بی نهایت ممنون
بی نهایت ممنون
سلام امین جان اون کدی رو که دادی تو قسمت رجیستر وارد کردم و الان دیگه مشکلی ندارم ولی میترسم دوباره فعال بشه میخوام بپرسم اصلا دوباره فعال میشه؟یا نه؟
لطفا هر کی میدونه جواب بده![]()
Last edited by ali3331; 26-08-2012 at 12:10.
سلام.
دقیقا ازین پست پایین به بعد دوستمون هم سوال شما رو داشتن بخون و شما هم انجام بده ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی فقط وارد کردن کد رجیستری کافی نیست.. بعد ازون حتما با برنامه ی MBAM آپدیت شده ، سیستم رو کامل اسکن کنید.
سلام امین
ان شا الله که خدا برایت ثواب بزرگی بنویسد. من هم این مشکل را داشتم و عصبی شده بودم چون نمی توانستم هیچ برنامه ای را باز کنم.
اما با این کد شما مشکلم برطرف شد.
ممنون.
راستی بعد از رجیستر باید کار دیگه ای هم بکنم؟ پاسخ دهید.
من بعد از این موضوع آنتی ویروس اسمارت سکیوریتی را نصب کردم.
سلام.
رجیستر کافی نیست.. شما الان باید خود برنامه رو هم از بین ببرید. راهش هم نصب برنامه هایی هست که معرفی میکنم و اسکن با اون ها.
دوست قبلیمون که این مشکل رو داشت ، انتی ویروسش ناد بود، اصلا قابل اطمینان نیست.
ناد رو پاک کن... به جاش کسپرسکی ، نورتون یا ایویرا یا بیت دیفندر نصب کن بسته به قدرت سیستم.
از سیستم قوی به ضعیف :
کسپرسکی >> بیت دیفندر >> ایویرا >> نورتون
هر 4 تا انتی ویروس بالا کارشون خوبه. هر کدوم که نصب کردی در کنارش برنامه ی MBAM رو هم دانلود کن و نصب کن.
آنتی ویروس هات رو حتما حتما آپدیت کن.
به عنوان مثال شما کسپرسکی و MBAM رو نصب میکنی، آپدیت میکنی و بعدش یه اسکن روی سیستمت انجام بده تا باقی اون آنتی ویروس قلابی از بین بره.
سلام
زمانی که این اتفاق برام افتاد، اصلاً آنتی ویروس نصب نبود.
یعنی شما می خواهید بگویید که برنامه ی Live Security Platinum ویروسی است و همچنین از کنترل پنل و Unistall A Program هم پاک نمی شود؟ کامل توضیخ دهید. منظورتان را درست نفهمیدم.
اگه Eset Smart Security نسخه ی 5 نصب باشه، حتماً باید پاک کنم؟ نمیشه اون برنامه ی Live Security Platinum را پاک کنم و همیشه دیگه با اسمارت کار کنم؟
رم من 4 گیگ است و گرافیک من 1 گیگ و GT 220 است؟ کدام آنتی ویروس برای سیستم من مناسب است؟ آیا این آنتی ویروس ها قابلیت آپدیت دارند؟ آیا این آنتی ویروس هایی که معرفی کردید، سرعت سیستم مرا خیلی پایین می آورند؟ منظورتان از برنامه ی MBAM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است؟
ببخشید زیاد سؤال پرسیدم.
این برنامه آلوده نیست، بلکه هدفش فقط اینه که شما رو بترسونه بگه" توی سیستم شما ویروس هست و باید منو بخری و رجیستر کنی تا ویروسها رو از بین ببرم." این درحالیه که اصلا ممکنه داخل سیستم شما ویروس نباشه.
شما این برنامه رو که با اون کد رجیستر کردین برین فولدرهای برنامه رو بطور کامل از مسیرهای پایین پاک کنید
اول مخفی هارو از Folder options باز کنید ( مخفی معمولی و همچنین فایلهای سیستمی )
بعد به مسیرهای پایین برین ببینید فولدر یا فایلی به نام Live security platinum هست ، اگه هست پاک کنید.
C:\Program Files
C:\ProgramData
C:\Users\Amin\AppData\Roaming
C:\Users\Amin\AppData\Local
آنتی ویروستون هم که Eset هست حتما عوض کنید تا ایمن باشید.. با توجه به مشخصات سیستمتون و اینکه میخواین سرعتتون پایین نیاد زیاد من نورتون یا بیت دیفندر رو توصیه میکنم
یعنی
Norton internet security 2012
یا
Bitdefender internet security 2013
هردو برنامه های بالا آپدیت میشن ، منتها بیت دیفندر آپدیت دستی نداره و باید آنلاین باشین.
ضمنا برنامه ی MBAM رو هم ازینجا دریافت کنید. اون لینکی که دادین ورژن قدیمیش هست.
به لینک پایین برین و سمت راست صفحه اون دکمه ی سبز رنگ رو بزنید که بغلش نوشته Download the latest version
این دو تا سؤال آخر را می پرسم و گورم را گم می کنم. خیلی پرسیدم آخه.
این برنامه از کجا می آید و وارد سیستم می شود؟(منظورم برنامه ی ...Live است)
آیا آنتی ویروس های نورتون و بیت دیفندر درست و حسابی رجیستر می شن؟
هنگامی که در حال وبگردی هستید و رفتن به سایتها مختلف، یا درحال تماشایی ویدئوهای فلش در سایتها، این برنامه ی 300 کیلوبایتی میتونه داخل اونها قرار بگیره و وارد سیستم شما بشه. بعد از اجرا یه سری فایلهای دیگه هم خودش دانلود میکنه مخفیانه.
خود نورتون رو ازینجا دانلود کن :
برای نورتون در تاپیکش به اندازه ی کافی سریال وجود داره میتونید برید اونجا
این پست رو هم انجام بده :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)