تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 18 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 172

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | سیتیزنز | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مانچيني:يونايتد با فان پرسي قوي‌تر شده است

روز جمعه به طور رسمي اعلام شد که روبين فان پرسي با امضاي يک قرارداد چهار ساله به ارزش 24 ميليون پوند از آرسنال به منچستر يونايتد پيوسته است. به اين ترتيب وي به جمع وين روني، دني ولبک و خاوير هرناندز در خط حمله شياطين سرخ اضافه شد.

به گزارش ايسنا روبرتو مانچيني که براي دفاع از عنوان قهرماني خود بايد با منچستر يونايتد رقابت کند، گفت: فکر مي‌کنم که چهار مهاجم يونايتد بهترين مهاجمان جهان هستند. سال گذشته مهاجمان ما از ساير فورواردها بهتر بودند، ولي امسال بايد نسبت به سال قبل تلاش بيشتري انجام دهيم، چون امسال يونايتد با وجود فان پرسي بهتر شده است.

هفته‌ گذشته مانچيني اعلام کرده بود که شاگردان فرگوسن شانس اصلي کسب عنوان قهرماني در فصل جاري رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس هستند. وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين تيم با اضافه شدن فان پرسي قدرتمندتر از سال قبل شده است؟ گفت: بله. قطعا همين طور است. هفته‌ قبل که گفتم يونايتد مدعي اصلي قهرماني است، شوخي نمي کردم. آنها 20 سال است که در هر فصل براي قهرماني به ميدان مي‌روند. اگر چه سال پيش قهرمان شديم، اما نمي‌توانيم با يک قهرماني روند يونايتد را قطع کنيم، به همين دليل آنها مدعي اصلي هستند و حالا هم که فان پرسي را دارند، قوي‌تر از قبل شدند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شبکه های پخش کننده بازی امروز تیم با ساوتهمپتون:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منچسترسیتی 3 – ساوتهمپتون 2: نوستالژی!

سایت گل – منچسترسیتی دفاع از قهرمانی در این فصل را به همان ترتیبی آغاز کرد که فصل قبل را به پایان برده بود، یعنی ابتدا از حریف عقب افتاد و سپس سه بر دو آنها را برد تا خاطرات چند ماه پیش زنده شود.
    جک رادول تازه‌وارد در این دیدار در ترکیب ثابت من‌سیتی قرار گرفته بود. جیمز وارد-پراوز 17 ساله هم اولین بازی خود در لیگ برتر را در تیم قدیس‌ها انجام داد.
    سیتی در دقیقه 17 می‌توانست از حریف پیش بیفتد. کارلوس تبس با پاس سمیر نصری به پیش تاخت و یوس هوویولد هلندی او را سرنگون کرد و هوارد وب اعلام پنالتی کرد. سرخیو آگوئرو حاضر به زدن پنالتی نشد و ماریو بالوتلی و جیمز میلنر هم روی نیمکت بودند، و در نتیجه داوید سیلوا پشت توپ ایستاد اما ضربه بد او را کلوین دیویس گرفت.
    ساوتهمپتون به‌سختی می‌توانست حمله کند اما در دفاع عالی بود. با این حال دفاع آنها در دقیقه 40 فروریخت. نصری در نیمه حریف فرصت کافی برای فکر کردن یافت و توپ را با پاس چیپ به کارلوس تبس سپرد و او هم به زیبایی دروازه کلوین دیویس را گشود.
    ریکی لمبرت، آقای گل فصل پیش مسابقات قهرمانی (دسته دو) در دقیقه 55 به میدان رفت و 4 دقیقه بعد بازی را به تساوی کشاند. این بازیکن 30 ساله با شوتی دقیق از گوشه محوطه جریمه گل‌زنی کرد.
    استیون دیویس در دقیقه 68 قدیس‌ها را پیش انداخت. پاس ضعیف رادول منجر به ضدحمله شد و استیون دیویس با ضربه‌ای دقیق گل برتری را زد.
    اما ادین ژکو در دقیقه 72 بازی را به تساوی کشاند. روی کرنر سمیر نصری و اثر ونسان کمپانی، یحیی توره توپ را به هر ترتیب به ژکو رساند و او گل زد.
    در نهایت نصری در دقیقه 80 گل زد. دنی فاکس توپ را با اشتباه و با ضربه سر به سمت او زد و او هم آن را به گل تبدیل کرد.

5. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آگوئرو آماده شروع ريکاوري

مرد 24 ساله و آرژانتيني سيتي در اولين فصل حضورش در ليگ جزيره بسيار تاثير گذار بود و موفق شد تا در 34 بازي در ليگ، 23 گل براي تيمش به ثمر برساند؛ از جمله آنها گل به ياد ماندني دقيقه پاياني در آخرين ديدار فصل قبل مقابل کيو پي آر بود که باعث قهرماني دراماتيک آبي‌هاي شهر منچستر شد.

در جريان ديدار هفته اول ليگ برتر، آگوئرو پس از برخورد شديدي که با مدافع مياني ساوتهمپتون داشت مجبور شد پس از ده دقيقه زمين بازي را ترک کند و به نظر مي‌رسيد که مصدوميتي بلند‌مدت در انتظارش باشد. ولي او با رد کردن اين مسئله، در صفحه توئيترش عنوان کرد که مصدوميتش در حال بهبودي است و با اشتياق آماده است تا تمرينات ريکاوري‌اش را آغاز کند: «از همه شما به خاطر نگراني‌تان متشکرم. حال من بهتر است ولي هنوز با يخي که روي قسمت متورم دارم در حال استراحت هستم. بي صبرانه منتظرم تا فردا تمرينات فيزيوتراپي را براي ريکاوري آغاز کنم. بهترين‌ها را براي شما آرزو مي‌کنم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امانوئل آدبايور به تاتنهام پيوست

آدبايور بازيکن ملي پوش تيم ملي فوتبال توگو که فصل گذشته را به صورت قرضي در تاتنهام بازي کرد در سي و هفت بازي براي اين تيم توانست هجده گل به ثمر برساند.

به گزارش خبرگزاري آلمان از لندن، رسانه هاي انگليس اعلام کردند ارزش قرارداد انتقال آدبايور از منچسترسيتي به تاتنهام شش ميليون و سيصد هزار يورو (هفت ميليون و هشتصد هزار دلار) است اما مدت اين قرارداد را اعلام نکردند.

اين بازيکن بيست و هشت ساله که سابقه بازي در رئال مادريد اسپانيا و آرسنال انگليس را نيز دارد در سال دو هزار و هشت عنوان بهترين بازيکن آفريقا را به دست آورد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ده روسي و رد پيشنهاد 31 ميليون پوندي

در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن اين هافبک ايتاليايي به منچسترسيتي منتشر شد اما همان طور که روز گذشته اعلام شد، ده روسي نمي خواهد باشگاهي که از 17 سالگي در آن بازي مي کند را ترک کند.

براساس گزارش ها، باشگاه انگليسي حاضر بود براي خريد اين ملي پوش ايتاليايي 31 ميليون پوند بپردازد و دستمزد سالانه 7 ميليون پوندي براي اين بازيکن در نظر گرفته بود.

هرچند مديران رم احتمال انجام اين انتقال را منتفي ندانستند، اين بازيکن 29 ساله ترجيح داد در المپيکو بماند.مانچيني پيش از اين به دنبال خريد بازيکناني مانند فن پرسي و ادن آزارد بود اما در خريد اين بازيکنان نيز ناکام ماند و اکنون عدم موفقيت در به خدمت گرفتن ده روسي، يک ناکامي ديگر براي سرمربي ايتاليايي خواهد بود.

