارپ(مبتدی-پیشرفته)<<<<<<

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

منم مثل شما معتقد به کاربرد مهمتر و بیشتری برای پایگاه هستم. *تا اون حدی که من میدونم برنامه ها و سایتهای قوی و معروف صحبتی از پایگاه دادشون نکردن. یعنی مثلا گمون نکنم کسی بتونه شرکت هایی مثه یاهو و ... از چه پایگاهی استفاده میکنن.
    چه لزومی داره شما یا من بدونیم یاهو از چه پایگاهی استفاده میکنه؟
    در ضمن من یاهو رو تو پستهای قبلم نام نبردم.

عرض بنده اینه که اینکه مثلا گفته میشه فوتوشاپ از پایگاه استفاده نمیکنه قابل اثبات نیست چون من ندیدم شرکتی جار بزنه که ما از فلان تکنولوژی استفاده کردیم ( زبون برنامه نویسی رو ممکنه بگن ولی پایگاه رو ندیدم که بگن )
    اولا که هر برنامه ایی موظفه از از ابزار های تجاری که داخل برنامش استفاده کرده در برنامش نام ببره. این یک قانونه و بجز ایران در همه جای دنیا باید رعایت بشه.
    دوما تا مفهوم پایگاه داده بین من و شما روشن نشه نمیتونیم بگینم که برنامه x از پایگاه استفاده کرده یا برنامه y استفاده نکرده.

*رایت دی وی دی کار ساده ای هست یا نیست؟ جواب این سوال کاملا نسبیه. رایت دی وی نسبت به خوردن آب کار پیچیده ایه ولی نسبت به مثلا تکنولوژی پردازش ابری ساده باشه
    خوب الان دو تا چیز فوقالعاده بی ربطو باهم مقایسه کردید!
    کافی یکم راجب عمل رایت و پیاده سازی اون در اینترنت تحقیق کنید که هم به ساده نبودنش پی ببرید هم به اینکه هیچ ربطی به پردازش ابری نداره.

بهر حال موضوع بحث ما این نیست *فرمودید نوشتن پلیر کار ساده ایه!!!!! من نمیدونم چرا اینهمه دغدغه پلیر تو کشور ما وجود داره. همیشه با این معضل رو برو هستیم که پلیری داشته باشیم که همه فرمت ها رو بخونه. مایکروسافت با اون عظمتش تو نسخه 12 پلیرش هم نتونسته پلیری بسازه که حداقل بشه گفت اکثر فرمت ها رو میخونه. من با ساز و کار پلیرها آشنا نیستم و فکر میکنم با dirctex و منابع ویندوزی کار میکنن. بهرحال من فکر میکنم بیش از اینکه نوشتن یه پلیر تخصص برنامه نویسی بخواد تخصص در زمینه سیستم عامل و فرمت های مختلف را میخواد. بهرحال ادعای بزرگی کردید. امیدورام اگر واقعا اینقد ساده است شما با هر زبونی دوست دارید یه پلیر بنویسید تا مجبور نباشیم چندین و چند برنامه کرک شده رو سیستممون نصب کنیم.
    من از شما یک پلیر ساده خواستم. یعنی فقط یک فرمتو بدون هیچ تنظیماتی پخش کنه. این کاریه که حتی در multy media builder هم در حد 2 خط اسکریپت شدنی هست!
    هدف من ساخت پلیر یا معرفی یا ... نبود هدفم این بود که میخواستم به شما ثابت کنم که SQL اونجوری که شما میگفتید هم نیست!

من نمیدونم منظور من از مدیریت حافظه با معنای مورد نظر شما یکیه یا نه. ولی چیزی که من میدونم اینه که مثلا انتخاب دیتا تایپ های صحیح و نیز تعریف اونا تو یه scope مناسب تو سی شارپ وجود داره. من c++ بلد نیستم ولی تا اونجا که من میدونم این زبون در اراتباط برقرار کردن با سیستم قوی تره و با توجه به صحبت شما قطعا این زبون تو مدیریت حافظه قوی تره اما بقول منطق دانان اثبات شیء رفع ماعدا نمیکنه. پس سی شارپ هم مدیریت حافظه میکنید
    چیزی که منظور من بود خیلی با منظور شما متفاوت هست پس رو این قضیه دیگه هیچ بحثی نمیکنم.

.مرسی که قابل دونستید و جواب دادید
    خواهش میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    در ابتدا به سبب گفتگو و بحثی در ارتباط با سی شارپ و sqlداشتید ممنونم.
    اما از دوستان تقاضا دارم که چون این تاپیک مختص سی شارپ و کمک به افرادیه که میخوان سی شارپ خوب یاد بگیرن از دوستان ممنون میشم که مطالب حول سی شارپ و نحوه یادگیریه اون باشه.
    هم چنین از دوستان استاد و حرفه ای تو این زمینه دعوت میکنم تا با گذاشتن تمارین خوب و معرفی کتابی تو این زمینه من و سایر دوستان رو بیشتر کمک کنند.
    هم چنین میخواستم تا افراد حرفه ای کمی هم در ارتباط با کاربرد های سی شارپ که در حال حاضر داره اونو بیشتر معرفی کنن.

ممنون از لطفتون

3. این کاربر از amir-2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پست حذف شد
    Last edited by اسطقس; 27-09-2012 at 01:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام
    از دوستان تقاضا میشه که اگه در ارتباط با هوش مصنوعی و ارتباط اون با سی شارپ چیزی میدونن ما رو هم با بیاناتشون به فیض برسونن..

ممنون از لطفتون
    Last edited by amir-2012; 12-09-2012 at 13:47.

6. این کاربر از amir-2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان اگه همکاری لازم رو در ارتباط با نوشته بالا به منظور کمک به افرادی که میخواهند بیشتر در ارتباط با سی شارپ بدانند به عمل بیارند ممنونشان خواهم بود..

ممنون از لطفتون

8. این کاربر از amir-2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان کسی راجب هوش مصنوعی و اینکه چه طوری میشه ایجادش کرد و به کار گرفتش و اینکه آیا با سی شارپ میشه هوش مصنوعی نوشت
    میدونه؟؟؟
    اساتید اگه جواب بدن ممنونشون میشم .

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کتاب Microsoft Visual C# step by step by John Sharp کتاب خیلی خوبیه از انتشارات مایکروسافت هست.
    اگه دیدید حوصله کتاب خوندن ندارید میتونید ویدیو های آموزشی MSDN درباره C# که Bob Taylor گذاشتند رو ببینید. خیلی channel9.msdn.com/Series/C-Sharp-Fundamentals-Development-for-Absolute-Beginners MSDN خیلی منبع خوبیه.

11. این کاربر از ne71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •