اولش هویچ روی سیب خوابیده بوده دهنم وا بود!!!...(چقدر افکار منفی دارم).
ولی انصافا خیلی باحال بود.
اولش هویچ روی سیب خوابیده بوده دهنم وا بود!!!...(چقدر افکار منفی دارم).
ولی انصافا خیلی باحال بود.
پرویز :دهنت سرویس
![]()
من تا اونجا رفتم که با در باز کن یه سوراخ درست میکنه بعدش دیگه مغزم نکشید
بازی جالبه ... ولی دقت کردی هویجه باریکه از سوراخ سوراخای یخچال باید بیفته پایین ... ؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هویجی که می تونه راه بره، از روی میله ها میره که نیافته پایین![]()
بازی اش قشنگ بود هر چند کوتاه هم گرافیک هم داستان هم موسیقی خیلی خوب بود. فقط من چون از این بازی کلیکی ها می کنم چند تا چیزو بگم. 1- وقتی تو بازی های فلش تبو می زنی جاهایی که می شه کلیک کردو نشون می ده. یعضیا برای اینکه تو بازی تقلب نشه می آند این گزینه رو غیر فعال می کنند یا وقتی تب می زنی رو صفحه می نویسه تقلب ممنوع. 2- این که وقتی می خوای بری قسمت بعد یه کادر کوچیکو فقط فعال می کنی باعث می شه بازی یه طوری بشه که آدم با اینکه می دونه باید چی کار کنه نتونه بره مرحله یعد منظورم اون قسمتیه که باید از بقل پاکت شیر بری یا اون قسمتی که باید از سوراخ یخچال بری تو اگر تمام سوراخ فعال بشه بهتره یا تمام قسمت راست تصویر کنار پاکت شیر فعال بشه.
بفرمایید معروف شدیم رفت::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 2lombe; 31-07-2012 at 11:54.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون. اون مشکل Tab در بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برطرف شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه ممنونراستی یه نکته. می تونی از دفعه های بعدی که می خوای ویدئو بگیری از چیزی، توی تنظیمات نرم افزارت، نرخ فریم ریت رو روی 30 بذاری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)