تنها خريد تابستان امسال منچسترسيي جک رادول بود که با انتقالي 15 ميليون پوندي از اورتون به سيتي پيوست.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

رقابت اينتر و ميلان براي جذب نايجل دي يونگ

ميلان که اين روزها سخت به دنبال تقويت تيمش است قصد دارد تا با اينتر در جذب نايجل دي يانگ 8 ميليون يورويي رقابت کند .

آخرين گزارشات رسيده حاکي از آن است که اين ملي پوش هلندي از تمديد با باشگاه قهرمان ليگ جزيره انگلستان صرف نظر کرده و اين در حالي است که تنها يک سال از قراردادش با سيتي باقي مانده .

اين بازيکن در ليست مازاد منچستر سيتي قرار گرفته و هدف اصلي باشگاه اينتر نيز هست؛تيمي که در فصل گذشته در رده ششم به کار خود پايان داد. اما حال ميلان نائب قهرمان سري آ و قهرمان دوره ي قبل ايتاليا نيز وارد عمل شده است.

با تمام اين تفاسير ميلان ايتاليا مدعي جديدي براي جذب اين بازيکن 27 ساله ،قبل از اتمام فصل نقل و انتقالات تابستاني است.

دي يونگ در ژانويه 2009 ،با مبلغ 18 مليون يورو از هامبورگ به منچستر سيتي پيوست و تنها يک سال از قراردادش ب اين تيم انگليسي باقي مانده و پس از آنکه جايگاه خود را در فصل گذشته با توجه به حضور گرت بري از دست داده ؛حالا قصد ماندن در اين تيم را ندارد و اين در حالي است که سيتي بازيکني چون جک راد ول از اورتون را به خدمت گرفته و به احتمال قوي ديگر جايگاهي براي اين بازيکن هلندي وجود نخواهد داشت.

روبرتو مانچيني بسيار مشتاق بود تا براي تقويت خط مياني خود دانيله ده روسي را بخدمت بگيرد اما باشگاه رم اين پيشنهاد را رسما رد کرد.

باشگاه منچستر سيتي حال قصد دارد تا پيش از آنکه اين بازيکن را در فصل آينده به صورت آزاد از دست بدهد، با فروش نايجل دي يونگ درصدي از مبلغ براي خريد بازيکن مورد نظر خود را فراهم آورد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

حبیب و یحیی توره و سمیر نصری افتخار مسلمانان در شهر منچستر و تیم سیتی

حبیب کولو توره متولد 19 مارس 1981 در ساحل عاج است. این فوتبالیست مسلمان تاکنون در تیم های میموساس ، آرسنال ، منچسترسیتی بازی کرده است . او در مصاحبه‌ای اسلام را از بزرگترین عوامل موفقیت ورزشی خود توصیف کرد
    اندکی در مورد مسلمانی او:
    حبیب کولو توره در گفت و گو با شماره اخیر نشریه مسلم نیوز چاپ لندن با تاکید بر پایبندی عمیق خود به واجبات دینی گفت: اسلام عامل تمامی موفقیت‌های من و موقعیت کنونی ام است زیرا اسلام زندگی مرا تغییر داد و من از مسلمان بودن خود بسیار خوشحالم
    این فوتبالیست ملی پوش ساحل عاجی افزود : من و دیگر اعضای مسلمان تیم آرسنال از جمله ابودیابی و باکاری سانا هر روز پس از پایان تمرینات برای نماز خواندن به مسجد می‌رفتیم و من همچنین تلاش می‌کنم دیگر بازیکنان تیم را هرچه بیشتر با اسلام آشنا کنم
    کولو توره با اشاره به اینکه نماز خود را با افتخار و در صورت ضرورت در جلوی دیگر بازیکنان تیم اقامه می‌کند ، ادامه داد : من وظیفه دارم درباره اصول اسلام به هم تیمی‌های خود اطلاعات بدهم و همیشه به فرایض دینی متعهد باشم زیرا از این طریق می‌توانم دین خود را به اسلام ادا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •